אוקיי אז ככה .....
דבר ראשון לאחר שהרבה מאוד אנשים רשמו עליך רק דברים טובים והחלטתי שאני גם חייב להתנסות איתה(שתבינו אנשים נרשמתי לפורום רק בכדי לאוכל לקבל את מספר הטלפון שלה)

לאחר שקיבלתי את הטלפון שלה כאן בפורום התכתבנו קצת וקבענו להיום אחר הצהריים.
הבנתי מרבים מכאן שהגברת אכן גבוה (כן ....1.80 ואני 1.65 ) .מבנה גובה רזה אך בנוי טוב.
הגברת מכוונת לשכונה בנשר מקום יחסית שקט הייתי אומר אפילו דיסקרטי במעט.
מהרגע שנכסנתי הבנתי שזה משהו לא מהעולם הזה ....כולם כאן מדברים על GFE הכוונה ליחס של חברה ....אז בואו אני אגיד לכם משהו ליקה מגדירה את המושג מחדש .... היא נחמדה ,חייכנית , מצחיקה ובאמת באמת אכפת לה שיהיה לכם טוב איתה
התחלנו במיזמוזים בסלון ומשם עברנו לחדר השינה ... כל הדירה מאוד נקייה ומסודרת ... לכל המתעניינים בדבר .
התפשטנו ועברנו לאקט עצמו .... עכשיו פה אני חייב לחזור על עצמי בפעם השנייה ....באמת אכפת לה מזה שתהנו איתה
לא לרגע אחד הרגשתי שהיא סופרת את הדקות עד שאני אסיים או שהיא פשוט שוכבת על המיטה כמו גופה מתה ... לא היא שותפה אקטיבית מאוד לכל הזמן שלכם איתה.
אחרי הסקס היא עשתה עיסוי גב ממש טוב ואחריו מקלחת שכוללת מציצה מוספת.
אני אולי לא כותב את זה בצורה הכי אופטימלית (פעם ראשונה)
אבל תקשיבו לי ... כל אלו שמתלבטים האם ללכת ..... אל תבזבזו רגע אחד מיותר .... איתה זה לא רק סקס גולמי .... איתה זה חוויה שאולי לא תזכו לקבלה אפילו מהחברות שלכם או מהנשים, ומחיר הוא אפסי לעומת מה שאתם מקבלים בתמורה
דבר אחרון והכי חשוב
תבואו אליה לא מסריחים מעבודה ועם זקן של שנתיים אלא להפך תבואו מגולחים ומטופחים תאמינו לי זה יהיה לכם שווה יותר .
לכל מי שיבקש בכיף אתן את המספר בפרטי
יום טוב חברה