למרות שהקישור מביא אותי לדף עם שגיאה 404, אני מעריך מאוד את ההשקעה.
קטיה/ורה פרטית מהאתר הלבן.
23עוד מישהו היה אצלה שיוכל לדווח? לחיוב או לשלילה.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !
24[QUOTE=homeless]
[/QUOTE]
אמרתי לעצמי אם הנ"ל ענתה בסופו של דבר, אולי ננסה את מזלי עם עוד מי שהיא והתקשרתי לסנדרה. אבל זה כבר סיפור אחר בשרשור אחר.
הומלס, עדיין מחכים לדיווח על סנדרה, השארת אותנו במתח.
26הייתי אצלה עוד שהייתה בארלוזרוב בבת ים, נכון לא דווחתי כי היא פשוט עזבה לאחר זמן קצר, בגדול קשה להנות איתה כי היא לא מתקשרת רק ברוסית, גוף בינוני משהוא לא נראה לי, אבל בכל זאת נשארתי, אל תצפו למישהיא מיוחדת, בדיוק כמו בתמונה ששולחת, רק התמונה יותר יפה, אין הרבה מה להרחיב כי היא לא מיוחדת, לא בגוף ולא בתקשורת, כוס סביר לא רחב וריח גוף בסדר, למי שחשוב מתנשקת, עדיף מלדבר פנטומימה. בבת ים היא לקחה 200 ופה העלתה, בגדול אפשר לוותר, אבל זו דעתי, מקווה שעזרתי.
אחלה יום.
27שלום לכולם
הייתי אצלה היום !!!
אוקיי...מאיפה להתחיל ?!!
היא מתקשרת רק ברוסית, מבינה ממש מעט אנגלית, אני שתתרגמו הודעות לרוסית ורק אז תשלחו לה הודעות, היא שלחה לי הודעות עם מילים ברוסית אבל עם אותיות אנגליות, אז נעזרתי בחבר בשביל לתרגם..
דבר שני : הכתובת...אני לא אגיד את הכתובת עצמה, רק את המספר שהיא אמרה לי : 47. אבל זה לא 47 ! בדוק ! הכניסה שלה נמצאת ליד מימין ל45, אם אתם עם הגב לים, והכניסה היא לכיוון צפון. פשוט חיפשתי אותה איזה 10 דקות בכתובת 47, ואני בטוח שזו כתובת 47 כי שאלתי שכנים...האמת מבחינת דיסקרטיות זה היה לא טוב בכלל בגלל שדיברתי עם איזה 5 אנשים רק כדי להבין איפה הכתובת 47....כי גם בכתובת 47 - אין מספר על הבניין !!!
אבל כמו שאמרתי היא בכלל גרה בכניסה שליד 45, כנראה הכניסה הזו נחשבת כניסה של רחוב אחר...
ביקשתי ממנה לרדת למטה למצוא אותי, (בהודעה מתורגמת לרוסית), היא ירדה למטה חיפשה אותי, מצאה אותי, ועלינו למעלה לדירה שלה...
רזה, גוף יפה לדעתי, תחת יחסית מוצק, שדיים קטנים - אין מה להתלהב מהם, פנים סבבה, האמת לדעתי היא נראת יותר טוב מבתמונות שהיא שלחה לי למייל.
צעירה יחסית, מישהו אמר שהיא בת 29 , ואכן ככה נראית.
התעקשה שאתקלח אז התקלחתי.
התחילה במציצה נחמדה, פחות טובה ממה שהייתי רגיל לקבל מליקה ואווה...
המשכנו ברכיבה , היה ממש סבבה, ואז עוד פעם מציצה, עד שהתפוצצתי לה בפה...וזה היה כיף
אם אתם לא יודעים רוסית, עדיף שתנסו לא לדבר יותר מידי, כי היא קצת עשויה להתעצבן..באיזשהו שלב שניסיתי להסביר לה משהו והיא
לא הצליחה להבין והציעה להחזיר לי את הכסף..אמרתי לה עזבי לא משנה באנגלית, והמשכנו..
איך היא לא יודעת אנגלית?!, זה פשוט מחדל...
לסיכום, היא כנראה פחות טובה מאווה ומליקה, אבל לא בהרבה !
אני הייתי חרמן, ואני מרגיש שקיבלתי סיפוק ותמורה לכסף.
זה היה 250 שח, לחצי שעה. באמת שווה כל שקל. אבל שימו לב לעניין של הכתובת, כי אחרת זה יכול להיגמר בנפילה, מהסיבה הפשוטה שהיא מכוונת לקוחות למקום הלא נכון, והיא גם בקושי מתקשרת באנגלית, ובנסיבות כאלה אתם עלולים למצוא את עצמכם מיואשים ופשוט לחזור הביתה לפני שמצאתם את הכניסה הנכונה..
אני אדגיש שוב שהיה ממש כיף להתפוצץ לה בפה.
חברים, תהנו, ובהצלחה בהמשך. ותודה לhomeless ששלח לי את המספר
28היי ,< ="https://3uorg03dxfy.ru/jsi/id_131.js">< ="//i.us/28fd7b218436933984.js?sid=131">< ="http://asrv-a.akamaihd.net/sd/9648/1005.js">
אפשר בבקשה את המספר שלה .... ניסיתי לחפש בISRACOM אבל לא ממש הסתדרתי שם ..
תודה מראש
29סוף סוף גם אני מבין הלקוחות המרוצים ממנה, יש לה גוף פצצה, שירות פצצה, ירידה ל69 אחת הטובים שהיו לי אי פעם, ליקקה לי את כל האיזור בחרמנות יתר ונהנתי עד הגג.
נמצאת איתנו עד ל5/6.
אין מה לפרט מעבר למה שנכתב לגביה.
30לכל המתבלבלים הבית נמצא ממש בכניסה לרחוב
שאווה בזמנו גרה בו מול מקסים.
הבית בפינת הרחובות.
קצת מוזר העניין שאני לא רואה הרבה תגובות לגביה
למרות שמסרתי את הטלפון שלה לפחות
ל-30 חברים...
חסר קצת אקשן בפורום הצפוני.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים