כ מוריה חיפה - דף 7 - סקס אדיר

מוריה חיפה

64
חברה מה הקטע ברחוב המחניים הזה ? אני מתקשר למספר ששלחו לי ועונה לי מישהי אומרת שלא עובדים ביי לא להתקשר, אני מתקשר ממספר אחר שואל אם אפשר להגיע ? משדר לה כאילו ביקרתי כבר אומרת לי כן בטח אומרת תבוא ב4וחצי
אני מתקשר ב6 בערב אומר ערב טוב אפשר להגיע עכשיו ? היא אומרת מי אתה ? על מה אתה מדבר לא יודעת מה אתה ?
אמרתי לה אני בסדר אני אין לך מה לדאוג שכן שלי נתן לי את המספר .. היא אומרת לא להתקשר לפה יותר ביי !
מנסה להתקשר כבר כמה ימים לא עונה למספר שלי נראה לי שמה אותי ברשימה השחורה ... על מה ולמה ?! מה הקטע שלה איך אני מגיע לבת זונה הזאת רק לפרנציפ אני חייב לזיין אותה ... תעזרו לי חברים

מוריה חיפה

65
קודם כל תודה לממליצים על סשה ולמי שנתן לי את הטלפון החדש.
אז ביקרתי שם, ביקשה 200 ו 400 לפעמיים למרות שיום לפני זה כשהייתה נטלי אמרה לי בטלפון 150. כנראה עניין של ביקוש והיצע ומי עובדת.
סשה הייתה ממש אחלה, סוג של gfe. מתנשקת בטעם, נותנת לגעת, עושה קולות של נהנית וכו'.
מבחענת מראה, היא לא דוגמנית שהייתם מסובבים אחריה את הראש ברחוב וגם לא ממש יפה בפנים אבל נראית בהחלט סבבה. בטן יחסית שטוחה אבל מתניים לא צרות וישבן לא בולט וסקסי במיוחד.
הייתי די מרוצה ממנה מבחינת השירות ושיתוף הפעולה בכיף. גם נחמד שהיא סטודנטית ולא עוסקת במקצוע בביתה בסנט פטרסבורג (ענתה "לא" ממש מופתע ומזועזע ששאלתי אותה אם היא עובדת בזה ברוסיה). אגב, זה אומר גם פחות סיכוי למחלות.
חברים יקרים, אם יש עוד מציאות כאלה, בבקשה עדכנו. אני מבקר נערות עובדות לעיתים רחוקות ומשתדל שיהיו הצלחות ולא נפילות. בד"כ מצליח בעזרתכם.

מוריה חיפה

67
אני לקוח ותיק של המכון במוריה, לאחרונה גם אני עברתי לרשימה השחורה, ללא כל סיבה. יום אחד מדברים איתי וביום שאחריו אומרים לי ״לא להתקשר יותר כי אנחנו לא עובדות יותר״ (שקר שקוף). למישהו יש מושג מה קרה שם?

מוריה חיפה

68
סופסופ הגיע בחורה חדשה - גאלינה (או משהו מאוד דומה)

צעירונת - אומרת שבת 22, אולי 25...
רזה, ציצים קטנים, שיער אדמוני קארה.
חייכנית ושירותית מאוד.
לטעמי הבחורה יפיפיה ואלמלא החסרונות, היתה מושלמת.

שני חסרונות עיקריים:
1. הפנים לא חלקות. היא לא מחוצ'קנת אבל הפנים מחוטטות...
2. מנוע רחב - למרות גילה הצעיר והעובדה שטרם עברה לידות (לדעתי...) הורגש קושי להרגיש בחיכוך...

אני אחזור

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”