כ מועדון חשפנות בלב המפרץ - סקס אדיר

מועדון חשפנות בלב המפרץ

1
עוד לא יצא לי לפקוד את בית החשפנות שנמצא מול קניון "לב המפרץ" ,מישהו ביקר שם ויודע האם אפשר (בהנחה שאפשר כמו בחלק גדול ממועדוני החשפנות ,כי בוא נאמר את האמת ,הכסף הגדול אינו בלפטנדסים) וכמה עולה להזרים חשפנית לחדר פרטי לסקס רגיל ?

מועדון חשפנות בלב המפרץ

2
אני ביקרתי שם כשהם רק נפתחו, הבחורות ברמה גבוהה ובהתאם גם המחיר. אני התפטתי ללכת עם בחורה לריקוד פרטי במחשב שזה יהיה "ריקוד פרטי" למרות שכולם אמרו שאין שם סקס, אבל היי תמיד אומרים את זה. חברים שלי הלכו לשם גם לפני כחצי שנה ונכון לאז אין סקס (בשום צורה שלו) במועדון הזה, רק ריקודים עם בחורות מדהימות

מועדון חשפנות בלב המפרץ

4
היי,
יש מול לב המפרץ 2 מועדוני חשפנות:
GIRLS ו- PINK HORSE
אני הייתי ב-PINK HORSE ביום שישי בלילה
הכניסה עולה 100 ש"ח וזה כולל משקה ראשון חינם
בתוך המועדון יש במה גדולה ומקומות ישיבה נוחות כל בערך 45 דקות עולה מישהי לבמה לריקוד של 5 דקות
שאר הבנות מסתובבות באולם לריקודים פרטיים
ריקוד פרטי עולה - 50 ש"ח
מעבר לזה הבנות מזמינות אותך לחדר פרטי להרפייה ב-200 ש"ח

בזמן הריקוד הפרטי היא לא מורידה תחתונים

רוב הבנות צעירות אך יש גם כמה מבוגרות שנושקות ל-40

בכללי מקום סבבה לבילוי עם החברה ולא יותר
מי שמחפש פורקן לדעתי בכסף שתשקיעו שם עדיף ללכת למישהי מארחת

מועדון חשפנות בלב המפרץ

8
יש שם שני מועדוני חשפנות אך אני מניח שאתם מתכוונים לבולט יותר, זה שנמצא ממש על הכביש הראשי. הנה שרשור עם מידע עליו:

בתמצית: תמורה לא ממש ראויה אפילו ביחס למועדוני חשפנות אחרים. לטעמי אולי שווה ביקור-שניים להתרשמות. לא יותר.
zooz

מועדון חשפנות בלב המפרץ

10
אכתוב רק על פינק הורס כי אני מכיר אותו הרבה יותר טוב מהמקום השני.
מה שנאמר נכון בגדול. ניתן לקבל מציצה לפחות משתי בחורות ישראליות שם, שלא נראות משהו. כמובן שהמחיר אינו שווה את התמורה, מאד מאד יקר. בכלל ללכת למועדון חשפנות יוצא מאד יקר אם נכנסים לחדרים. עדיף ללכת רק אם אוהבים את האווירה ולא באים במיוחד בשביל חדרים.

לגבי סקס גם ניתן לקבל, אבל במחיר עוד יותר גבוה ממציצה, שזה כמובן עוד יותר לא משתלם, ביחס לבחורות פרטיות, ואפילו מכונים.

מה שכן, הפינק הורס התחדשו בזמן האחרונים בכמה תיירות רוסיות יפות, יאמר לזכותם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”