כ חוויה מוזרה בכרמל - סקס אדיר

חוויה מוזרה בכרמל

1
אז זהו הדיווח הראשון שלי , אשמח לפידבקים .
זה היה יום חם בשבוע , משום מקום תקף אותי יצר חרמנות והחלטתי לנסות את מזלי במודעה מעניינת במיוחד של בחורה צעירה בכרמל.
התקשרתי לתאום וענה לי בחור שבקלילות הנחה אותי למקום ממש לא דיסקרטי אבל בראשי הייתה תמונת הבחורה המדהימה אז המשכתי עם זה . עליתי כמה קומות ולפתע פתחה את הדלת בחורה מדהימה עם עיניים כחולות חזה בינוני קטן (לטעמי) תחת יפייפה וכוס מגולח .
עד כאן הכל היה טוב .. נראה היה כי אין לה מצב רוח לעבוד וגם בכלל לא חשק . אבל היא באמת נראתה לי טוב אז 300 ש״ח החליפו ידיים ונכנסתי להתקלח , סבון בריח נעים , מגבת חדשה . שחזרתי חיכתה לי על המיטה ונראתה כמו מישהי שבא לה לברוח ושאין לה כוח לכלום . וכך היה , מציצה סתמית זיון כאילו אני מזיין גופה אפילו לא עשתה רעשים, באיזה שהו שלב וויתרתי לגמור ממנה ,עשיתי ביד שהיא מנשקת לי בכאילו תבייצים , נכנסתי להתקלח וברחתי. לא הייתה תקשורת כלל באנגלית.. אומרת שלא מבינה כלום מעבר לרוסית.

מראה -8.5
מחיר מול תמורה - 0
gef - מינוס 10

לא אחזור .

חוויה מוזרה בכרמל

6
יכול להיות , אני לא זוקף את ההתנהגות שלה לכימיה בניינו היות וכבר לפני שהיא פתחה את הדלת שמעתי אותה משוחחת עם מישהו ולא נשמעת שמחה כל כך .
אבל 300 שקל - שלפחות לא תראה כאילו היא רבה איתי על שלא הורדתי את הזבל ולא קניתי לה מתנה לחג .

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”