כ בנות שמקיימות יחסי מין ללא גומי. - דף 3 - סקס אדיר

בנות שמקיימות יחסי מין ללא גומי.

24
הרבה בנות בתיקתוקיות של דרך עכו עושות בלי קונדום כמו שנאמר, אבל משם התרחקתי כבר מזמן...חוסר דיסקרטיות ומראה זוועה חוץ מאולגה...רובן לא שוות אפילו 50 שקל..

טרזן - מסכים איתך..אבל כל עוד אתה חכם וידע למי לא ללכת, שכל אחד יעשה מה שטוב לו..כולנו אנשים בוגרים שצריכים לקחת אחריות על מעשיהם.

26
אני לא כל כך מסכים לגבי החצי השני של התגובה שלך ג'וני... בנות שלא משתמשות בקונדום חשופות להרבה יותר מחלות וכדאי ומומלץ שנדע מי הן.
יש כאן בנות שמתנשקות איתנו וחלקנו גם יורדים להן זה יהיה מעולה לדעת מי מהן מוגנת ברמה הבסיסית לפחות ...
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

29
[QUOTE=סופר לה טיב]אני לא יכול להימנע מהשאלה שעלתה בעבר, האם מי שלא תהיה ברשימה תהיה מבחינתך ראויה להתנשק איתה ולרדת לה?

האם לא תחשוב על כל מה שהיה בפה שלה לפניך? ואותה מחשבה לא תפריע לך כשתרד לה???

בחורה עובדת חשופה למגוון גדול של מחלות, שיכולות להגיע אליך דרך רירית הפה והלשון שלך...
[/QUOTE]

אישית מסכים איתך...אבל זה די סיכון מול סיכוי...הסיכוי להידבק במשהו רצני (שלא מטופל בשבוע של אנטיביוטיקה למרות שגם זה לא נעים ולא דיסקרטי) ממציצה חשופה למשל הוא קטן הרבה יותר...אני בד"כ נמצץ חשוף למרות שאני מבין שיש סיכוי כלשהו קטן להידבקות..ירידות נשיקות זה כבר החלטה של כל אחד אם הוא מוכן לקחת את הסיכון
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”