כ אוקסנה - חדשה במוצקין - דף 2 - סקס אדיר

אוקסנה - חדשה במוצקין

11
היי חברה, אתמול ביקרתי אצל העלמה..
טלפון לתאגיד, הקול המוכר של הפקידה/בעלים?! ענתה לי , כיוונה לרח יששכר ק מוצקין
הגעתי לדירה.. נפתחה הדלת... ונגלתה לפני בחורה שווה ביותר ( יכול מאוד להיות שהתמונה עם המכנס אמיתית)
קרה בלונדיני, גבוהה, עור משי, חזה בינוני יפה, טוסיק יפה בחוץ. קעקוע מעל הישבן על הבטן ,על הרגל ואולי פיספסתי עוד..
מציצה: חשופה אך חלשה ולא מורגשת, אהבתי רק את המבטים אלי תוך כדי המציצה, הוסיפה קריצות בהחלט מגרות (יש יחשבו שזה נראה מצחיק). הלבישה חליפה די מהר .. ג׳ל לשבלול. ועלתה לרכיבה מהנה. מהר ביקשה להסתובב ומשם החלפנו תנוחות כול חמש דקות. עד לגמירה בדוגי..
ס״ה נהנתי לדפוק כוסית סקסית
אך מצד שני לא הייתה מציצה מיוחדת ולא הורגש שהיא מתחברת או נהנת בסקס. ועבור 300₪ אתה מצפה להרגיש חיבור או הצגה של חיבור ופה היה טיפה הרגשה של תקתוק..
שמח שדגמתי. אך לא אחזור .
שלכם
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

אוקסנה - חדשה במוצקין

13
היום הייתי עם הבחורה מה אני יכול להוסיף כמעט הכל נאמר בחורה יפה עם גוף מדהים הכל פשוט מושלם קשה להוריד עיניים וקשה לחשוב שאתה שם רק לכמה דקות מבחינה שירות הרגשתי שרוצה לתת יותר ממשה היא נותנת אבל גם הרגשתי שהיא עייפה ממש מהעבודה ומנסה לתקתק בצורה ערמומית שזה פשוט מאפיין את כל הבנות של התאגיד בקיצור בסוף גמרתי במציצה שדבקה הייתה דאי מקצועית. את2 התמונות אמיתיות ללא פוטושופ ובמציות יש לה גוף מושלם נטו בפנים בחורה יפה מאוד עם עיניים מהפנטות ועוד עם הקריצות?! אין אין היא מניאקית אמיתית לא נירה לי שאני אחזורקריצה
לא כל מה שעולה כסף, שווה כסף!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”