כ סנדרה מילג - סקס אדיר

סנדרה מילג

1
אין מה לעשות, המצב היה לחוץ וכבר היו לי בראש שלוש אופציות, שתיים מתאגיד בת גלים ועוד אחד ביל"ג, התקשרתי וענתה לי הפקידה (שלא נמצאת במקום) כיוונה אותי לדירה בקומה השלישית (תדליקו פלאפונים, אין אור) ופתחה לי את הדלת סנדרה, מה אני אגיד לכם, בחורה גבוהה, חייכנית, מתמסרת ועם שדיים גדולים בדיוק כמו שאני אוהב.
התחלנו בהתמזמזות קלה ואז היא ביקשה את האתנן, האתנן לחצי שעה הועבר ועברנו לחדר שינה, התפשטנו שנינו והמחזה המרהיב של החזה שלה נפרס כולו לפני :)

מחיר סביר, 250 לחצי שעה, 500 לשעה, מתחילות לרדת לעם חחחחח
מציצה: 3, לא משקיענית ולקחה רק את העטרה (קמצנית) :)
זיון: 7 קצר וקולע, המנוע נראה קצת רחב אבל לא בדקתי לעומק.
GFE: 9, מתנשקת ומחייכת
דיסקרטיות: 9, במהלך היום עמוס ובלילה לאף אחד לא אכפת לאיפה אתה הולך.
סה"כ: נחמד, אבל לא אחזור, יש עוד אופציות של חזה גדול בבת גלים, אנסה אותו גם כן

קישור: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11551
טלפון: 055-9874449

סנדרה מילג

3
[QUOTE=nsamc]אין מה לעשות, המצב היה לחוץ וכבר היו לי בראש שלוש אופציות, שתיים מתאגיד בת גלים ועוד אחד ביל"ג, התקשרתי וענתה לי הפקידה (שלא נמצאת במקום) כיוונה אותי לדירה בקומה השלישית (תדליקו פלאפונים, אין אור) ופתחה לי את הדלת סנדרה, מה אני אגיד לכם, בחורה גבוהה, חייכנית, מתמסרת ועם שדיים גדולים בדיוק כמו שאני אוהב.
התחלנו בהתמזמזות קלה ואז היא ביקשה את האתנן, האתנן לחצי שעה הועבר ועברנו לחדר שינה, התפשטנו שנינו והמחזה המרהיב של החזה שלה נפרס כולו לפני :)

מחיר סביר, 250 לחצי שעה, 500 לשעה, מתחילות לרדת לעם חחחחח
מציצה: 3, לא משקיענית ולקחה רק את העטרה (קמצנית) :)
זיון: 7 קצר וקולע, המנוע נראה קצת רחב אבל לא בדקתי לעומק.
GFE: 9, מתנשקת ומחייכת
דיסקרטיות: 9, במהלך היום עמוס ובלילה לאף אחד לא אכפת לאיפה אתה הולך.
סה"כ: נחמד, אבל לא אחזור, יש עוד אופציות של חזה גדול בבת גלים, אנסה אותו גם כן

קישור: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11551
טלפון: 055-9874449
[/QUOTE]

תמונה אמיתית ?
ממש לא ניראת משהוא מיוחד ...יש לה תמונה על היאכטה מחמיא לה .
לא בטוח שהיא בת 25 ניראת יותר .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סנדרה מילג

5
לשיחת הטלפון תענה פקידה שתכווין לדירה,סנדרה כפי שצויין גבוהה,ניראת טוב ולבושה בבגדי סקס מחרמנים.מתקשרת דרך תרגום הודעות קוליות.דירה נקייה אם אפשרות למקלחת לפני.שירות סביר,די משתדלת,סך הכל תמורה הגונה לכסף.
דיווח מהימן בהחלט!

סנדרה מילג

7
תסלחו לי שאני שואל , אני יודע שצריך יותר לדווח ופחות לשאול אבל לא רוצה סתם לנסוע. מישהו יודע אם יש נשיקות צרפתיות עם לשון? ליקוקי ביצים? או רימינג?

סנדרה מילג

10
הייתי אצל הגברת שבוע שעבר, לאחר שוורה הבריזה לי ואווה היתה עסוקה...

לדיווח של nsamc ופלונטרון אוסיף כדלהלן:
הגעתי למקום בשעות הצהריים. לדעתי המקום מאוד שקט ודיסקרטי, למרות שנמצא ברחוב די תוסס במהלך היום. אגב, אם חברה/אישה שלכם תתפוס אותכם על חם - בית דין רבני נמצא ממש ממול קריצה אגב ממול יש "שפע שוק" עם חניה, רק תגידו שאתם באתם לקניות.

דירה אכן נקיה ומסודרת. לדעתי הפקידה יושבת ממש ליד, היות והדירה מחולקת והיה נידמה לי ששמעתי אותה אומרת לסנדרה "הוא מגיע"... כמו שפלונטרון ציין, בטלפון נאמר 250/30 ובפועל סנדרה ביקשה 300. לא התוכחתי בגלל חרמנות.

לגבי הגברת עצמה:
היא גבוהה, בערך כמו ליקה, אך מלאה יותר, חזה גדול יותר, עור חלק ומאוד נעים למגע. מתוך השיחה איתה הבנתי שהגיע אלינו ממוסקבה, ובגלל המשבר שם נאלצה לחפש מקורות הכנסה יצירתיים. אמרה שלא בטוחה עוד כמה זמן תשאר כאן (בין שבוע לחודשיים). אשת שיחה, כנראה בעל השכלה גבוהה, אך לא בשביל זה אנו פוקדים אותה...

פגשה אותי בבגד שחור סקסי למדי, עם חיוך והציעה לי מקלחת לפני ונענתי בחיוב. לא הצטרפה אלי, אלה ישבה לראות טלויזיה.

לאחר מקלחת עברנו לחדר המיטות. התחלנו בחירמונים ולאט לאט נשארנו ללא בגדים. התיישבה על המיטה והחלה במציצה עדינה. רואים שהיא חדשה ואי לה ניסיון בתחום. אחרי כמה דקות נשכבתי והיא המשיכה במציצה וליטופים למשך עוד כחמש דקות. זה היה די מכני, בדיוק כמו התאור שלי.

שראיתי שזה לא יתקדם למשהו מעניין יותר, שאלתי אם תרצה שארד לה והיא אמרה שדווקא אוהבת והיא בקטע. יש לציין שסנדרה נקיה מאוד, מריחה טוב... לא יודע האם היא מרחה איזה חומר סיכה, אבל היתה טעימה מאוד ועצרתי רק כשהתעייפתי. הבחורה רעדה וגנחה, לא בצורה מוגזמת והיה נראה שממש נהנית. הודתה וקיבלתי מחמאה, נחמד גם אם זה היה שקר, אבל לך תדע.

שאלתי איזו תנוחה מעדיפה ואמרה שאוהבת דוגי וזרמתי. המראה מהחניה היה נחמד למדי לטעמי, תחת אפרסקי יפה. כניסה ראשית די צרה, אבל לא כמו אצל אווה הקטנה. המשכנו בדוגי, תוך שינוי קצב במשך כעשר דקות ואז הגיעה הגמירה המיוחלת.

לסיכום:
חויה נחמדה הצהרי היום. לא אחלק ציונים, כי הראש לא היה על הכתפיים.
אמליץ עליה, כי היתה עדיבה ושרותית. השתדלה במידה רבה, אך עם זאת רואים שהיא לא מהתחום.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”