כ זוג לסביות דגניה קרית חיים - סקס אדיר

זוג לסביות דגניה קרית חיים

1
שלום חברים.

רצית בבקשה לדעת עם מישהו ביקר את החברות מציעות מופע לסבי מלא נשיקות אנאלי חדירה גמירות חופשי והכל ב600 שקל אין לי בעיה לשם מחיר כזה השאלה האם זה נכון?!? ואם זה שווה בכלל? נשמעת מאוד נחמדה ומזמינה בטלפון.

זוג לסביות דגניה קרית חיים

7
הייתי אצלן לפני קרוב לחודשיים.
לקחו 600 בשביל מה שבפועל היה חצי שעה.
קצת עליהן: תתעלם מהתמונות מן הסתם. שתיהן בסביבות 40 התחתון. אחת יחסית רזה עם חזה גדול (הייתי אומר מידה C) ישראלית, שיער שחור מתולתל ארוך. מבחינת יופי אני נותן לה 106.
השניה בלונדינית עם חזה ענק (לפחות E אני מאמין שאפילו יותר גדול) אבל היא עצמה גם כן מלאה על גבול השמנה. רוסיה, קצת יותר יפה מחברתה הברונטית, הייתי נותן לה 107.5 רק בגלל שאני פראייר של בלונדיניות וBBW.

הן ממש חמודות, ברונטית קצת חפרנית, אבל באמת שבקטע טוב. הן די נימפומניות, הן ממש נהנות מהעבודה ואחת מהשניה.
קיבלתי עבור התמורה את מה שביקשתי שזה: מציצה בלי קונדום משתיהן, זיון של הבלונדינית בדוגי בזמן שהשניה עושה לי רימינג ואח"כ הן שלפו סטראפ-און אחד כי רציתי להתנסות בpegging. כאב התחת כ3 ימים אבל יצאתי עם חיוך וחוויה אמיתית.
חייב להודות שהן היו ממש נחמדות, ולמרות שהבטחתי שאני אחזור החלטתי שאני רוצה לחסוך לדירה ולכן זמן רב שלא פקדתי את מארחות העיר. Ouch

מבחינת המקום: כפי שנאמר ברחוב דגני בקריות, יחסית לא דיסקרטי - זה בניין מהשיכונים העתיקים האלה, ככה שכולם רואים אותך נכנס לבניין, אבל אלה בניינים של 8-12 דירות, ככה שלא יכולים יותר מדי לדעת לאן אתה הולך. קריצה לא מומלץ אם יש לך חברים שמסתובבים בדגניה ויכולים לפגוש אותך.
הדירה עצמה הייתה נקיה, מיטה זוגית נוחה, עם שלל צעצועים וטלוויזיה עם פורנו ברקע (שלדעתי האישית אף אחד לא צריך). לא היה איזה GFE. אבל הן לא תקתקו אותי, וסה"כ הייתה שיחה זורמת. הברונטית מקללת ממש הרבה במיטה לאלה שאוהבים גסויות והבלונדינית גונחת בצורה מחרמנת.

זהו. מצטער אם הדיווח ככה-ככה. הרבה זמן עבר מאז וכמו שאתם רואים אפילו שכחתי את השמות שלהן מאז.בכי

מומלץ לחובבי מילפיות וBBW.

אשמח לקבל את הטלפון שלהן שוב, כי אני רואה שכבר הן לא מפרסמות באתרים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”