כ דיווח חם מבית זונות בעפולה! - סקס אדיר

דיווח חם מבית זונות בעפולה!

1
אז בקיצור שמעתי על בית בושת ברחוב מנחם בגין,
התקשרתי ושאלתי עד מתי היא עובדת... אמרה עד 12:00 (בהתחלה חשבתי בלילה אבל חכו לטוויסט)

בקיצור אני הולך לשם,כמובן שהודעתי לה בטלפון שאני בא.. היא כיוונה אותי קצת

אני מגיע לבניינים עסקים פשוט כזה בסמטה חשוכה.. הבניין דווקא נראה סבבה וזה כבר הביא לי סימן טוב

הגעתי לקומה שניה,ובאיזה מסדרון אני רואה דלת ענקית ומצלמה מעלייה, הסתכלתי לעבר וחשבתי שזה אולי לא הדירה הנכונה אז התכוונתי לעלות עוד קומה...

בידיוק נפתחה הדלת ואיזו רוסייה כבת 40+-(אני לא טוב בלחשב גילים)

פןתחת את הדלת. ובחיוך מזמינה אותי להיכנס

נכנסתי לאיזה מין משרד שנראה כמו בית מלון עם פקידה ליד שידה.

המקום היה דיי חשוך,עם אורות מעוממים.

הרוסיה אמרה לי להיכנס לאיזה חדר בהמשך ה״משרד״

פתחה דלת זכוכית מטושטשת. ואני רואה חדר קטן (כמו תא) עם מזרון על הריצפה (עם מצעיים נראה מסודר) ועליו מגבת.

החדר היה דיי חשוך עם נורת לילה כזאתי שעליה היה מין בד שיצר אפקט של אור אדום חלש.

ליד המזרון היה שידה קטנה עם המנורת לילה ומגבונים.

וגם עוד איזה רדיו קטן ששידר מוזיקה רוסית רגועה כזאתי

בקיצור הדבר הראשון שהיא אומרת לי זה ״פינוק מלא 200 ₪״

אני כמובן הסכמתי ושילמתי לה... דרך אגב כל הזמן הזה היא הייתה נחמדה וחייכה וטפילו צחקה., לא היה דיסטנס

בקיצור היא אמרה לי להיתפשט ושעוד מאט היא באה

השארתי רק תחתונים וישבתי על המזרון, היא חזרה ערומה עם מגבת עליה. וישר הורידה אותו

הדבר הראשון שדרשתי זה שתחרמן אותי, ונשכבתי על המיטה.

היא התחילה לשכב עלי ולהתככך בי. התחילה ללקל לי את האוזניים והצוואא,אפילו קצת בפטמה.

בכל הזמן הזה היא צוחקת צחוק קל כזה וגונחת.

בקיצור מצצה י (עם גומי) דווקא אחלה מציצה עמוקות מאוד.

מהר אחרי זה תפסה לי את הזיין והכניסה לכוס שלה. הכוס היה ממש חם ורך,

התחלנו להיזדיין והיא עשתה רוב העבודה... ליקקה אותי הרבה ועשתה לי טוב.

אחרי זה נשכבתי עליה וזיינתי. זה היה ממש אדיר, ראיתי עליה שהיא ממש נהנית(או משחקת אותה) ולא חוסמת.

לקראת גמירה ממש נצמדתי עליה וליקקתי לה את הצוואר, היא גם נגעה בי בגב בצורה עדינה.

גמרתי. לקחנו את זה לאט ורק אחרי דקה קמתי, היא הורידה לי תקונדום וחייכה , ויצאה מהדלת.

שמתי בגדים חזרה ובאתי לצאת מהדירה, לפני זה שאלתי אותה עם היא תיהיה פה כל הזמן.. ואת השם שלה.. היא אמרה שהיא נמצאת עד שמונה בבוקר(ומזה התכוונתי לטוויסט)

קוראים לה ויקי

כשיצאתי היא ליוותה אותי לדלת,נתנתי טיפ ונפרדנו לשלום.

זה היה הסקט הכי מטורף שהיה לי כי אני רגיל לזונות רחוב של תל אביב הקמצניות האלו

בקיצור אחלה מקום גם יש חדר פרטי ונוח . גם מחיר סבבה (200₪) וגם שירות אדיב ונחמד!!

בקיצור 9/10

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”