כ חיוך דיבילי ותחושה של רוממות רוח של שיר אשיר בגשם - דף 2 - סקס אדיר

חיוך דיבילי ותחושה של רוממות רוח של שיר אשיר בגשם

11

היי ראפיד,
דיווח מעולה וברמה גבוהה של זיין מקצוען מוחא כפייה

לאחר שההיכרות ביננו היתה בהתקוטטות פומבית
כעת, לאחר דגימה של אותה גברת אנחנו כמעט חצי אחים...לא?קריצה

שמח שנהנת,חבל שלא ראית את אליסיה עם בגדים,
היית מבחין בהבדל כאשר אתה רואה אותה בעירום,
לאליסיה גוף יפהפה של בובת מין אשר יוצר ופותח במיוחד לזיונים אין סופיים.

בסה"כ תמורה מצויינת למחיר עם טעם של עוד,
יפה חבר תמשיך לדווח ולתרום לאתר.

שמח שלא חסמתי אותך...חיוך גדולסתם...
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

13
היי חברים,

אני לא מרבה לדווח אבל הפעם אני מרגיש צורך להגיד תודה רבה לדיווח הראשוני בנושא .

הייתי אתמול, נהנתי מאוד , בטוח שאחזור.

התיאורים מעלה בהחלט ממצים ולכן לא ארחיב.

הבחורה היא פנינה בעיני בנוף הדי יבש ולכן אנא אנשים שמרו עליה ונהגו בה בהגינות וכבוד הראוי.

טל חיוך

14
TD , את ההיכרות שלי עם אליסיה עשיתי לפני 5 שנים, ועד היום היא פשוט לא נגמרה לי,
אני זוכר שבתקופה שרק קראתי בפורום , לא הבנתי איך אין אף איזכור או דיווח לגביה , וזאת הייתה הסיבה שגרמה לי להירשם לפורום ולשתף (עובדה: עליה כתבתי בהודעה הראשונה שלי) כנראה שמי שהכיר אותה, פשוט לא רצה לחלוק אותה עם כולם,
החוויה שהיא נותנת נדירה בעיניי ולכן אני חולק לה כבוד רב
הדיווח החדש שלך גרם לי לבקר שוב ;-)
בלי קשר, נראה לי שאתה ורפיד עוד תעשו אורגיות ביחד חחח, מה שכן שניכם נשמעים כמדווחים חשובים עם עתיד בפורום.
תמשיכו לזיין לדווח ולשתף
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

16
התיאורים של TD ושל שימדון עשו לי את זה אז החלטתי לבקר במקום.
ניסיתי לקבוע באחד מהימים האי זוגיים כדי להגיע לאליסיה ולא לדולי הפחות מומלצת ע"י חברי הפורום.
לאחר שיצרתי קשר עם הפקידה נודע לי שדירת האירוח שינתה את מיקומה מרח' תל חי לרחוב נורדאו.
הפקידה אכן חשדנית, מתחקרת אם אתה לבד, מה צבע החולצה ומשנעת אותך ממקום למקום בתוך הרחוב כדי לבדוק את מידת נחישותך.
לאחר שהתגברתי על הפקידה הצלחתי להגיע לדירה.
המקום דיסקרטי למדי והשכנים באיזור הינם יוצאי חבר העמים שאינם מגלים כל עניין במעשיך.
פתחה את הדלת אליסיה בכבודה ובעצמה כשהיא לבושה. התכוננתי נפשית למראה בינוני אבל היא התגלתה דוקא כחיננית למדי, נמוכת קומה וחייכנית ( לא בר רפאלי. אבל חמודה ).
כשפשטה את בגדיה אכן נגלה מראה מדהים. גוף חלק למשעי, שדיים בינוניים עומדים ויפים, טוסיק מושלם וכוס מגולח ומגרה מאוד.
השירות מדהים עוד יותר. מציצה מושקעת ,רטובה ונהדרת כאשר לא גילתה כל חפזון.
בדרך כלל אני מחזיק מעמד הרבה זמן אבל הפעם תחושת הנינוחות שהיא משרה בשילוב המציצה המצויינת אילצו אותי להפסיק אותה כבר אחרי 3 דקות כדי שלא אתפוצץ מוקדם מדי.
מה שטיפה הבהיל אותי זה שהיא חיככה את איבר מינה החשוף בשלי - (דבר שאיננו מומלץ במקומות כאלו מחשש ממחלות ) אבל היא הייתה כל כך מתוקה וזה היה כל כך נעים והיא גם שידרה תחושה של נקיון כך שלא הצלחתי להתנגד.
לאחר מכן חדרתי אליה במיסיונרית תוך שאני מתנשק עמה נשיקות רטובות וכיפיות עד שלאחר זמן קצר נוסף שחררתי מטען כבד כאילו היה זה הזיון הראשון בחיי.
סיפרה לי לאחר מכן שהיא קצת שמנה לאחרונה ( עלתה מ- 44 קילו ל- 52 ) אבל לי זה נראה מצויין ולא הייתי מוותר על אפילו גרם אחד מישבנה המפואר. עוד סיפרה כי בכל פעם נמצאת רק בחורה אחת בדירה כך שמי שמתעקש לפגוש דוקא את דולי (לחובבי ערביות שלא מתנהגות יפה ללקוחות) צריך להגיע בימים אחרים.
המחיר 200 ש"ח לשעה . השארתי טיפ של 100 ש"ח ויצאתי לרחוב מחייך.

