כ רח' ויצמן במוצקין- עיסוי אירוטי - סקס אדיר

רח' ויצמן במוצקין- עיסוי אירוטי

1
שבת בצהריים.
החלטתי לחפש מקום חדש שעובד בשבת עם בנות צעירות ורעננות שיזרים קצת חיים לגופי המזדקן ויתן לי כוחות לקראת משחקה של נבחרת ישראל מול בוסניה שיתקיים מחר בו אצפה באיצטדיון סמי עופר.
חיפוש מהיר ביד 2 במדור אלטרנטיבי באיזור חיפה לא הניב תוצאות הולמות.
החלטתי להצפין לקריות.
בזפזופ מהיר בין המודעות המוכרות נתקלתי לבסוף במודעה שהבטיחה לי עולם ומלואו:

" מסאג' והרפייה מפנק וחושני מבחורות אסטטיות יפות עם ידיים טובות " טל: 054-xxxxxxx , 054-xxxxxxx .

החלטתי להרים את הכפפה והתקשרתי. ענתה אשה שהציגה עצמה כפקידה וציינה שהיום נמצאת רק בחורה אחת וכי מדובר "בבחורה בת 21 שנותנת שירות מצויין ,עובדת בעירום מלא ושלא אתאכזב"
גם אם הייתה אומרת שכן אתאכזב הייתי מגיע שכן על סמך נסיוני, בחורה שמלאו לה בדיוק 21 אביבים זה דבר נפלא.
הגעתי לרח' ויצמן בקרית מוצקין . התקשרתי ליד הבית ויצאה לקראתי הפקידה (שמנה ומכוערת אבל לא בשבילה הגעתי ) שהובילה אותי לדירה הרלוונטית הנמצאת בקומת קרקע.
בפתח הדירה קידם את פני ענן עשן סיגריות סמיך שלפקידה היתה כנראה אחריות רבה לקיומו.
עד מהרה יצאה לקראתי מרינה בת ה- 21 שלמענה עשיתי את כל המסע מחיפה למוצקין.
המו"מ הכספי התנהל עם הפקידה שהציעה לי לבחור בין 15 דקות ב- 150 ש"ח או 30 דקות ב- 230 ש"ח (חברים תביאו מטבעות של 10 ש"ח כי אין עודף בשבתות ).
מאחר ומרינה היתה טובת מראה הלכתי על המנה המומלצת של חצי שעה, שילמתי ונלקחתי ע"י מרינה לחדר הטיפולים.
מרינה התגלתה כרוסיה קומפקטית למדי,פנים נאות, עור בהיר וחלק, שיער שחור אסוף בקוקו, חזה קטן למדי אך עומד (איך לא? בת 21 !!) ,כוס חמוד ומטופח ושתי כתפיים עדינות המעוטרות בקעקועים גדולים ומרשימים ( לא התעניינתי של מה ). היא נראית בערך בת 22-23 (אך החלטתי להשאר למרות סטיית התקן מהגיל המובטח).
במרכז החדר עומדת מיטת עיסוי חדישה ( כולל תוספת למיטה עליה ניתן להניח את הראש כדי שהצואר לא ייתפס ). מרינה הורידה את מרבית לבושה ונותרה רק עם חוטיני סקסי שחור, כיבתה את האור בחדר, הדליקה מספר נרות קטנים בשביל האווירה והורתה לי לשכב על בטני ואני צייתתי כמובן.
היא עלתה על המיטה ,התיישבה על עכוזי ובתנוחה הזאת התנהל רוב המסאג'. יצויין, כי היא רזה כך שהיא כלל לא הכבידה עלי.
פרק העיסוי התנהל בדממה מוחלטת ( אם נתעלם מהמוסיקה הרעשנית שארגנה לעצמה הפקידה השמנה בסלון הדירה) וללא שיחות חולין עם מרינה.
התקבל אצלי הרושם שמרינה עובדת לפי סדר פעולות סדור וקבוע ללא סטיות כלשהן מהמפרט.
העיסוי בגב בוצע ללא שמן כלל והתבסס על לחיצות נעימות של מרינה בכל חלקי הגב והעורף. כשסיימה עברה לישבן והעניקה לו מספר ליטופים נעימים ואז עברה לפרק הבודי אותו עשתה גם כן ללא שמן באמצעות שדיה הקטנים שהתחככו בגבי. שמן היה יכול לעזור בשלב הזה אבל לא העזתי להפר את דממת המוות ששררה בחדר ואפשרתי לה להתחכך בי כרצונה.
כשסיימה את הבודי בקשה ממני להסתובב על הגב ועלתה עלי ( עדיין עם החוטיני) תוך שהיא נעה עלי ומחככת את החוטיני עם "ברוך". הפעולה בוצעה על ידה בעיניים עצומות ומרוכזות כשניצלתי את ההזדמנות ללוש את שדיה הטבעיים, הקטנים והצעירים.
כשמרינה החליטה שגם פרק זה הסתיים היא ירדה ממיטת העיסוי בקפיצה חתולית, פשטה את החוטיני השחור ונעמדה לידי בעירום מלא. ציפיתי שעכשיו תשוב לחיקי כשהיא ערומה כביום היוולדה ומשומנת למשעי אבל זה לא היה כתוב כנראה בתפריט של מרינה שהחלה בפעולת ההרפייה (הפעם עם שמן, תודה לאל) כשהיא עומדת לצד המיטה עליה שכבתי.
היא עשתה אומנם עבודה טובה אבל מאחר וכבר התרגלתי שהיא יושבת עלי הצעתי לה לעלות עלי בתנוחת 69 . היא דחתה את הצעתי בנימוס והתמידה בסירובה גם כשהצעתי לה טיפ (כנראה חשבה שרציתי לרדת לה בעוד שאני תכננתי להסתפק בהצצה מקרוב למחילה ובנגיעות ידניות בשבלול).
נאלצתי להסתפק בהרפייה ידנית כשהיא במצב עמידה. לזכותה יאמר כי עשתה עבודה לא רעה בכלל (ביד אחת החליקה על השרביט ואילו בשנייה אחזה באשכים ומוללה אותם. טכניקה יפה לחסרת ניסיון בת 21-23 ). בנוסף, אפשרה לי לשלוח יד בין רגליה ולשחק עם הדגדגן (לחדור למעמקים לא ניסיתי) כך שלא היה מקום לתלונות מצידי.
ההתפוצצות ארעה זמן קצר לאחר מכן.
לאכזבתי, לא ניגבה אותי אלא הושיטה לי מגבון ונאלצתי לעשות את העבודה השחורה בכוחות עצמי.

