כ עיסוי מרכז הכרמל - סקס אדיר

עיסוי מרכז הכרמל

1
שלום לכל החברים. חיפשתי עיסוי וראיתי בסה"כ רק 3 מודעות כאן באתר. רשמתי מספר של אחת מהן,ולא מצאתי אף תגובה על הדירה הנ"ל. לאחר מכן חיפשתי את המודעה עוד פעם,אבל משום מה היא נעלמה. כך שלא יודע אם מותר לפרסם את הטלפון. בכל אופן,התקשרתי בסביבות שעה 7 בערב. מבטה רוסי כיוון אותי למרכז הכרמל,בחלק העליון של רחוב ודג'ווד. כיוונו אותי לדירה ונכנסתי. במודעה היה כתוב בפירוש-ללא מין. בערך במראה כזה פגשה אותי הבחורה. מכנס טייץ פשות. ועוד איזה טישרט שממש לא משדרים משהו סקסי. הבחורה עצמה כבת 30 לדעתי. פנים חמודות, אף מאוד רציניות. כאילו הגעתה למשרד עורכי דין)))הזדהה בשם קרינה..דירה מסודרת ונקיה. ביקשתי להתקלה לפני והוצא לי גם אחרי. מקלחת גם נקיה ומסודרת. ונעבור לעבודה. נשכבתי על מיטת הטיפולים,קרינה התפשטה והחלה בעיסוי עם די הרבה שמן. מאוד מקצועי לדעתי, וחזק. עברה כל סנטימטר בגוף בצורה די אגרסיבית אבל נעימה. כך היא המשיכה כ 20 דקות. בהרגשה די דומה לעיסוי של סוניה מיפה נוף. אחרי זה עלתה אליי והחלה בעיסוי בודי,כאשר היא משטפשפת עם התוסיק שלה והשבלול על כל הגב. היה די נעים ומגרה. במיוחד שלא הצלחתי אפילו ליראות את הגוף שלה כמו שצריך. אחרי זה בקשה להפך ונחלה בתנועות עם כל הגוף למה ולמעלה עם הרבה חיכוך,תוך כדי ליטופים עם הידיים על הזין. הכל מאוד נעים ומגרה,אך כל כך קרוב שאין אפשרות להתרשם מהגוף שלה. אחרי זה התיישבה למלה,והתחילה להתחכך עם הכוח שלה בחבריקו עם עזרה עם היד. אחרי כדקה גמרתי בפוזה הזאת. התחושה של כמעת עשתה את זה. קרינה עזרה עם המגבונים, ושלחה טובי להתקלח שוב וקיבלתי מגבת חדשה.
לסיכום:בחורה כבת שלושים. ניראת בסדר. לא פצצה אבל חמודה מאוד. חזה קטן. גוף רזה. עיסוי מצוין לעניו דעתי. אין לי הרבה ניסיון, אבל זה הרבה יותר מסתם ליטופים בגב. 40 דקות 200 שח. לדעתי אחזור
טלפון לבירורים:0542682322
בהצלחה לכולם ))

עיסוי מרכז הכרמל

2
הייתי אצלה בעבר..ליד פונדק הדב. תקן אותי אם אני טועה, הבאדי היה מעולה, הבחורה נראית לא רע, אבל לפחות איתי היא לא דיברה יותר מידי, סוג של קצת דיסטנס כזה למרות שהייתי נחמד..שידרה קור רוח ומקצועיות יותר מידי, ובגלל זה לא חזרתי למרות שאני אוהב באדי...מעניין אם בהמשך לאורך זמן היא הופכת לנחמדה?
בכל אופן, העיסוי עצמו מעולה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”