כ השוואת מחירים - דף 2 - סקס אדיר

השוואת מחירים

11
הומלס לדעתי יש פה נקודה חשובה שראפיד מציין, חשוב שתבין שככה זה עובד בכל מקום הרי מבחינתם המחיר ימשיך רק לעלות.
ברגע שמציבים רף כמו שהומלס אמר וגם בשיטה שהוא אמר, הבחורות יכולות להבין באמת שיש גבול כמה אפשר לשלם. עם כל הכבוד, לשלם 300-350 שקל בשביל זיון זה בהחלט לא מעט כסף. ציינת את ויקי ואת ליקה בדוגמה שלך אבל הן בולטות מהסיבה שאין כרגע בצפון מתמודדות איתן מבחינת שירות, אם היה ב-200 שקל אני בטוח שגם אתה תעדיף לשלם 200 במקום 300 בתמורה לאותו יחס ואותו שירות.אבל זה בדיוק שורש הבעיה שזה תלוי בצרכן ומה הוא מוכן לשלם, ואם נהיה כוח אחד ולא ננצל את זה לרעה ונרד למחירים מינימלים זה לא מרצון לפגוע, זה מרצון שבאמת יהיה סכום סביר ומקובל שאנשים יכולים גם להנות וגם לשלם וגם לקבל תמורה.

לדעתי ראפיד מציג נקודה חשובה שעלינו לאמץ במקום להגיד לא מתאים לך אל תלך...בסופו של דבר זה יעלה ל400 ו-400 בגלל שהשירות טוב....
לעצור את זה ומיד, מחיר סביר אני בעד!

השוואת מחירים

12
אני לא מתנגד להורדת מחירים, אך לצערי הרבה חברי פורום חדשים, או אלו שרק קוראים/עוקבים אחר הפורום, לארק שלא מדווחים, אלה גם בחלק מהמקרים מתנהגים בחוסר נימוס כלפי הנערות ומחיר גבוהה הוא כלי שלהן לסינון חלק מהלקוחות.

השוואת מחירים

14
לתגובה של הומלס
לצערי, מוחי הקטן, לא מבין איך העלאת מחירים גורמת לאלה חסרי הנימוס לא להגיע, פשוט נשגב מבינתי, אלא אם אתה חושב שאלה שיש להם כסף מתנהגים בנימוס, יותר מאלה שאין להם, ידידי היקר אין שום קשר להתנהגות וכמות הכסף, הייתי ממליץ לך לראות את הסדרה "נרקוס"
יום נהדר
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”