ציונים לסיכום:

מראה: 8+ (קומפקטית, נאה אך עם שדיים קטנים אם כי טבעיים למהדרין)
דיסקרטיות: 8 (הדירה ממוקמת בין מספר בלוקים אבל אף אחד לא מכיר אותי במוצקין אז לא אכפת לי)
מקצועיות העיסוי: 6 (לא מסאג'יסטית מדופלמת אבל יודעת לעשות נעים בגב)
סמול טוק : 1 ( לא קיים. המילה היחידה שאמרה הייתה "תסתובב" )
gfe : לא נראה לי שקיים. אולי למתמידים
בודי: 6 (מבוצע ללא שמן ודי מיותר )
החלק האומנותי: 8 (חופנת את האגוזים היטב,ועושה זאת בעירום מלא אך עושה זאת בעמידה )

לובנגולו מלך זולו!!!

4
הייתי במקום לפני כ- 3 שבועות, המחיר היה אז 150 ל-40 דקות, הבחורה הייתה אותה מרינה אותה היטבתה לתאר.
הייתה כל הזמן עם חוטיני שחור אותו סרבה להוריד גם תמורת טיפ. בהתחלה הייתי על הבטן כל זמן העיסוי נמנעה ממגע

באיזור של חבריקו, אחרי כעשרים דקות הסתובבתי ואז למרבה הפלא לא נתנה לגעת בה, ביקשה עוד 50 ש"ח, לא נתתי,

נראה לי מוגזם 200 ללא עירום מלא.

כל זמן העיסוי נמנעה ממגע עם חבריקו, רק בהרפיה נגעה בו, הרפיה מאד מכנית לדעתי. אחרי ההרפיה נשארו עוד 5 דקות

הציעה להמשיך בעיסוי עד לסיום ה-40 דקות.

