כ תאגיד חדשה-מאהבת, מאהבת, מאהבת ואו. - סקס אדיר

תאגיד חדשה-מאהבת, מאהבת, מאהבת ואו.

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11145

פרטים כרגיל 300 חצי שעה- 400 פעמיים 40 דקות, מפנה לגושן 2 במוצקין אחרי זה נמסר מקום מדויק.
אתמול לאחר העבודה התקשרתי לפקידה שממש קשה לתפוס אותה דרך אגב! כנראה בגלל עומס לקוחות, למרות שהבנתי למה עמוס אחרי שהצלחתי סוף סוף להכנס!, מגיע לגושן 2 רחוב עמוס מינוס רציני, מליון אנשים מסביב דיסקרטיות שואפת לאפס וממש התבאסתי למרות שלא כל כך אכפת לי מהדברים האלו, עדיין לא נעים לעמוד שם ולחכות.
נכנס לדירה פותחת אוקראינית שיער בלונד שטני,חזה קטן וחמוד, גוף גיטרה יפה עם תחת מהמם. מפנה לדוש!,
לא מדברת אנגלית שזה חיסרון ממש רציני וזה ממש אבל ממש מבאס כי רק זה היה חסר.
מגיע למיטה היא כבר שוכבת מתיישבת בשבילי, מתחיל לנשק ולאכול לה את הפה, מתחילה למצוץ כשאני בישיבה למספר דקות, עוצר אותה מלבישה קונדום מתחילה להתנשק משכיב אותה מתחיל מסיונרית כמה דקות בנשיקות צוואר, פה, פטמות, הופך אותה לדוגי מפמפם כמה דקות עד גמירה ראשונה, נשכבים וכאן הבאסה שמה ראש על הכתף, מביטה בעיניים מנסה לדבר אבל אי אפשר כי אני לא יודע מילה ברוסית! אומרת פצ'ימו פרוסקי משהו נראה לי למה לא מדבר רוסית חחח, שוכבים ככה מנוחה קצרה כשהיא עליי ליטופים נשיקות חיוכים, מתחילה להעיר את חבריקו בליטופים נשיקות, מתחילים במציצה, מנסה להכניס עמוק אבל לא מצליחה עד הסוף, מציצה ללא וואקום חזק היא יכולה להשתפר בזה, מתחילה לרכב עליי את הרכיבה של החיים כשאני אוכלת לי את הפה בנשיקות, לאחר כמה דקות גמירה שנייה והיא לא קמה מצמידה אותי אליה ממשיכה לנשק ללטף לנשק לי את הפיטמות ואת הצוואר, לבסוף מתיישבת מנקה את האזור, צוחקת עושה לי עם היד בוא דוש, למקלחת, מקלחת משותפת קצרה שאני מסבן אותה והיא אותי, משאירה אותי והיא יוצאת לעשן, השאיר אותי דלוק לסיבוב שלישי רק חבל שאי אפשר :(
מתחיל להתלבש בכיסא היא מתגנבת מאחורי מתחילה לנשק את הצוואר ובפה מסיים להתלבש נותן לה בוסה אחרונה ויוצא משם מרוצה עד השמיים! חשבתי עבר מלא זמן, אבל סך הכל מהכניסה עד היציאה 30+ דקות, ועוד הייתי מוכן לסיבוב שלישי אם היה אפשר.

אז לסיכום,
דיסקרטיות- שואף לאפס.
פנים-8, לא דוגמנית אבל יפה!
גוף-7- ציצים קטנים יפים אבל, תחת יפה, גומות בגב סקסית.
יחס-20!, כמו שאמרתי, מאהבת מאהבת מאהבת.

מיותר לציין שלא יודע אם זה פשוט כי הייתה כימיה בנינו או שהיא שחקנית ממש טובה, אבל פינוק, מקווה שאספיק לפקוד אותה שוב פעם לפני שמתחלפת בבחורה חדשה כהרגל התאגיד, ואם בוריס כלשהו קורא פה בפורום, בבקשה תחזור לדירות שהיו מקודם, המיקום הנוכחי לא נוח בעליל ולא נעים.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”