כ המלצה על בחורה משפרינצק lika - דף 5 - סקס אדיר

המלצה על בחורה משפרינצק lika

43
הגברת מדהימה ..כרגיל.
אולי לא לטעמו של כל אחד במראה..
אבל בשירות ואהבת המקצוע אין שני לה.
לא אפרט ביצועים כי כבר דווח בעבר.רק אומר שאין מגבלות
והכל זורם אם מתאים לה.וחשוב לתת לה להוביל.
השקעתי ביין טוב.והביקור התארך הרבה מעבר למצופה
ולמרות שבסוף הסשן השני כבר הייתי גמור ..לא התרשמה במיוחד
והוציאה ממני גרנד פינלה נוסף.
מחזק את דברי קודמי..פנינה שיש לשמור.
יש לנו אותה לעוד כשנה.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

44
[QUOTE=davidk22]כל אחד עושה פה פוזות על זונה לא מביא מספר כן מביא מספר אנשים היא בסה"כ זונההההההההההה ואני לא מבקש את המספר שלה וגם לא אבקש את המספרים מאנשים שעושים פוזות יש אנשים שלא טובים בכתבה כמו שאתה לא מושלם אז כולם כאלו [/QUOTE]

היי,
אני יודע שרק הוצאת תסכול על נושא בקשת והעברת מספרים פרטיים, ולמרות שאתה מעיד על עצמך שאתה לא טוב בכתיבה, ממליץ לשים לב לאיך שאתה מנסח דברים:
אם היא "בסה"כ זונהההההההההההה",
אז אני מניח שאתה "בסה"כ גבר שהולך לזונותתתתתתתת".
לא רוצה להרוס לך איזו אשליה של עליונות שלך על אדם אחר-
אבל אם נדמה לך, שאתה-כאחד שהולך לזונה, יותר טוב כבנאדם( מאיזו שהיא סיבה לא ברורה) מהזונה עצמה- אתה מה זה חי בסרט.
לך יש את הסיבות שלך ללכת לזונה, ולה יש את הסיבות שלה לעבוד בזנות. אל תשפוט אותה כמו שאתה לא רוצה שישפטו אותך.

אבל יפה שאמרת שלא כולם מושלמים...אז עוד יש תקווה שבעתיד לא תרשום על בנאדם שהוא "בסך הכול" X או Y או Z

באהבה,
טוםחיוך

45
[QUOTE=tom2013]
[QUOTE=davidk22]כל אחד עושה פה פוזות על זונה לא מביא מספר כן מביא מספר אנשים היא בסה"כ זונההההההההההה ואני לא מבקש את המספר שלה וגם לא אבקש את המספרים מאנשים שעושים פוזות יש אנשים שלא טובים בכתבה כמו שאתה לא מושלם אז כולם כאלו [/QUOTE]

היי,
אני יודע שרק הוצאת תסכול על נושא בקשת והעברת מספרים פרטיים, ולמרות שאתה מעיד על עצמך שאתה לא טוב בכתיבה, ממליץ לשים לב לאיך שאתה מנסח דברים:
אבל אם נדמה לך, שאתה-כאחד שהולך לזונה, יותר טוב כבנאדם( מאיזו שהיא סיבה לא ברורה) מהזונה עצמה- אתה מה זה חי בסרט.
לך יש את הסיבות שלך ללכת לזונה, ולה יש את הסיבות שלה לעבוד בזנות. אל תשפוט אותה כמו שאתה לא רוצה שישפטו אותך.

אבל יפה שאמרת שלא כולם מושלמים...אז עוד יש תקווה שבעתיד לא תרשום על בנאדם שהוא "בסך הכול" X או Y או Z

באהבה,
טוםחיוך
[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

46
[QUOTE=tom2013]

היי,

באהבה,
טוםחיוך
[/QUOTE]

אלף אחוז..כל אדם הוא אדם ויש לכבדו, ולילי תמיד באה בכבוד ובכיף ואני בטוח שהרוב פה בדיוק כמוני אפילו לא הרגיש שהיא זונה, למרות שעמוק בפנים זה ידוע..

49
אחרי מבול ההמלצות - השתכנעתי שכדאי להשקיע 400-500 ש"ח לבריאות הנפשית...
לאחר תאומים וכניסה לבנין הסמוך... התקשקשות בניווט והגעה באיחור של 5 דקות ליקירת הפורום.
ממש כמו בתיאורים של קודמי המכובדים- גבוה אלגנטית ויפה.
הבחורה הגשימה לי חלום ילדות/נערות.
אסביר את עצמי, גובהי ביום טוב עם לחות מרובה - 1.68, הבחורה כ-180
לכן הרגשתי כאילו אני דופק את המורה שלי מכיתה ט' שהייתה כוסית על בלונדינית וגבוה ויוצאת העליה הרוסית הראשונה של שנות השבעים.
אתם יודעים איזו הרגשה זו שהמורה למתמטיקה מוצצת לכם ואתם גומרים לה בפה!!!! והיא מחייכת ומקבלת.
מיותר לציין שהמציצה היום והציון שלי בתיכון במתמטיקה היו שניהם 10 (מתוך 10).
כולם ספרו נפלאות על המציצה ואיך בדקו לה את השקדים והגברתנים שבפורום אפילו בדקו את רמת החומציות בקיבתה של העלמה.... אני בקושי הגעתי לשיניים הטוחנות וכל כולו בפנים כולל הביצים.
היה כיף..כולל הפעם השניה והמקלחת לפני ואחרי.
הכי מפתיע הצלחתי להרגיש חיכוך בעת הזיון הגובה שלה לא בא לידי ביטוי ברוחב המנוש- הופתעתי לטובה.
ממליץ מאוד..
היה כיף אך דא עקא - נדפק לי כל יום העבודה...איך אפשר להמשיך לאחר חוויה כזו לסדר היום......???
שמרו עליה היא ממש מנסה לתת תמורה לכסף היא יודעת שהיא לא זולה..

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”