קשה מאד לפתח שיחה ליצירת אווירה.

יתכן שעם המחיר שעלה יש גם מעט יותר תמורה, אני לא משלם מעל 200 לעיסוי אירוטי.

מרינה (כפי שכתבתה) בחורה מאד נאה אבל אני אוהב יותר חדווה.

5
הדיווח המעולה של לובנגולו , בשילוב העובדה שמתוארת
בחורה מאוד צעירה- כן עשה חשק לבקר, אבל לא בעדיפות ראשונה.
מה לעשות שבאף טלפון אחר לא ענו לי ביום חמישי בצהריים- אז
אמרתי נלך על מרינה הצעירה.
הדירה נמצאת בין 2 בינייני רכבת ברחוב יצמן. בין בניין רכבת עליו רשום בכניסה 26,28,30,32 לבין בניין רכבת
עליו רשום בכניסה, 34,36,38,40. בינהם תראו בניין ורוד, שבו נמצאת דירת העיסוי. מי שרוצה לחנות ברחוב פחות ראשי יכול לבוא לחנות ברחוב הילדים 25, שנמצא בצד השני של הדירה.
לקחתי את התפריט של חצי שעה ב230 ש"ח. אכן יקר למקומות דומים, אבל באתי גם ככה בגלל הגיל של מרינה.
כשאני הגעתי היו 2 בחורות, ישובות של הספה, בדירה הקטנה הזו. מרינה ועוד מישהי, שנראית בסדר, בסביבות 30,
עם חזה גודל C או יותר קצת, גוף סבבה- בטוח שיש מה לתפוס אצלה יותר מאצל מרינה.
אין הרבה מה להוסיף על הדיווח של לובנגולו. אצלי מרינה שמה מוסיקה נעימה ברקע דרך המחשב שנמצא בחדר.
היה עיסוי נעים, ונראה שעם כל הדקיקות שלה- כן התאמצה בעיסוי עצמו. עשתה גב, יד אחת, יד שנייה, פלח טוסיק אחד,
פלח טוסיק שני. בבודי, בגלל החזה הקטן לא מרגישים אותו- אבל מצד שני לעיתים דאגה להעביר על גבי רק את הפטמות שלה
וזה היה נחמד.
כשהסתובבתי והיא מעלי, היה נעים ביותר לתפוס את הטוסיק הקטנטן שלה. היה מבאס שלא התרוממה יותר לכיוון הפנים שלי,
ולא קירבה את החזה לפנים על מנת שיהיה אפשר לטעום קצת את החזה והפטמות- דבר שכן עושות בחורות במקומות דומים.
זה קצת מוזר העובדה שכשהיא למעלה היא לא יוצרת בכלל קשר עין, אלא בעיקר עוצמת עיניים או מסתכלת לצד.
ההרפיה אכן יעילה ומביא לפורקן נחמד.
כשיצאתי עמד גבר במרחק 5 מטר מהדלת, כנראה חיכה להיכנס אז זה קצת פאדיחות, אבל זה גם יכול לקרות גם
במכוני עיסוי אחרים.
באתי בגלל הגיל הצעיר של מרינה, היה נחמד, אבל המחיר הלא זול והעובדה שמרינה לא עושה מאמץ מיוחד לתת חוויה
מלאה בבודי, לא מזמינה מדי לבקר שוב.
רק מעניין איזה שירות נותנת הבחורה השנייה שהיתה שם, והאם היא משקיעה יותר בבודי ובכלל.

