אוקסנה - חדשה במוצקין
6טל , פשוט כיף לקרוא תדיווחים שלך .. אני מקווה שיזדמן לי לדגום את הגברת בקרוב...
תודה
תודה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!
אוקסנה - חדשה במוצקין
7כן אני גם אנסה בקרוב, למען האמת גם אני כמעט דגמתי אותה אבל פחדתי מעוד נפילה אז וסורי מראש פשוט התעקבתי ודיי בכוונה.
בכל אופן תודה על הדגימה והדיווח.
אוקסנה - חדשה במוצקין
8היי לכולם.
שוב תודה על הדיווח היום ביקרתי את הבחורה.
מה להגיד כשהיא פתחה את הדלת חשבתי זה חלום היא ממש דוגמנית גם יפה וגם גוף נראה מדהים דרך הכותונת השקופה.
היא מדברת אנגלית גרועה אבל מבינה טוב מאוד.
נכנסתי להתקלח ושוב הצעתי לה להצטרף והיא סירבה ואמרה שהיא כבר מקולחת, יצאתי מהמקלחת והיא התחילה להתפשט שיער בלונדיני קרה חזה לא משהו קצת קטן בשבילי אבל גוף מדהים קעקוע של נשיקה מקדימה ומאחורה נראה כמו גמל או חיה אחרת.
היא השכיבה אותי על המיטה והתחילה בנשיקות בפיטמות וכל הדרך למטה תוך ליטוף כל הגוף כשהיא ירדה למציצה היא ישר שמה קונדום שאלתי אם אפשר בלי ואו שהיא לא הסכימה באדיבות או שלא הבינה אבל לא התעקשתי היא מוצצת לפרקים דיי טוב אבל לפרקים ארוכים יותר לא משהו בכלל אולי הסטנדרט שלי מאוד גבוהה לאחר כחמש דקות ביקשתי שהיא תמשיך למצוץ ב 69 היא הפתיעה והסכימה אבל בלי לדחוף אצבעות, ליטפתי את האיזור כולל הדגדגן והרגשתי שהיא רטובה לגמרי.
הפכתי אותה לדוגי והנוף עם המראה ממול מדהים, רואים את ההבעות פנים שלה וזה לא הרגיש הצגה והישבן עם הקימורים שלה מדהימים כבר אמרתי שהיא דוגמנית תפסתי אותה מהשיער בעדינות אבל כמו הרב קרספי הרבצתי בה תורה, זה היה הדוגי הכי טוב שהיה לי ובגלל זה הוא נמשך 10 דקות רצופות פשוט נגמר לי הכוח הפכתי אותה על הגב והמשכתי אבל קלטתי שאם אני רק מסתכל עליה אני גומר ולא רציתי לגמור מקסימום ממשיכים הלאה בזמן וביקשתי ממנה שתעלה עלי תוך כדי ליטוף החזה והפנים שלה פשוט גמרתי ממש חזק.
היא דיי הפתיעה אותי שישר הסתכל על השעון ולקחה את הפלפון ואפילו לא ניקתה אותי או כיוונה אותי למגבונים ניקיתי את עצמי והיא נכנסה למקלחת לשטוף את עצמה ויצאה והתלבשה אני אחריה שטיפה מהירה התלבשתי נשיקה עם טיפ של 50 זה מה שהיה לי והלכתי.
לסיכום המסקנה שלי שאני אוהב אוקראיניות רוסיות וכו.
ואני בטוח אחזור שוב.
ציונים:
חזה: 6 סורי אבל לא לטעמי אין לי בעיה עם קטן ואפילו מאוד אבל הצורה לא לטעמי.
גוף: 9 כי קשה להגיע ל 10 צריך את האקסטרה אולי בכימיה, אבל יפה מאוד.
פנים: 9 יופי בעיני המתבונן אבל יש בה משהו מיוחד אצילי.
ניקיון: 10 מאוד נקיה התקלחה ישר אחרי וגירגרה משהו בפה ממש נקיה.
מציצה: 6 לא משהו בכלל ועוד מקונדמת.
סהכ:8 ואני בטוח חוזר.
אוקסנה - חדשה במוצקין
9האמת שאוקסנה היא כוסית על (מלכת היופי של אוקראינה או משהו כזה). אינפורמציה חשובה לגביה, היא בארץ רק עד ה 08/03.
מוגש כשירות לציבור. דרך אגב, אצלי המציצה הייתה רק עם גומי.