הייתי אצלה כבר די מזמן, ובגלל עומס גדול לא הספקתי לדווח (ואפילו קצתשכחתי... אבל כאמור חייבים לדווח אחרי כל ניסיון - אז הנה זה בא:)
אחרי שהפעם האחרונה שלי אצל נערה עובדת יפהפיה נגמר בכישלון חרוץ מבחינת השירות, אמרתי שהפעם אלך על מישהי שהיא פחות יפה וכנראה שתפצה בשירות אדיר. צדקתי פחות או יותר אבל זה עדיין לא אידאלי.
עניין אותי הפעם להגשים פנטזיה של אנאלי - והיא אמרה בהודעות שהיא מוכנה ב-500 לשעה + 200 על אנאלי. אמרתי לה 500 כולל הכל והיא הסכימה על 550 (נראה לי שזה סכום סביר לכולל אנאלי)
בכל אופן - אספתי אותה מאיזור העיר התחתית באיזה חור , תחנת אוטובוס ליד קיוסק - לא הכי דיסקרטי בעולם.
לקחתי אותה אליי, והיה נורא מביך באוטו - היא לא יודעת אנגלית בכלל (אבל גרמנית כן, משום מה...)
אצנו רצנו למעלה - ות'כלס הייתי די מבואס מהמראה (יש לה מין לסת בולטת, היא באמת לא אישה יפה בכלל) אבל כן מהגוף.
שילמתי לה, הכנתי קפה - וקדימה לזיין.
לגבי הגוף - רגליים מאוד יפות, תחת מהמם. בטן לא שטוחה (היא טענה שהיא אחות מיילדת במקצועה, לדעתי היא ילדה גם בעצמה מתישהו...).
היא ידעה להזדיין, כוס צר ונעים, היא נהנית כשמזיינים אותה חזק ונוגעת לעצמה בדגדגן.
מי שמחפש מציצות - היא התעקשה על אחת מקונדמת, אבל אותי זה גם ככה לא מעניין (היא אחות במקצועה, אמרנו)
לגולת הכותרת - האנאלי - היה מדהים מדהים מדהים. התקשתה להכניס בהתחלה, אבל נכנסתי בסוף. ויצאתי. ונכנסתי. וחוזר חלילה :)
היא מאוד נהנתה, ואוננה לעצמה לאורך כל הזןמ (וגמרה אפילו באנאלי, פעם שנייה - אם זאת לא מישהי שיודעת להזדיין כמו זונה אמיתית אני לא יודע מי כן.)
לסיכום - מי שלהוט על אנאלי בפעם הראשונה - היא אופציה לא רעה (אולי אפשר אפילו ביותר זול איתה).
מעבר לכך, היא לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה - לא הכי יפה בעולם, ולא הכי חדה בקלמר...
בהצלחה.