כ חדרים -גרועים!!! - סקס אדיר

חדרים -גרועים!!!

1
שלום חברים!
תראו אני מזמין נערות פה ושם ..
ואני לוקח חדרים ... לקחתי חדר במה שניקרא ''החדר הכחול''
בעמקים 16 ק ביאליק דגמתי שם מספר חדרים ... 1,2,3,4 בעצם את כולם .. זה היה כמובן מטעמי חיסכון חברים... בכל אופן אילו צימרים ממש גרועים
יש נזילות בגגות.. נכנסים מים שמטפטפים על המיטה... המזגנים לא עובדים בדרך כלל... תמיד קר וקפוא בחדר.. אין מגבות..וגם אם יש מגבות יש להן ריח מגעיל ודוחה!!!
אין שירות ... אין הזמנת אוכל או שתיה לחדר העיקר שמים תפריט בחדרים .. ניסיתי להזמין ובעלת הבית אמרה לי שאין הזמנות.. בלי להסביר יותר מידי!! ממש מעפאן חברים... הייתי שם 6-7 פעמים והתבאסתי פצצות ..
אומנם החדר עולה 150 לשעתיים .. שזה מחיר בסדר נגיד חח... אבל ממש ממש ממש גרוע לא ממליץ בכלל
דרך אגב בעלת המקום ממש לא נעימה ממש נותנת שירות גרוע.. וגם צועקת וממש מגעילה ללקוחות .. ממש אכזבה!
לא מחליפים סדינים בחדרים במשך חודשים !! עובש על הכריות!!!!!!!!!! איכס!!!!!!!!!!!!אין מים חמים במקלחת ! ממש מקרטע וגועלי!! מלוכלך ממש ! יש גם כלב פינצ'ר קטן שמיסתובב במקום ונובח ! ממש לא לעניין...
הייתי לוקח שם חדרים מטעמי חיסכון ..חחח.. מה לעשות לפעמים רוצים נערה נחמדה.. אבל זהו יש גבול פעם אחרונה שהייתי שם ממש נגעלתי ... אסלה מלוכלת .. ריח גועלי בשירותים... קונדומים ישנים זרוקים במקלחת... וואי... לא נעים...
לא ממליץ ולא אפרסם תטלפון זה בטוח חחח...
בכל אופן חברים היזהרו מהמקום!!!!!! איכסה פיכסה!!!
דרך אגב גם הנערות שהייתי מזמין תמיד התבאסו מהמקום... והיו רוצות לברוח ולתקתק מהר ... לכן למדתי תלקח פעם הבאה אני משקיע במקום טוב זה בטוח ! מטעויות לומדים!!!! אנסה את פלאזה בחיפה .. זה בטוח אש ! הייתי חייב לדווח כי פשוט כבר זה עבר כל גבול!!! לא מומלץ לחלוטין!!!!!!!
בכל אופן חברים אקווה לדווח לכם דברים טובים .. אבל גם על הלא טובים חייב לדווח .. ''פעם אחת אוכלים חרא'' ולא חוזרים על הטעות ... חח... יאלה חבר'ה שיהיה המשך שבוע נעים :)קריצה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

חדרים -גרועים!!!

4
היי
זוהי תגובה ראשונה שלי באתר.
מניסיון שלי יש חדרים שאני לוקח במוצקין ביששכר,חדרים סבירים נקיים וכולל טלויזיות וסרטים אפילו מקבלים בקבוק יין אם אתה מבקש
באותו מחיר כפי שציינתם
לפעמים הבחורות חושבות שזה הבית שלי חחחחחחח
ממליץ

חדרים -גרועים!!!

5
החדרים בצומת אתא ליד פאב צ'רצ'יל (מול הסנוקר צד שני של הכביש)...נחמד לא רע בכלל אם כי פחות טוב מהפלאזה. לצערי אני לא זוכר כמה עלה אני כמעט בטוח ש200 לשעתיים או 250.

עריכה: יש שלט גדול חדרים לפי שעה עם אורות ניאון אדומים ישר ליד הפאב קצת פנימה בכביש.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”