דיווח אינה בקרית ים
43ביקרתי את הגברת ולא התלהבתי במיוחד. כמו שצ'רמר כתב הדיסקרטיות איומה. מדובר בבית פרטי שכל אחד ברחוב יכול לראות אותך נכנס אליו, היא יצאה לחצר כדי להכניס אותי. הגברת לא נראית משהו, אבל הגוף שלה לא רע בכלל. שדיים בינוניים וחצופים ותחת בולט ונחמד. התחילה במציצה סבירה, המשכנו ובדוגי עד לגמירה(לא מוכנה לגמירה בפה). 200 ש"ח. ביציאה היתה איזה דודה רוסיה בלונדינית. סה"כ חוויה סתמית לחלוטין.
דיווח אינה בקרית ים
44מחפש גיוון וSCGR1 - הפקידה לא עונה לטלפון ומנתקת אותו כל עוד יש לקוח בדירה. פשוט צריך להגיע ולהתקשר כל שתי דקות עד שהקו מתפנה...גם אני חיכיתי שם 15 דק....מוריד קצת מהדיסקרטיות...בדירה הקודמת היה כל כך יותר טוב...
אדם - הדודוה הרוסיה היא הפקידה.
דיווח אינה בקרית ים
45טוב אז ככה קודם כל צ'רמר תודה על המספר טלפון של אינה!!!!!! בוא נכניס קצת תדברים לפרופורציה המקום בהחלט לא דיסקרטי! אינה עצמה לפי דעתי מאוד נחמדה אבל זה הכל!! כל אחד והטעם שלו כמובן לפי דעתי היא דיי לבנה גוף מקבל ציון של 8.5 ללא ספק.. הפנים בוא נגיד שהזמן עשה את שלו..(לא יפה) טוב אז היא יצאה לפגוש אותי בחצר משם התגלגלנו לחדר התחילה אם קצת מסז' משם עברה למציצה בינונית לא יותר מזה נשכבה על הגב ותאמת שלא עשתה לי את זה אז סיימתי אם זה מהר ואני לא יחזור.. לפי דעתי לא גרוע אבל לא התלהבתי כמו שהרבה בפורום התלהבו...
דיווח אינה בקרית ים
46שמח שהלכת ודיווחת...לגבי הפנים מסכים איתך בהחלט, לגבי הגוף שלה כבר הרחבתי מספיק...השירות שלה מתשפר ונהיה אישי מפעם לפעם ולכן לא אסכים איתך (גם החוויה הראשונית שלי איתה הייתה טובה)..והחירמונים שלה כיפים...אבל המעבר לבית החדש הרס לגמרי את החוויה ואת הדסקרטיות. חוץ מזה שבבית הקודם לא הייתה פקידה, שדופקת בדלת ורואה אותך, מה שגם הורס את הדיסקרטיות.
דיווח אינה בקרית ים
48עברה לקרית חיים עושה שם עיסוי בלבד בלי אקסטרות גם למי שהיא מכירה מהדירה הקודמת כנראה שאלו התנאים במקום החדש
דיווח אינה בקרית ים
49פלונטרון,
תודה על התגובה.
אפשר עוד פרטים? איפה? כמה?
איזה עיסוי? אני זוכר שהיתה לה תעודה כלשהי על הקיר אבל עדיין חבל לאבד כישרון שכזה...