כ ריטה מוינגייט - דף 4 - סקס אדיר

ריטה מוינגייט

32
ביקרתי אותה לפני כמה ימים, לא צעירה במיוחד אבל עם גוף סבבה לא רזונת, אדיבה ונותנת הרגשה נעימה. כמה דקות של גירוי עם השדים, מציצה סבירה+ וזיון קצר סך הכל 200 שקל לגמור ללכת אבל ללכת עם הרגשה טובה ! לדבריה לא אוהבת צעירים אגב.

ריטה מוינגייט

33
שלום לחברים!!!
בראשית תודה רבה לסקייהוק הנחמד שבלי שום בעיות ובחפץ לב מסר לי את הנייד של הגברת ריטה. ( מסתבר שהיא מפרסמת באולסקס כך שאין צורך להטרידו...).
לעניין הבחורה מדובר במילפית כמו שכתבו לפני ואף הפתעה ענקית בעיניי. אשה עם שדיים מהממים וגדולים לחובבי הזאנר.
ההלבשה התחתונה המגרה בה היא מקבלת גורם כמעט למיני גמירה....מציצה רטובה טובה וארוכה בטכניקה לא רעה. כמעט גמרתי לה בפה . הרגישה וביקשה שלא( לצערי הרב מאוד). משם המשכנו לתנוחת רכיבה שלה עלי למספר דקות ועברנו לדוגי כאשר התחת שלה פשוט לא השאיר לי סיכוי. גמירה מגירוי נטו של סקסיות. חייב לציין שהיא טיפה מרוחקת לא חובבי gfe אך התמורה היא מושלמתתתת עבור 200 שח. אין תקתוק אך היא מגרה מאוד ואם לא פורקים לפני קשה להישאר אדיש אליה ולהחזיק זמן. היו לי פעמים עם נערות עובדות בהן הלכתי הבייתה בלי לגמור או בגמירה ידנית אך במקרה שלה אין סיכוי!!!
הגברת עסוקה וחיכיתי מעט על מנת להכנס. באתר בו היא מפרסמת יש תמונות אך בפעם הראשונה חייב לציין כי נראית הרבה יותר טוב מהתמונות.
האם אחזור??? איך לא?? תמורה מושלמת לטעמי. דיסקרטיות לא רעה ובחורה חביבה למדי. לא חברה אך לא באתי למצוא חברות....
לדעתי מומלצת מאוד.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”