6
אז למענך טום, בדקתי במהלך השבוע גם את הבחורה השנייה ששמה ליה (או אולי לאה).
כשהגעתי למקום מצאתי את הפקידה , את מרינה ואת ליה מעשנות ביחד כמו 3 קטרי רכבת והבנתי למה איזור חיפה והקריות זכה לכבוד המפוקפק של מקום ראשון בזיהום אוויר.
ליה נראית כבת 28-30 , שיער שחור , חזה בינוני, גוף טוב.
עושה עיסוי לא רע בכלל אם כי גם לא טוב בצורה חריגה.
בשונה ממרינה ( שמרוכזת בעיקר באיך להתנתק מהארוע ) הרי שליה גם פותחת עיניים בשלבים המכריעים.
אפשרה לי לשלוח ידיים למחילה שהתגלתה כרטובה ומזמינה אם כי הסתפקתי באיזור הכניסה ולא חדרתי למעמקים.
גם פה לא היו שיחות נפש, או נשיקות אבל חשתי שהיא יותר משתדלת ממרינה ולכן גם השארתי טיפ.
כאמור, מתאים בעיקר לשבתות.
ציון 7
לובנגולו מלך זולו!!!

9
הייתי היום אצל מרינה (אחרי שבחורות אחרות לא ענו בטלפון בערב הקודם - יוליה, ויקי, דניאל. לתשומת לבכן).
בניגוד למה שכתבו למעלה, יש לציין שמרינה שוחחה איתי כמה שביקשתי. היא באה מבלרוס, בארץ 15 שנים, דוברת עברית רהוטה. מרינה היא בחורה חטובה, בטן שטוח, גובה כ-175, עור שזוף בצורה יפה, פנים יפות.
היא נתנה לי לנשק לה, לחבק וללטף במשך כמה דקות. אח"כ עשתה מסז' לפי ההוראות שלי, עם שמן, פלוס בודי, ונתנה לי למצוץ את הציצי. היתה מוסיקה שקטה, והשאירה את האור דלוק בחדר לפי בקשתי. ומרינה דווקא כן יצרה איתי קשר עין. יש לציין שנתתי טיפ מראש.
למרות הסיגריות בחדר החיצוני, בחדר הפנימי כמעט לא הגיע ריח מזה.
ציון - החוויה היתה שווה ונעימה ושווה ביקור חוזר, לפי טעמי.

054-8624188

10
כמו פושעים מפורסמים ממני גם אני החלטתי "לחזור למקום הפשע".
כשהתקשרתי לתאם הופתעתי לשמוע שהדירה עברה ממוצקין לרחוב הפלמ"ח בביאליק.
התמודדתי עם השינוי והתייצבתי ברחוב הפלמ"ח 33 בקרית ביאליק.
הדירה גדולה יותר ומרווחת ויש בה סלון ושני חדרי טיפולים ( אחד למרינה והשני לליה).
בזמן שהמתנתי לתורי, הפקידה סיפרה לי שסווטה הקשישה שגם עבדה במקום פוטרה עקב תלונות של הלקוחות.
שינוי לחיוב הוא שלא היה במקום ריח אפילו קליל של עשן (אולי הם קראו מה שכתבתי והפנימו )
ליה הייתה עסוקה אז נכנסתי עם מרינה (שהקפידה להתקלח לפני שנכנסתי איתה!! )
וגם פה שינוי של שמיים וארץ!!!!
מרינה הייתה ידידותית להפליא, החלק הראשון של העיסוי היה דומה אמנם לפעם הראשונה אבל מרגע שהתהפכתי על גבי חשתי שמדובר בבחורה אחרת.
הגוף עדיין חמוד, צעיר ומתוק . השדיים הקטנים עדיין כאילו מתחננים שאלוש אותם .
היא עלתה עלי הפעם בעירום מלא והתחככה בי בתנועות חתוליות (הרגשה נפלאה עם הסתייגות קטנה בשל העובדה שחשתי שהגילוח למטה לא היה מושלם), איפשרה לי ללוש ולמצוץ את שדיה וגולת הכותרת חברים, היא שהיא התנשקה איתי נשיקות מלאות וחושניות עם הלשון. היא גם איפשרה לי לשלוח ידיים למקומות המוצנעים ( רטוב ומחרמן ) ללא כל מחאה.
לא קיויתי, לא ציפיתי ולא פיללתי לשוני כזה בהתייחסות.
היא עדיין לא אשת שיחה גדולה אבל מי צריך שיחות חולין כשהיא משתמשת כל כך יפה בלשון בדרכים אחרות.
יצאתי מחוייך והשארתי טיפ כמובן.
מומלץ ולא רק בשבתות
לובנגולו מלך זולו!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”