כ אלינה (Elina) הבלונדינית - דף 4 - סקס אדיר

אלינה (Elina) הבלונדינית

34

טוב, אז אחרי הודעתי הקודמת פנה אליי חבר ואמר לי שכדאי לי לנסות
באחריותו...אז הלכתי וניסיתי...

התיאום קל בווטסאפ הייתה זמינה כמעט מיידית. אנגלית גרועה, אבל רוסית
טובה ואני מבין את השפה אז לא אכפת לי. אשת שיחה נעימה כיפית, היה כיף לשתות איתה
קצת היא חמודה ואינטינליגנטית.

בפנים היא נראית אכן בת 33 כמו שטוענת, בגוף מעט פחות 27-29.

פנים – סבירות עד נאות. לא מלכת יופי וממש ממש לא מכוערת

גוף- מעולה, מעט בטן חלקה אסתטית מריחה טוב הכל סקסי במידה ונראה טוב.
גוף טוב בהרבה משל ליקה לדוגמה (אך נראית פחות טוב מאווה).

ביצועים – כמו שאמרו לפני מציצה מכוסה בלבד, מחרמנת מנשקת מתגפפת, ללא
חריגים, כמו חברה תמימה בתיכון. הסקס איתה עדין יחסית כיפי ובעל אופי של חברה ולא
זונה.

מומלץ מאוד לאוהבי חווית
החברה, בטח ובטח לדוברי רוסית ולאוהבי סקס עדין

סה"כ לא עומדת עם סטופר, שעה וקצת 400 שקל, המקום נקי ודיסקרטי,
הבחורה נקיה חלקה ונאה מאוד, והשירות די כיפי אם כי לגמרי לא מקצועני והביצועים לא
משהו בכלל. צריך לתפעל אותה.

ממש ממש לא תתאים לכל אחד, אבל שכל אחד יעשה את שיקוליו, אני אחזור
לטעמי כי החוויה כיפית ונחמדה והיא מאוד משתדלת מלקקת ונותנת תחושה טובה. מריחה
מעולה ולא היה שום ריח לוואי בדירה, חלקה לגמרי בכל הגוף, קעקע של עקרב בירך
החיצונית.

אלינה (Elina) הבלונדינית

36
מגע הקסם, בחשבון פשוט 400 שח לשעה, דיל ששווה פי כמה וכמה מכל נותני השירות אפילו של 100 ל10 דקות.
כאן אתה מקבל חוויה לשעה "מ ל א ה +" והתמסרות והנאה במהלך כל המפגש ללא שום הרגשת תיקתוק!
אז רק פראיירים משלמים פחות מ400 לשעה מלאה!
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

אלינה (Elina) הבלונדינית

38
שלום לכולם! זה דיווח ראשון של משתמש חוזר....
ראשית אני מוסר תודה לאבריסוד שניאות למסור לי את המספר וגם גרם לי לחייך. אז ככה: נתחיל בטוב, אלינה נמצאת באותה שכונה שליקה האגדית היתה בה אבל הדירה די רחוקה משם. אלינה בחורה נעימה אבל לא יותר מזה... קודם כל יש לה גוף שמאפיין שמנמנות, סנטר כפול והיא גם די נמוכה כ1.55, לאחר מקלחת ארוכה שלי התחלנו בביצוע, קצת נשיקות בגוף וזהו!!! למה כי בשפתיים זה יכול להעביר מחלות, המשכנו קצת וירדתי לה, יש לציין שהיא די נרטבה אבל היה שם כל הזמן טעם וריח של קרם גוף. אחר כך התחילה למצוץ לי עם קונדום כמובן ואני לתומי חשבתי שאם בפה זה מעביר מחלות אז אין מה לרמוז על רימינג.... להפתעתי נקודת האור היחידה בכל הביקור היה הרימינג האיכותי שקיבלתי.
אז מה היה לנו:
מראה לטעמי לא לטעמי, נמוכה שמנמנה עם סנטר כפול
ביצועים : אין נשיקות! מציצה מקונדמת! וחדירה עם קרם, אין זרימה בזיון כל הזמן עוצרת לשים קרם ובגדול נותנת הרגשה שכאילו הגעת לרופאת שיניים, הכל טיקסי וחייב להיות סטרילי, אני בטוח שהיא בכלל לא במקצוע הנכון.
יש לציין שהיא מאוד מנומסת ונעימה אבל בשביל זה לא זורקים 400 ש"ח
אז כמובן לשיקולכם יש סיכוי של 1000% שאני לא אחזור, אני הרגשתי נפילה..
אין כמו לגוון בשקט

