כ ישראלית בת 22 ברחוב ירושלים - סקס אדיר

ישראלית בת 22 ברחוב ירושלים

1
לאחר שכבר זמן מה אני משוטט בפורום הגיע הזמן שאעשה את הדיווח הראשון
מדובר במודעה ה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7507.
במודעה ובטלפון טוענת שבת 22 עם תמונות אמיתיות: אז בת 22 היא מזמן לא.!!! יותר בכיוון 35-40
הגעתי למקום לאחר שהגברת "הנחמדה" ביקשה ממני ללכת יותר מהר למה היא ממהרת.
נכנסתי לדירה דיי מוזנחת העקר שיש מסך גדול מרושת במצלמות אבטחה.
דורשת 200 למספר ו500 לאנאלי
עם איך שהיא נראת זה ממש לא שווה כל סכום וזה בלשון המעטה היא נראת מוזנחת,מלוכלכת
יריכיים עבות, פנים שמזכירות את הדודה המרוקאית מהצבא, אין שום דימיון בינה לבין התמונות
התווכחתי איתה 2 דקות שלמות שזאת לא היא בתמונות והכריחה אותי להסתכל בתמונות שוב, עד שבסוף אמרתי לה "בסדר זאת את, אפשר לצאת..?" "אז מה אתה מבזבז לי את הזמן.... אלעק לא אני בתמונות.... כמו זין"
את הכסף שלי היא לא תקבל..!
מדברת מלוכלך ומגעיל עוד מהכניסה ואני לא רוצה לדמיין איך היה הזיון עם כן הייתי נכנס איתה, אני לא יודע מי היא חושבת שהיא וזה די פתאטי לראות אותה מתנהגת כך
בקיצור חבר'ה לא ארחיב יותר אבל בהחלט לא חוויה נעימה ללכת לשם.. המלצה שלי להתרחק!!, מי שרוצה ילך

3
לצערי...אני לא מופתע...אני לא מנסה אפילו ישראליות.
מה שמביא אותי לבקשה הבאה!!
שמישהו בפורום יספר על ישראלית טובה..אסתפק גם בסבירה.
סטטיסטית לפחות אחת כזאת צריכה להיות קיימת.

אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

6
אח יקר, לצערי אני יודע מה עברת אני נפלתי איתה בגדול עוד שילמתי לה 250 ויצאתי בלי לגמור ועם עצבים . פירסמתי עליה פה הודעה בשם חדשה ישנה בחיפה ככה שהיית יכול להימנע מעוגמת הנפש אבל העיקר שלא הפסדת כסף. היא ערסית ברמות ממה שזכור לי היא נראית לא רע היא לא בת 22 אלה יותר בכיוון ה32 אבל גוף חמוד והייתי שמח לתת לה רק אם היו חותכים לה תלשון למה יש לה פה מסריח. אני מקוה שכשרוצים ללכת למפגש יחפרו קצת יותר בפורום ו" יתגלחו על זקנם של אחרים" וככה ימנעו נפילות ואי נעימויות. בכל מקרה כמו שכתבתי אז שומר נפשו (וכיסו) ירחק....
סקס טוב הכל טוב
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”