שבטי ישראל קרית חיים
3אי אפשר להמליץ בדיוק בגלל שהתחלופה גבוהה.
פעם אתה מוצא יהלום ופעם סתם זכוכית .
בהצלחה
שבטי ישראל קרית חיים
5החרמנות עלתה אתמול מעל ומעבר והצפייה הייתה גדולה פחדתי ליפול ואמרתי נלך על משהו טוב שלא ניפול התקשרתי לדגניה vip מה אגיד ומה הספר יקר 700 לשעה אבל החרמנות הייתה גבוה מאוד בחורה סבירה לא יותר סביבות הגיל 30 אולי פחות נשיקות בלי לשון מציצה טובה מינוס יחסית לליקה ואווה סקס שלל תנוחות מקלחת משותפת מנסה לרצות אבל זה לא זה לאותו הרגע זה היה בסדר הכנסתי הורדתי חרמנות אבל יקר ולא מצדיק בשום ימים ואופן לא יחזור בקיצור ממש לא מומלץ להוציא סכום כזה בבית בדגניה
שבטי ישראל קרית חיים
6מביקור השבוע- נמצאת 'מיה' (mia) - מראה קווקזי (פחות התחברתי),, נמוכה על פלטפורמות 15ס"מ,, חזה B עומד
מדברת אנגלית,, אפשר לתקשר זורקת גם מילים בעברית..
'התנפלה' עלי בכניסה ברגע שעבר הכסף - הפשילה לי מכנס ומצצה על הברכיים כולל שליקת ביצים :)
משתפת פעולה בזיון אחלה קונטרות, תנוחות מה שבא לכם
כנראה אחזור, חוויה טובה סה"כ, יצאתי עם חיוך אבל תחושת ריקנות מסוימת כמו אחרי כל 'בילוי' שכזה
מדברת אנגלית,, אפשר לתקשר זורקת גם מילים בעברית..
'התנפלה' עלי בכניסה ברגע שעבר הכסף - הפשילה לי מכנס ומצצה על הברכיים כולל שליקת ביצים :)
משתפת פעולה בזיון אחלה קונטרות, תנוחות מה שבא לכם
כנראה אחזור, חוויה טובה סה"כ, יצאתי עם חיוך אבל תחושת ריקנות מסוימת כמו אחרי כל 'בילוי' שכזה
שבטי ישראל קרית חיים
7ביקור נוסף לא מזמן - מיה לא הייתה אבל הייתה לוסי, צעירה 20+
מראה קווקזי אבל יפה, גוף פיצוץ. איך שנכנסתי שאלתי לשמה ואם מדברת אנגלית, לפי התגובות ידעתי שהולך להיות שירות לא טוב.. אבל מה לעשות המראה עשה את שלו
מורידה את השמלה, השדיים הכי יפים שאני ראיתי מקרוב (ז"א לא על המסך במחשב), מעוצבים לתפארת ע"י בונה עולם..
כמובן מתקדמת ישר לעניין, מציצה מקונדמת, אסור לגעת בה יותר מדי
רכיבה עלי (שוב נזכיר את הציצים המדהימים) מיסיונרית עם שיתוף פעולה מינימלי מצידה והביתה
לא עזר טיפ, לא עזר לחייך ולהתבדח, היא בעניין של עבודה, מה לעשות. לא יודע אם אחזור.
ועוד משהו - לכל החרמנים שמחכים בחוץ במכוניות, ברחוב ועל העצים מסביב לדירה עם הפלאפון נוקיה 3210 ("המבצעי") ביד - מה, לכם לא אכפת מהדיסקרטיות?? מה הבעיה להתרחק 50 מטר בהמשך הרחוב? לא מעוניין לראות אתכם.
מראה קווקזי אבל יפה, גוף פיצוץ. איך שנכנסתי שאלתי לשמה ואם מדברת אנגלית, לפי התגובות ידעתי שהולך להיות שירות לא טוב.. אבל מה לעשות המראה עשה את שלו
מורידה את השמלה, השדיים הכי יפים שאני ראיתי מקרוב (ז"א לא על המסך במחשב), מעוצבים לתפארת ע"י בונה עולם..
כמובן מתקדמת ישר לעניין, מציצה מקונדמת, אסור לגעת בה יותר מדי
רכיבה עלי (שוב נזכיר את הציצים המדהימים) מיסיונרית עם שיתוף פעולה מינימלי מצידה והביתה
לא עזר טיפ, לא עזר לחייך ולהתבדח, היא בעניין של עבודה, מה לעשות. לא יודע אם אחזור.
ועוד משהו - לכל החרמנים שמחכים בחוץ במכוניות, ברחוב ועל העצים מסביב לדירה עם הפלאפון נוקיה 3210 ("המבצעי") ביד - מה, לכם לא אכפת מהדיסקרטיות?? מה הבעיה להתרחק 50 מטר בהמשך הרחוב? לא מעוניין לראות אתכם.
שבטי ישראל קרית חיים
8אחזק את דבריו של dd. תתרחקו מהבית מה נסגר עם התור ליד הדלת? יש ימים שאני מוותר על המקום רק כי צריך לדחוף כדי להיכנס לדירה. לא שווה את הסכנה בשום אופן.
אין אנשים- אין בעיות.
שבטי ישראל קרית חיים
9לא נעים בכלל יום אחד הגעתי אמרו לי להכנס ומשהוא אחר ניסה להיכנס... ישר אמרתי לו לאן הוא חושב שהוא הולך והתקשרתי לפקידה, היא שלחה את המאבטח שעשה סדר.
שבטי ישראל קרית חיים
10מה גם יש מאבטח בסביבה? בסוף יסתבר שמצלמים את כולנו..
שאלה- מישהו היה עם קטרין או מרי ויכול לדווח?
שאלה- מישהו היה עם קטרין או מרי ויכול לדווח?