אלינה (Elina) הבלונדינית

39
אחת הסיבות שאיני מפרסם את הפוסטים כאן בכמויות היא שהחברה כאן מאוד מדייקים ואין שום טעם לכתוב בפעם המאה כי לזאת אכן יש תחת יפה וההיא אכן מאוד שירותית. ובכל זאת....היום דגמתי לראשונה את אלינה ואבקש להביא את דעתי.
מבחינת המראה: הגברת שולחת לווטסאפ את תמונותיה האמיתיות וכל אחד יוכל להתרשם בטרם קבלת ההחלטה. באופן כללי התיאור שנמסר כאן הוא מאוד מדויק: 160, קצת בטן, חזה אמיתי, נראה כמו C , קצת נפול, אבל בסדר גמור. רגליה של הגברת קצרות, אילו נעלה נעלי עקב היה טוב יותר. שיער בלונדיני ארוך, פנים בסדר, אבל לחלוטין לא מלכת היופי. הגברת הגיעה אלינו לביקור של מספר חודשים מרוסיה.
הדירה מאוד דיסקרטית ומאוד נקיה, הבחורה מאוד מדייקת בזמנים, לא מטקטקת, ומאוד נעימה לשיחה.
אלא שהשירות עצמו פספוס אחד גדול: אין נשיקות צרפתיות ואין מציצה חשופה, וזו שלא חשופה פשוט פרווה....תוך כדי התנועה נראה שהיא לא מוצאת את מקומה במערכה, מאוד משתדלת, אבל לא יוצא לה. היא לא מלהיבה ולא מתלהבת. איך שלא סובבתי אותו ומה רק לא עשיתי - אני אישית הרגשתי שהיא ממלא תפקיד זר (סליחה שזה נשמע כמו ביקורת לתיאטרון או סרט).
הבחורה מאוד נעימה ואני בטוח לא אחזור.....היא צריכה לעסוק במשהו אחר

אלינה (Elina) הבלונדינית

40
גברים ,חברי הפורום היקרים, , בעבר , מישהו לחש לי לאוזן פתגם לדעתי חשוב , וכולנו חושבים כך הלוך ומשוב . ""סקס הוא לא הדבר הכי חשוב בחיים , הסקס הוא החיים עצמה ""
אז קודם תודה לחברנו היקר הומלס , ומאוד מודה לו על היחס ;
אצל אלינה הייתי בשבת שעבר והתקשרות איתה פשוטה ותיאמתי איתה תוך זמן קצר ; הגעתי לכתובת ותקוותי היתה שאמצא את האחת שתמלא את המקום של ליקה או אווה . הדלת נפתחה בעדינות , ואצלי עלתה החרמנות , אלינה אינה מלכת יופי , אבל היא נאה עם אופי , העברתי לה לבקשתה את המס המוסכם (400) ונכנסתי למקלחת . אלינה חיכתה בסלון ערומה , ושם הרגשתה עד כמה היא קטנה , ליקה היתה לטעמי גבוהה ואווה היתה היפה והמתוקה , אבל כאן אישה מהנשים , לא הרגשתי איתה שום דבר מרשים , היא מנומסת אבל לא מבינה שפות , מוצצת ללא מציצה ומזיינת ללא זיון , עדינה עד שלא מרגישים אותה , בקיצור היה זיון בלי רגשות , לא נשיקות ולא קולות , גמירה היתה במסיונרית , מקלחת מהירה ויציאה .. חזרה לשם אני משאיר לזמן להגיד, ולהתקדמות של השירות שלה להחליט,...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”