אחרי 2 נפילות מהדהדות נרגעתי לתקופה והחלטתי לנסות וללכת על המנוסות והאיכותיות ביותר וכמובן ויקי לא ענתה ובמקום מרי יש מישהי חדשה שעבדה עד 4 ולא התאים לי אז אזרתי אומץ ודגמתי עוד בחורה מהאתר.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8764
דבר ראשון שלא יהיו אי הבנות התמונה לא אמיתית ואפילו לא קרובה למרות מה שאומרת הפקידה שצריך לטפל בסוגיה הזו בנפרד.
אחרי הנפילות קצת חששתי והרגשתי שהכל מתחיל שוב אבל כשהיא פתחה את הדלת עם תחתון חזיה וחולצה שקופה מעל הכל הסתדר לי הבחורה בסביבות גיל 30 נראית טוב רזה חזה קטן חלקה מטופחת ובסך הכל מאוד חמודה אמרה שקוראים לה דינה ושהיא פה בארץ עד ה 5 לפברואר.
עד פה הכל עבד יופי ולא הרגשתי שייש בעיית שפה היא מדברת אנגלית מאוד גרוע והתקשורת מאוד קשה אבל החלטתי להמשיך שילמתי לה 300 שח ונכנסתי להתקלח ויכול להיות בגלל התקשורת היא לא הבינה אותי שהצעתי לה להצטרף.
כשיצאתי מהמקלחת היא הייתה עם חזייה ותחתונים, והיא מאוד סקסית ליטפה אותי והשכיבה אותי על המיטה לקחה קונדום וביקשתי מציצה בלי והיא הפתיעה אותי והסכימה אולי בגלל המקלחת בכל אופן מציצה מעולה מושקעת בלי שיניים עמוקה ורטובה והיא לא הפסיקה במשך 10 דקות שלמות עד שעצרתי אותה פחדתי לגמור למרות שהייתה לי תחושה שהיא רוצה שאני אגמור לה בפה ושוב מחסום השפה נכנס לפעולה נעמדתי והחלטתי שאני רוצה להמשיך במציצה וניסתי להסביר לה עד שהושבתי אותה על המיטה בעדינות והיא דיי נמוכה אז היא הגיעה עד לאיבר ומשם היא הבינה את הרמז והמשיכה במציצה ולא רציתי שזה יגמר החזקתע לה את הראש והורדתי לה את היד ופשוט הרגשתי כמו עם ויקי שאני מזיין אותה דרך הפה והיא נותנת קונטרה ודוחפת אותו עד הסוף הייתי בשוק היא יכולה להכנס בשקט ל 3 של המוצצות הטובות, מה עוד שהיא לא הפסיקה כאילו היא רצתה שאגמור לה בפה אבל לאחר עוד 10 דקות חלומיות עצרתי אותה והיא נראתה ממש מאוכזבת שלא גמרתי הרגעתי אותה ואת עצמי היא שמה לי קונדום עם הפה ועברנו לדוגי ואז גילץי שהמיטה הזוגית היא שתי יחידות שצירפו אותם וביקשתי ממנה שתעלה עלי היא נתנה לי קונטרות מדהימות ממש התאמצה והרגשתי שאני גומר וגם היא הרגישה והיא לא יצאה ישר היא שאירה אותו בפנים לאיזה חצי דקה נרגענו ואז היא היציאה אותו ניקתה אותי ולקחה אותי למקלחת היא שטפה את עצמה טוב טוב גירגרה מים והפתיעה אותי שהכניסה אותי ושטפה אותי ללא מילים התנגבתי נתתי לה נשיקה שאני בדרך כלל לא נותן ויצאתי שמח ומאושר.
ציונים:
מציצה: כרגע היא עם הגדולות 10.
חזה: אני אוהב גדול ואמיתי אז 7.
גוף:8
סקס: 8
סהכ אני מאוד ממליץ וזה לא קרה כבר הרבה זמן.