כ המלצה רותחת בחיפה - דף 3 - סקס אדיר

המלצה רותחת בחיפה

21
הייתי בדירה לפני מספר חודשים..
ברחוב איינשטיין.. המיקום דיסקרטי..
פותחת בחורה בלונדינית, סקסית ורזה בתחתונים וחלק עליון שקוף.. הובילה אותי לחדר הראשון משמאל.. חדר נקי.. אור אדמדם סקסי עם סרט כחול ברקע..
מפשיטה ומתפשטת.. מנשקת בכל הגוף ונותנת הרגשה כאילו מדובר בחברה אמיתית..
רצתה לתת לי מציצה חשופה אבל ביקשתי עם קונדום.. המציצה טובה..
אח"כ נשכבה על הגב ופתחה רגליים.. כוס חלק ויפה.. נישקתי ומצצתי את הירכיים ומסביב לכוס.. עשה רושם שהתחרמנה ונרטבה..
אח"כ הזדיינו במספר תנוחות עד שגמרתי בדוגי..
אחת הטובות..
אחזור בקרוב לדירה לדגום את השניה ולדווח..

המלצה רותחת בחיפה

23
הייתי בדירה לפני מספר חודשים..
ברחוב איינשטיין.. המיקום דיסקרטי..
פותחת בחורה בלונדינית, סקסית ורזה בתחתונים וחלק עליון שקוף.. הובילה אותי לחדר הראשון משמאל.. חדר נקי.. אור אדמדם סקסי עם סרט כחול ברקע..
מפשיטה ומתפשטת.. מנשקת בכל הגוף ונותנת הרגשה כאילו מדובר בחברה אמיתית..
רצתה לתת לי מציצה חשופה אבל ביקשתי עם קונדום.. המציצה טובה..
אח"כ נשכבה על הגב ופתחה רגליים.. כוס חלק ויפה.. נישקתי ומצצתי את הירכיים ומסביב לכוס.. עשה רושם שהתחרמנה ונרטבה..
אח"כ הזדיינו במספר תנוחות עד שגמרתי בדוגי..
אחת הטובות..
אחזור בקרוב לדירה לדגום את השניה ולדווח..

המלצה רותחת בחיפה

24
ברגע של חרמנות החלטתי לנסות את הבחורה השניה.
הרמתי טלפון.. עונה מזכירה מבוגרת.. שאלתי לגבי הבחורה השניה (לא הבלונדינית). ענתה שפנויה ושאגיע.
הגעתי, פתחה לי את הדלת בחורה רוסיה רזה בבייבי דול סקסי וחוטיני..
הוליכה אותי לחדר השני משמאל..
כסף החליף ידיים ויצאה לשתי דקות..
בינתיים התפשטתי.. יש ארון גדול בצד בו ניתן להניח את החפצים.
נשכבתי עירום..
נכנסה עם חיוך סקסי.. התפשטה לאט.. הורידה את הבייבי דול והתקרבה למיטה . עלתה עליה וזחלה על ארבע כשהיא עם מבט וחיוך סקסיים.. התקרבה אליי בזחילה והתחילה לנשק אותי .. בצוואר .. בפטמה.. בבטן ובירכיים..
לאחר מכן הורידה תחתונים..
ונעמדה על הברכיים על המיטה..
סקסית מאוד. רזה במידה הנכונה.. חזה בינוני ועומד.. פטמות מזמינות.. כוס מגולח וחלק..
נתנה לי קריצה וחזרה לנשק לי את הגוף.. כל הגוף..
ואני לקחתי את החזה שלה בידיים והתחלתי לנשק אותו ולמצוץ.. ואז היא ביקשה בעדינות ובחיוך שלא אמצוץ כל כך חזק.. והיא התנצלה ואמרה שהיא אומרת את זה לכולם..
הגיעה שוב לירכיים ואז בתנועה מהירה ועדינה ליקקה לי את האשכים..
בד"כ אני לא נותן לבחורות לרדת לי חשוף אלא רק עם קונדום..
אבל המגע של הלשון שלה הטריף אותי.. וזרמתי.. ואז היא לקקה לי הזין ולקחה אותו כולו פנימה.. המציצה חשופה ומצויינת.. כמעט גמרתי לה בפה.. ביקשתי הפסקה קטנה.. הפסיקה למספר שניות.. חייכה אליי וחזרה למצוץ.. הייתי חייב להפסיק אותה כי הייתה רחוק שנייה מלגמור ולמלא לה את הפה.. ואז היא הביאה קונדום ואמרה לי לא לגמור עדיין.. שהיא רוצה שאזיין אותה ואגמור בפנים..
הלבישה לי את הקונדום במציצה מטורפת..
כשאני שוכב.. עברה לבוקרת הפוכה והתחככה עם הקונדום בחריץ התחת שלה בלי להחדיר.. ואז נשכבה על הגב וביקשה שאזיין אותה חזר..
הבחורה סקסית בטירוף.. שוכבת לידי עם חיוך של מיליון דולר ופותחת את הרגליים והכוס המגולח והאלוהי שלה..
התחלתי לזיין אותה חזק והיא נאנחה ונאנחה.. תוך כדי שהיא שולחת ידיים לתחת שלי ומחזיקה אותי ודוחפת אותי חזק לתוכה.. כמובן שלא החזקתי מעמד וגמרתי את אחת הגמירות הכי טובות שהיו לי..
הבחורה מדהימה.. תשמרו עליה..
אחזור בקרוב שוב ואדווח

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”