כ מוריה חיפה - דף 2 - סקס אדיר

מוריה חיפה

11
בהמשך לדיווחו של טל הלכתי היום לדגום את הבחורה החדשה "אנה".
הטוב - הבחורה באמת מאוד צעירה, לי אמרה שהיא בת 21. יכול מאוד להיות. עור חלק ומתוח שמריח נהדר. מציצה חשופה מפתיעה באיכותה (ללא שיניים מוחא כפייה). שבלול צר מאוד, בהתחלה חשבתי שאצליח להכנס רק עד החצי...כשהעיניינים התחממו העסק התרחב והצלחנו להדחק פנימה כולנו...
הבחורה שירותית יש GFE קל.
הרע - היא לא יפה. היא בהחלט לט שמנה אבל עוד כמה שנים היא בהחלט תהיה "צ'אבי" או דודה גרוזינית. משהו בפרופורציות שם פחות מגניב.
הלא נורא - היא איתנו לחודשיים. בפעם הראשונה שאני עם בחורה עובדת שאני בהחלט מאמין לה שהיא סטודנטית.... היא מדברת אנגלית טובה ובאה להשלים הכנסה בין הסמסטרים.

אחזור רק באין ברירה...

מוריה חיפה

12
הגעתי היום לביקורת איכות אצל אנה.
השימוש של חברנו, ינתי פרזי, במינוח ״צ׳אבי״ קצת הדאיג אותי וחששתי מעימות עם דגם של גודזילה.
חששותי התפוגגו לחלוטין כשפגשתי את העלמה.
אנה היא מתוקה אמיתית.
גוף צעיר, לבן, צחור, נקי, חלק עם קעקוע של דרקון בחלק ימין תחתון של הבטן.
גובה כ-1.70, משקל: 50 קילו לכל היותר. כמו דוגמנית.
שדיים חצופים. קטנים אמנם אך חמודים אש.
פנים חינניות.
שיער שחור בתספורת קארה.
לשון חמודה דו שימושית שעשתה עבודה נהדרת בזמן המציצה (ללא שיניים כפי שהבטיח ינתי פרזי) ושגם שימשה לנשיקות קטנות, חמודות ומענגות.
לא בדקתי את השיניים והחניכיים ( סליחה חברנו רוני) אך הריח מפיה טוב בהחלט.
לא דוברת עברית, אך האנגלית ברורה וטובה.
סיפרה לי שהגיעה מאוקראינה לפני 10 ימים ושחוסכת כסף עד לשובה המתוכנן לארצה בעוד כחודשיים.
אין תקתוק כלל וכלל. רוצה לרצות את הלקוח.
לאחר מציצה חשופה, ארוכה וטובה הפכתי אותה על גבה ועברתי עם לשוני על מרבית חלקי גופה המושלמים.
אח״כ השכבתי אותה לצידי והתנשקתי איתה ארוכות עם משחקי לשון מחרמנים.
לבסוף, נעצתי את הכלי בתוכה ולמרות שהייתה לי זקפה מטורפת ושהיא הייתה רטובה, החדירה הייתה איטית מאוד (סנטימטר לשניה פלוס מינוס ) וזה מאחר והמחילה המהבילה שלה התגלתה כצרה בטירוף.
שינתה לבקשתי מספר תנוחות ובין היתר, הנפתי את כל גופה באוויר בקלילות ( לא שמנה , לא שמנמנה ולא צ׳אבי ואין שום בעיות פרופורציה- ינתי, מה לקחת לפני שבקרת אותה ???)
לבסוף פרקתי מטען רב בתוכה.
היא הסירה בעדינות את הקונדום, ניגבה אותי היטב עם מגבון ותוך כדי המשיכה להתנשק איתי בחושניות.
השארתי כמובן טיפ והיא הגיבה באושר.
שקלתי לחטוף אותה הביתה ולהחביא אותה לשנה-שנתיים באחד החדרים בתקווה שאשתי לא תבחין בה אבל לבסוף נפרדתי ממנה בצער, חלפתי על פני המאדאם החביבה ויצאתי אל רחוב מוריה הסואן.
אני יודע שאני ״יורה לעצמי ברגל״ ושבפעם הבאה שאבוא אליה היא כבר תהיה פחות בתולית ויותר תשושה אחרי שחברי הפורום יציפו אותה בהמוניהם אבל טובת חברי הפורום היא כמובן מעל הכל.
אין צורך בציונים. הבנתם לבד שמגיע לה 10 מושלם בסולם ״לובנגולו״.
אמנם קצת חסרת ניסיון אבל מבחינתי זה רק יתרון.
אז לכו, תבקרו, תהנו, תדרגו ובעיקר: תשמרו על הנשמה המתוקה הזאת.
לובנגולו מלך זולו!!!

מוריה חיפה

18
תקופה חלשה במוריה
איפה ימי סשה והמילף העליזים
אבל מקום בהחלט חביב ומפתיע
המאדאם ממש חביבונת מצחיקונת
הכל בסבבה בלי לחץ של זמן
מחכה למשלוח הבא
העם דורש סקס להמונים

מוריה חיפה

20
אנה הזאת פשוט אכזבה ענקית, באמת איפה סשה שהייתה שם וניקה שגם הייתה מעולה בהתחלה עד שהתחילה קצת לזלזל.
באמת פשוט גוף מוזר כמו שינתי פרזי אמר הזאת ופנים לא יפות, גם שום יחס מיוחד. חבל שלא עשיתי אחורה פנה אמרתי יאללה ניתן צ'אנס אבל בתכלס עוד בטלפון התבאסתי שסשה כבר לא שם. אחד כאן למעלה תיאר אותה כדוגמנית הזוי לגמרי לדעתי אבל כל אחד וטעמו. ממש ממליץ לא ללכת

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”