כ משהו שמתאים ללילה גשום ואפל... - דף 2 - סקס אדיר

משהו שמתאים ללילה גשום ואפל...

14
דבר ראשון TD תודה על המספר, אבל כזה ייבוש לא קיבלתי הרבה זמן.
התקשרתי אליה בלי סוף עד שענתה לי קבענו בשעה 11 וחצי והיא ביקשה שאתקשר שאגיע לחיפה היה נשמע חשוד שלא נתנה לי כתובת אבל מהפורום הבנתי את הכתובת.
בכניסה לחיפה 11 ורבע התחלתי להתקשר כל חמש דקות וכבר הגעתי לאיזור הכתובת והיא לא ענתה לי בכלל כאילו הטלפון סגור.
המשכתי לנסות עד רבע לאחת, כי התיאור של TD היה ממש מגרה אבל בסוף התייאשתי וחיפשתי באתר ושוב נפלתי אבל זה כבר סיפור אחר.
בקיצור פעם ראשונה שהתייבשתי ועדיין נראה לי שאנסה שוב רק עם תוכנית גיבוי ראוייה ולא אילתור.

משהו שמתאים ללילה גשום ואפל...

17
תודה ל TD על הטלפון.
בשבוע שעבר הזדמנתי לאזור והחלטתי לדגום את יסמין, בתאום טלפוני קיבלתי הוראות הגעה וכשהגעתי התקשרתי כדי לקבל הכוונה.
ענתה לי בחורה שלא נשמעה לי ערביה ושאלתי: האם יסמין פנויה?
אתה מכיר אותה? שאלה הבחורה,
לא אבל קיבלתי המלצות חמות מחבר, עניתי
תעלה היא פנויה, עליתי וקיבלה את פני מישהי שלא נראית ערביה והתחילה לדבר במבטא ערבי, תוך כדי שהיא זורקת כמה מילים כמו " יאללה, יא חביבי" (חשבה שנולדתי אתמול)
אבל... מפאת החרמנות וקוצר הזמן (סוף יום עבודה בדרך הביתה) זרמתי איתה.
הדירה נראית כמו חדר אחד גדול שארון גדול חוצה אותו לשני חדרים, ויסמין כנראה היתה בחצי החדר השני עם לקוח ושמעתי אותם כאילו הם מזדיינים לידי על המיטה (ממש אורגיה)
למרות שמדובר בשעות אחה"צ הדירה הייתה חשוכה לגמרי שבקושי ראיתי איזה שטר יוצא לי מהארנק.
200 ש"ח עברו ידיים התפשטתי ועליתי למיטה, הבחורה מתפשטת ועולה גם היא, די מלאה (לא שמנה) עם חזה גדול.
מריחה קצת מזיעה, ומתחילה ללקק ולמצוץ
מציצה רטובה ודי עמוקה כולל ליקוקי ביצים ונותנת קצת אגרסיביות.
5 דקות של מציצה מלבישה קונדום מתיישבת לי על הזין ועוד 5 דקות של רכיבה ומגיעה ההשפרצה.
התלבשתי מהר ועפתי משם.
לא יודע איך הצלחתי להגיע לזיקפה בכל הסיטואציה הזו אבל... כנראה החרמנות עשתה את שלה
אין דיסקרטיות, אין אמינות
הייתי ולעולם לא אחזור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”