כ ההסתדרות 73\76 - סקס אדיר

ההסתדרות 73\76

1
היי,
דגימה בשדרות ההסתדרות ממש ממול לשווארמה חזאן, לא בטוח אם זה היה ב73 או 76 אבל זה היה בצד השווארמה ולא מעבר לכביש.
אני חייב לציין שהרגשתי שגוזלים ממני את הכסף,
20 דקות 200 ש"ח, יש לציין שהבחורות נראות טוב.
הבחורה התחילה להעמיד לי אותו עם גומי, לקחו כמה דקות והחלפנו כמה מילים,
כשהתחלתי לזיין הבחורה אפילו לא הורידה את הבגדים ולא את החזיה, רק משכה אותה מעט מטה.
זרמתי עם זה, אחרי כמה תנועות בודדות היא קיבלה קריאה קמה מהמיטה ולא הגעתי אפילו במעט לסיפוק.
בקיצור מבחינת מראה מדרג 8 את הבחורות שעובדות במקום. שירות 1 - פשוט גזילה של כסף, המכון לא מכוון את הבחורות לתת שירות טוב ללקוחות. נקיון - 3.

ההסתדרות 73\76

3
ידועה שזה המקום סופר מגעיל שלא ראיתי דבר דומה בארץ אבל חייב לציין ששאם זיאנתי בחורה לפני בערך 5 שנים והיא הייתה בחורה הכי יפה בחיים שלי אז גרתי בנתניה ובמיקרה הייתי בצקפוסט בחיפה בשעה 2 בלילה בכלל לא חשבתי על זיונים פיתום ראיתי דלת בולטת עם אור אדום ורק רציתי לבדוק מה קורה בפנים. בקיצור חזרתי אחראי בערך חודש האיו שם רק זקנות מסוממות.
הגב ראיתי לא מזמן שער דומה מעבר לכביש בהסתדרות 73 ממש כתוב בגדול ובאדום על השעאר מספר 73 כניסה בחזית הכביש מישהו יודע מה קורה שם?
לא כל מה שעולה כסף, שווה כסף!

ההסתדרות 73\76

4
כבר קיים שרשור ישן יותר על המקום:

הסתדרות 73

להנהלה: אפשר לאחד את השרשורים.

לפני חודשיים בערך הייתי באיזור ושוב נכנסתי על הדרך למקום(בעיקר בגלל הנגישות שלו) כדי לראות אם יש משהו מעניין. המקום מתנהל כמו שכונה אבל הבנות שם נראות לא רע בסה"כ. בהתחלה קיבלתי פרטים מאיזו רוסיה נמוכה רזה וקצת מבוגרת שלא עשתה לי את זה, אז ביקשתי לראות נוספות.
נכנסה מישהי מושכת יותר(לא זוכר את שמה) - 172-170 ס"מ, די חטובה, עם חזה בינוני. נראית סקסית. הייתה נחמדה במעמד הפרטים ועשתה רושם טוב בכללי... התחלתי לחשוב בכיוון, רק מה - 200 ש"ח חצי שעה, מציצה מקונדמת בלבד(לא מוכנה לחשופה גם לא בתוספת)Disapprove. אבל מה שהוריד אותי סופית מהעניין הוא שאין מקלחות בחדרים וגם הבחורה אמרה לי שלקוחות לא מתקלחים שםמבולבלDead... לעניין המציצה החשופה היא הציעה לי בחורה אחרת שאולי תסכים אך היא הייתה עסוקה.
בכל מקרה ההיגיינה המאוד לקויה עוררה אצלי את האינסטינקטים שאמרו לי לוותר ומהר וכך עשיתי.
השכונתיות של המקום לא ממש מזיזה לי. כבר מצאתי בעבר יהלומים במקומות כאלה, אבל חוסר ההיגיינה הוא משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו ולכן ויתרתי. לא נראה לי שאחזור וגם לא ממליץ על המקום.

zooz

ההסתדרות 73\76

6
הסתדרות 73 וגם ממול יש עוד מקום... חרא של דבר לא מומלץ לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!
200 ש'ח על כלום!
לא מומלץ להיכנס.. בנות שנראות סביר לא מעבר.. שירות גרוע מכל הבחינות!
מקומות מסריחים ולא נקיים בכלל!!!
מלא טיפוסים לא סימפטיים בכלל..!!
לא כיף להיכנס לשם ... זה ממש תיקתוקייות על! שלא שוות חצי שקל ...
חברים תחסכו כסף וקחו בחורות בליווי נכון שזה יקר ! אבל זה הרבה יותר שווה!!!!!!!!!
כל המכונים העקומים האלה שווים לתחת!!!!!!!!!!! לא הולך לשם גם אם אני ימות איכסססס של מקומות עם בנות חרא!!
בכל אופן זאת דעתי .... תמשיכו להנות ודווחו כמובן :)))
סקסוש אש !!! :) :) :) !!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”