לובנגולו מלך זולו!!!

17

לחברים: ראפיד, טל, שימדון, אבריסוד ןלונגבלו מלך הזולו
תודה על הדיווחים, שמח שנהנתם.

שימדון,בכלל אין מילים לאור דיווחיך על ההתמכרות ארוכת השנים לאליסיה ולמיניותה המתקתקה.

"הבחורה היא פנינה בעיני בנוף הדי יבש ולכן אנא אנשים שמרו עליה ונהגו בה בהגינות וכבוד הראוי"

זהו ציטוט יפהפה מהדיווח של טל, אתה צודק בהחלט,פנינה נדירה,לשמור...

הדיווח של לובנגולו מעולה,יפה ונעים לקריאה רק טעות אחת זה 200 ש"ח לחצי לא לשעה!

הסוד של גברת כמו אליסיה מעבר לגוף המדהים ולמיניות האין סופית היא באנרגיה הנעימה שלה,

לדוגמא, ניתן לדגום פצצה אש,צעירה ויפהפיה ולצאת עם תחושת ריקנות לא נעימה,

מי ששואל מדוע?

אני אתן את התשובה, כאשר אנו מרגישים (ואנו אכן מרגישים) כי עושים עבורנו משהו מתוך מצוקה או חוסר ברירה/כפייה

או חוסר בשלות נפשית והשלמה עם הבחירה המקצועית...(המקצוע "זונה" הנו כינו גנאי ברוב התרבויות,כביטוי לשפל המדרגה)

אנחנו מרגישים מגעיל אפילו בלי ניתוח הסיטואציה ורק מתוך אינטואיציה והתחושות שלנו.

מהצד השני,נשים כמו אליסיה ,וזהו סודה הגדול, משדרות לנו אני קיימת בעבורך, אני נהנת מאוד לפנק אותך, כאשר אני מפנקת אותך

זה מסב לי עונג בל יתואר, לכן, רק נשים כאלו כמובן בתוספת לביצועים, יכולות לדפוק לנו חיוך מטומטם על הפנים כאשר אנו יוצאים

עם התחושה שהנה כבשנו תהימליה...מלך העולם...

כל טוב לכולם ושב"ש.

TD

18
טוב אז אתמול תכננתי להגיע אל אליסיה בהמלצת TD והחלטתי לפנות לי את שעות הבוקר עד הצהריים.
שמח ונרגש התקשרתי למספר של הגברת וענתה לי גברת דיי בעצבים (כנראה החשדנית המדוברת) ואמרה שאין כאן שום שרותי סקס ושאפסיק להתקשר.בכי
ניסיתי להסביר לה שזו פעם ראשונה שצלצלתי ושזו פעם ראשונה שאני שומע את קולה אבל היא המשיכה בשלה....
מצד אחד התבאסתי ומצד שני הייתי כל כך חרמן שהייתי מוכן אפילו לזיין את האישה המעצבנת הזו!!!!
בשניה האחרונה אמרתי לעצמי אולי ננסה לתפוס את ויקי הישנה והטובה , ואכן התמזל מזלי והיה לה חלון פנוי שהצלחתי לסתום צחוק

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

19

בובו, להערכתי אין צורך לשוחח בטלפון בעניין הסקס
כי הבנות העובדות והמזכירות חוששות מאוד מהרשויות.

שים לב כי מרבית הפירסומים והמודעות מפרסמים עיסוי /בודי
בלבד כדרך להמנע מאיסור הפרסום...

לאור העובדה כי במקרה הזה,יש לך פירוט מאומת ברמה
שלא היית מקבל בשב"כ, אין צורך לשאול יותר מדי שאלות.

TD
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”