כ המלצה על בחורה משפרינצק lika - דף 6 - סקס אדיר

המלצה על בחורה משפרינצק lika

52
הי חברים זה הדיווח הראשון שלי בפורום והוא בנוגע לליקה המפורסמת משפרינצק -עכשיו נשר. כל מה שנכתב עליה בתחום הביצועים נכון לחלוטין, היא עושה הכל מכל הלב ובתשוקה רבה, אנאלי רימינג סאדו נשיקות וכו, ותגרום לכם לגמור תוך שניות עם המציצות שלה. אבל, וזה אבל גדול, מבחינתי לא הייתה התלהבות יתר כי לטעמי היא פשוט לא נראית טוב. נכון היא גבוהה בלונדינית ורזה, אבל פרופורציות לא מושכות, חזה קטן ולא סימטרי ומלא נקודות חן בולטות על הגוף. גוף לא מעוצב ודי שטוח, לכן לא ארוץ אליה בחזרה...מבחינת שירות היא אכן מדהימה. למי שבא להגשים פנטזיה או פטיש יהיה מצויין, מי שרוצה לזיין כוסית יתאכזב מאוד

55
החיים חזרו למחוז צפון!!!! אחרי תקופה של העדרות ארוכה ( מאז טלי המלכה) לא דגמתי ולא דיווחתי רק מידע פעם יצא לי להיכנס לפורום לראות מה קורה איךי טלי חזרה , נכון ששניהם שונות בגוף אבל ברמת השירות והיכולת נתינה שלהן הם שוות!!! ממש מלכה לילי , שמתי פעמיי היום לנשר להיפגש איתה ולתהות על קנקנה ... בדרך מנימוס שאלתי אם תרצה משהו על הדרך ,שתיה או משהו חפצה נפשה באבטיח סחבק עוצר קונה לה אבטיח חחח , נכנסתי לדירה התגלתה מולי דוגמנית ממש פצצה אהבתי את המראה שלה גבוהה עיניים ירוקות בוהקות מראה סלבי מהסרטים הכחולים של פעם ...ישר ולעניין נשיקות וחירמונים בספה הסטתי לה את החוטיני האדום והתחלתי לטעום את הכוס המתוק שלה יש לציין שרמת ההיגיינה בבית ושל לילי ברמה גבוהה , מהספה החלפנו זוזים וישר למקלחת קירצפה אותי מהראש למטה אחרכך התחלפנו ואכלתי אותה שוב באמבטיה טוסיק מתוקקק כמו דבש וכוס נקי וורוד מתוק , אחר כך ירדה לי המקלחת עד שכבר לא יכלתי וגמרתי לה בפה היא מוצצת בחסד משתדלת לבלוע את כולו, עד הגמירה בפה באמטיה, משם לחדר המיטות היה ממש טוב מאוד היא אוהבת להיזדיין ממש מכונה חחחח , בקיצור תודה למי שמסרו לי את המספר בלעדיכם לא הייתי אוכל לה את הכוס המתוק

56
שמח שאתם נהנים.... ואדיבים! !!!!
בהתכתבות איתה ואמרתי לה שנתתי את המספר שלה כבר ליותר מ 30 חברים (כן.... מטורף!!!) והיא אמרה שבזמן האחרון באמת המון שולחים לה הודעות ושהיא פגשה כמה לקוחות חדשים ושאנחנו הישראלים ממש נחמדים ואפילו מאהבים טובים.
אז תודה לחברי הזיינים בכלל ולנחמדים בפרט שעוזרים לנו לקבל את פני התייר בישראל בצורה שתגרום לו להישאר ואולי אפילו לצרף חברות 😁
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

58
אוקיי אז ככה .....

דבר ראשון לאחר שהרבה מאוד אנשים רשמו עליך רק דברים טובים והחלטתי שאני גם חייב להתנסות איתה(שתבינו אנשים נרשמתי לפורום רק בכדי לאוכל לקבל את מספר הטלפון שלה) קריצה

לאחר שקיבלתי את הטלפון שלה כאן בפורום התכתבנו קצת וקבענו להיום אחר הצהריים.
הבנתי מרבים מכאן שהגברת אכן גבוה (כן ....1.80 ואני 1.65 ) .מבנה גובה רזה אך בנוי טוב.
הגברת מכוונת לשכונה בנשר מקום יחסית שקט הייתי אומר אפילו דיסקרטי במעט.
מהרגע שנכסנתי הבנתי שזה משהו לא מהעולם הזה ....כולם כאן מדברים על GFE הכוונה ליחס של חברה ....אז בואו אני אגיד לכם משהו ליקה מגדירה את המושג מחדש .... היא נחמדה ,חייכנית , מצחיקה ובאמת באמת אכפת לה שיהיה לכם טוב איתה
התחלנו במיזמוזים בסלון ומשם עברנו לחדר השינה ... כל הדירה מאוד נקייה ומסודרת ... לכל המתעניינים בדבר .
התפשטנו ועברנו לאקט עצמו .... עכשיו פה אני חייב לחזור על עצמי בפעם השנייה ....באמת אכפת לה מזה שתהנו איתה
לא לרגע אחד הרגשתי שהיא סופרת את הדקות עד שאני אסיים או שהיא פשוט שוכבת על המיטה כמו גופה מתה ... לא היא שותפה אקטיבית מאוד לכל הזמן שלכם איתה.
אחרי הסקס היא עשתה עיסוי גב ממש טוב ואחריו מקלחת שכוללת מציצה מוספת.

אני אולי לא כותב את זה בצורה הכי אופטימלית (פעם ראשונה)

אבל תקשיבו לי ... כל אלו שמתלבטים האם ללכת ..... אל תבזבזו רגע אחד מיותר .... איתה זה לא רק סקס גולמי .... איתה זה חוויה שאולי לא תזכו לקבלה אפילו מהחברות שלכם או מהנשים, ומחיר הוא אפסי לעומת מה שאתם מקבלים בתמורה

דבר אחרון והכי חשוב

תבואו אליה לא מסריחים מעבודה ועם זקן של שנתיים אלא להפך תבואו מגולחים ומטופחים תאמינו לי זה יהיה לכם שווה יותר .

לכל מי שיבקש בכיף אתן את המספר בפרטי

יום טוב חברה

60
טוב, אז הייתי אצל לילי היום, הבטחתי שאדווח אז :

נכנסתי אליה, בחורה חייכנית ונחמדה, נתתי לה 400 שח,
נכנסנו לחדר מצצה לי וגמרתי לה על הפנים,
נכנסנו להתקלח, היא מבחינתה היה להמשיך לאקט הבא, אבל בשבילי זה כבר היה מספיק...
אז היא החזירה לי 100 שח (לא ביקשתי), ואמרתי לה תודה והלכתי הביתה
היה סביר..
היא מאוד נחמדה, מבחינת יופי היא 7 לדעתי, אני חושב שזה היה שווה 300 שח - בגלל שלגמור למישהי על הפנים זה לא מובן מאליו, לא נראה לי שאחזור אליה שוב, כי אני אישית לא ממש ממש התלהבתי ממנה..אבל בגדול היה נחמד

ותודה מיוחדת ל׳אופציה אקזוטית׳ הגבר גבר שהביא לי את המספר !

ותודה לכולם

תודה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”