כ שבטי ישראל\דגניה - דף 3 - סקס אדיר

שבטי ישראל\דגניה

21
ביקרתי את נטלי ... ממש מסכנה... אחרי 10 דקות זיון שואלת ...למה אתה לא גומר??? ואז מתחילה לבכות... ממש כאב לה... הפסקתי מייד גמרתי ביד והלכתי.. נראה שממש סובלת, לא מתאימה להיות זונה...אני לא אחזור זה בטוח.

שבטי ישראל\דגניה

22
שלום לכולם
ראשית עלי לציין שעד לא מזמן (כשבוע) נמנעתי מלבקר בדירות כאלה ואחרות בשל עניין כלכלי וחוסר זמן ועד היום הייתי פוקד זונות רחוב מדי פעם .
התמזל מזלי ונותרתי בדד בביתי לערב אחד(נדיר כשיש אישה וילדים) שבו אמרתי לעצמי שמגיע לי להתפנק בדירה של נותנת שירות . חברים יקרים מהפורום דאגו לי והפנו אותי לדירה הנ"ל בדגניה .
טלפון לפקידה והכוונה לדירה והופ ... אני שם !
נאמר לי שנטלי נמצאת בדירה והביקורת עליה היו טובות , התרגשתי מעט ושהתקרבתי לדירה הרגשתי את דפיקות הלב וכשנפתחה הדלת התגברו עוד יותר .
אכן נטלי בחורה חביביה , דוברת אנגלית שבורה והרבה מאוד רוסית שאני לא מבין כלל אך הביבידול שלבשה הטריף אותי והעברתי את המזומנים .
מקלחת קצרה והיא שוכבת ערומה על המיטה כשמחזה מרהיב שכזה כבר מזמן לא ראיתי , נטלי רזה עם חזה קטן עד בינוני בלי בטן כלל ותחת מדהים שדורש חפינה בשתי ידיים , קפצתי למיטה והיא החלה בליטופים ונשיקות קלות על הגוף עד שהגיעה לשמוליק שכבר הגיע מתוח זקוף וקשיח מבעוד מועד והחלה למצוץ וללקק בעדינות ( עדינה מדיי לטעמי) לאחר כ10 דקות כבר הרגשתי בעננים וביקשתי שתשכב על המיטה כשאני בוחן את גופה ובמיוחד את שבלולה שנראה פשוט מדהים בלשון המעטה , אני מעולם לא יורד לנערות עובדות אך לא התאפקתי וירדתי לטעום את יצירת המופת הזו (דרך אגב , היא לא אוהבת שדוחפים אצבעות). עושה רושם שנהנת או שהיא שחקנית טובה מדיי אך אותי זה הדליק והיא שיתפה פעולה בתוספת גניחות עדינות , חליפה הולבשה ואני מבקש אותה בדוגי , התחת היפיפה הזה ניצב מולי כשאני מתקרב לחדירה ומתחיל לפמפם , התחרמנתי מהמראה של התחת הזה והתפוצצתי בתוך הגומי .
מקלחת קצרה שלי וגם שלה ויצאתי לדרכי שמח וטוב לב .
נהנתי מאוד ותודה רבה לכולכם על הדיווחים המרתקים והמאוד מועילים , מקווה שיהיה לי בעתיד מה לשתף אתכם .
אנשים שיש להם זמן הכי מסודרים בחיים

שבטי ישראל\דגניה

23
טוב אני חייב לכם 2 דיווחים אז בואו נתחיל:

שנייהם "בדגניה 30" הראשון היה לפני כשבועיים עם נטלי המתוקה.
לאחר תיאום עם הפקידה והכוונה למקום ניגלתה אליי נטלי המתוקה. סך הכל נראית סביבות ה22 רוסיה כוסית גוף של ילדה תחת קטן ויפה קימורים באמת שמושלמים ופנים נחמדות מאוד.
מתחילים במציצה שאני עומד והיא על 6 על המיטה. ואז הגיעה התלוננותבצורה אלגנטית על כך שהוא עבה. והתחמקות מהמשך מציצה. שמה קונדום מוצצת עוד טיפה.. רגע? עם קונדום יותר קל לימצוץ?
עוברים לדוגי מעניש חזק ואז לתנוחת רכיבה כשהיא עליי עד הגמירה. סך הכל מקלחת לפני ואחריי היה נחמד . הייתי חוזר אך היא כבר לא בארץ .

הדיווח השני הוא מהיום בדירה הנ"ל .
לאחר רפרוף קל החלטתי להתקשר לברר מי עובדת היום. הפקידה מסרה שבחורה חדשה צעירה חזה בינוני רזה.
תיאום קל הגעה למקום וייבוש של 24 דקות הובילו אותי להיכנס לדירה שוב. הבחורה בלונדינית רוסיה אפשר להגיד ששמנמנה לא משהו באנגלית. גם היא התלוננה על העובי.. מעבר לקינדום ורכיבה שלה עליי.. ציצים סבבה גדולים אך נפולים מעט ריח סבבה רוכבת ועושה הצגה של גמירה שלה .. הצגה יפה עם כיווצים והכל. עוזר לתיקתוק.
סך הכל התבאסתי על הדירה ולא אחזור.

למי שבא סתם לגוון שיקפוץ לנסות..

שבטי ישראל\דגניה

24
הייתי גם בדגניה 30 /28
בחורה להיט נראה טוב מאוד אבל לא מדברת בכלל גוף חלק מאוד נעים למגע כולל מקלחת ב 200 ש"ח בשעה שלוש בבוקר
נראה טוב אבל הרגיש תעשייתי...... לא בטוח שאחזור למרות שלא ציפי לכזאת פצצצה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”