אז בשבוע שעבר עוד ביום ראשון רציתי לבקר בדירה שביששכר 8 - של התאגיד
התקשרתי לברר אם ישנה בחורה חדשה במקום הבלונדה (שדווח עליה פה בפורום) שהייתי איתה כמה ימים קודם לכן...
נאמר לי שבסוף השבוע תיהיה בחורה חדשה אז כמו ילד טוב המתנתי לחמישישישי והתקשרתי בשישי האחרון לברר לגבי החדשה שצריכה להגיע ונאמר לי שיש שתי בנות חדשות שמקבלות יחד.
כבר בדרך לדירה אני מלא מחשבות שאני הולך לקבל 2 בנות כמנהג המקום צעירות ולא דוברות עברית... הייתי מרוצה אך עם חששות האמת.
לא פעם שאלתי אותה אם אפשר לחגוג עם שתי הבנות שנמצאות שם בבניין (למי שמכיר יודע על מה אני מדבר) ותמיד נענתי בשלילה.
בגלל זה חשבתי שאמצא שם בנות לא הכי הכי ובגלל זה הן יחד כברירת מחדל.
אז אני מגיע למקום עולה לדירה (אחרת חדשה) פותחות לי את הדלת ואני נעמד המום למראה עיניי!
אחת יותר כוסית מהשנייה, כוכבות פורנו! פנטזיה אמיתית
האחת שחומה עם עיניים כחולות רזה גבוהה וחזה גדול עומד עם סיליקון - בת 25
השניה רזה לבנה, עיניים ירוקות שיער ארוך וגבוהה גם כן, רזה אך לא כמו החברה שלה וחזה ענק טבעי - בת 25
הייתי המום לכמה רגעים אבל מהר מאוד השתלטתי על המצב
500 שקלים עברו אליהם, הוספתי עוד 100 שח טיפ - סה"כ 600 שח - מכובד לכל הדעות.
מציעה מקלחת ואני נכנס למקלחת ומיד מגיעה כוכבת פורנו לפנק כבר בשלב במקלחת....
עוברים למיטה ומיד שניהם עפות עליי בנשיקות, ליקוקים בכל הגוף וכמובן מציצה חשופה כפולה ומכל כיוון אפשרי.
לאחר 15 דקות של מציצות טובות ומעולות ועבודת לשון בכל מקום בגוףףףףף זה היה משהים, אם לא המציצה הכי טובות שקיבלתי בחיי אז אחת הטובות - באחריות!
עברנו לזיון בכל תנוחה שרק רציתי תוך כדי הבנות התחלפו (מחליפות את החליפה לחדשה בכל פעם).
הבנות יורדות אחת לשניה בכיף, מתנשקות ביניהם ושלושתינו יחד.... מתחרמנות תוך כדי אחת עם השניה ומלקקות אחת את השניה גם כן חופשי חופשי....
לבסוף גמרתי במציצה על אחת הבנות - לא על הפנים, על הגוף אבל זה היה מדהים ששניהם מוצצות ומתחרמנות שלשתינו יחד.
הייתי באורגיות אבל זו בוודאות הייתה הטובה ביותר עד כה.
היום חזרתי לשם וכמובן שנהניתי אפילו יותר (למרות שציפיתי לפחות מזה בפגישה שניה) היה פשוט חוויה מטורפת!
הייתה כימיה טובה של צחוקים, דיברנו נהנינו שלושתינו תוך כדי שמתחרמנים ומזדיינים
זה היה כאילו אני עם 2 חברות באורגיה אחת הטובות!
שווה ביותר
מקווה שלדיווח ראשון זה מספיק
עד היום לא כתבתי וזו מהסיבה שבפעמים הקודמות שהגבתי או פתחתי פוסט הוא לא אושר עד היום ואחרי פעם פעמיים כבר ירד החשק לרשום שוב...
היום הייתי חייב את זה :)