כ המלצה חמה על אליסה ושאלה לגבי אלינה - סקס אדיר

המלצה חמה על אליסה ושאלה לגבי אלינה

1
לחבי הפורום הנכבדים שלום רב,
לאחר דיי הרבה ניסיונות קצת מאכזבים עם נערות ליווי בקריות התייאשתי ומצאתי את עצמי קבוע של ויקי מקרית אתא, עליה אין צורך להרחיב אני חושב...
חודש שעבר אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לנסות ליווי שוב והזמנתי את אליסה - מפרסת כאן באתר תחת ליווי מאזור הקריות - אליסה אניטה (אני לא זוכר את המודעה בדיוק לדעתי משהו בסגנון של - הכי שוות בקריות).
דיברתי עם הבחור שמנהל אותן והופתעתי למצוא בחור מאוד סבלני ואדיב, שלח לי תמונות בוואטסאפ של הבנות ועזר לי לבחור. בחרתי באליסה פשוט כי היא נמוכה יותר והיות ואני עצמי נמוך זה משהו שחשוב לי אישית. המנהל הסביר לי דרך אגב שאליסה מאוד נקיה ועושה הכל עם קונדום (זה קצת הרתיע אותי כי מציצה עם קונדום זה קצת כמו סקס כשהזין מכוסה בצעיף צמר אבל שיהיה) והבטיח שזה שווה את זה.
שכרתי חדר חיכיתי... בדיוק בזמן הנקוב הגיעה לחדר בחורה צעירה, פצצה! אין לי שום דרך אחרת לתאר אותה. בת 18 (לא בכאילו אלא בדיוק) יפה, רזה עם פרופורציות מדהימות. התמונות ממש לא עשו לה חסד...
ראיתי במבט שלה שהיא לא התלהבה ממני (מה לעשות , גם זה קורה) וקיוויתי לטוב. לאחר שהתקלחה ונתנה לי אפשרות לראות את הגוף המושלם שלה במים (מושלם זה כמו שזה נשמע - חזה קטן וזקור, כוס מגולח ויפה, טוסיק קטן, רזה אבל לא עצמות עלינו למיטה - בשלב הזה כבר היתי כבר חרמן אש - וזה היה כיף! מיזמוזים וצרפתיות בסגנון חברה אמיתית (היה לה מסטיק או סוכריה מתוקה בפה וזה היה סוג של חוויה מדליקה), עם גוף מושלם של בחורה בת 18 מטופחת ונקיה. משהו שבחיים לא התנסיתי בו והשאיר אותי עם טעם של עוד!
קיצר, חוויה מטורפת שהבטחתי לעצמי לחזור עליה שוב ברגע שאגרד את הכסף (700 שח בלי החדר - לא זול אבל שווה את זה).
אחרי ההקדמה הארוכה וההתלהבות בא לי שוב התאבון לניסיונות... ולכן רציתי להתיעץ איתכם לגבי מישהיי נוספת שנמצאת בבנק המטרות שלי - אלינה מהמלאכיות של הצפון - גם מפרסמים כאן באתר, אלינה בת 22 לטענתם ובגובה 155 שזה נשמע מסקרן. האם מישהו היה איתה? אם כן, איך היא מבחינת מראה? שירות וכד?
המון תודה ומקווה שתפיקו תועלת מהדיווח למעלה...

המלצה חמה על אליסה ושאלה לגבי אלינה

8
ע"פ המלצת KyleBerne פניתי לקבל פרטים בוואטצאפ - ואכן הבוס סבלני ויש שירות טוב (חשוב מאוד) - אכן התמונות מהמודעה אמיתיות ובוואטצאפ מקבלים תמונות ללא הטשטוש.

אליסה נראית בת 18 על אמת - ילדה ממש... אם כי היות ולא עושה חריגים - התפתיתי לקחת את אניטה - בת 20 - "עושה הכל" כדברי הבוס.

לקחתי חדר וקבעתי שעה - הגיעה בזמן - עם דיווחים בזמן אמת איפה היא בכל רגע נתון (קצת הגזים הבוס בדיווחים אבל עדיף ככה מאשר המקרים ההפוכים, שמאחרים לנו ואין מענה).

אניטה אכזבה במראה - (אמנם תמונות אמיתיות, אך משקרות) הפנים של אניטה לא חלקות - כמו גם הגוף - צלקות, שדיי ילדה שעברו טראומה, תחת מחוצ'קן, בטן על גבול המפחידה! לא מתוחה (אנדרסטייטמנט) עם סימנים - גוף לא יפה! פנים סבירות עם לוק מעט טראשי (שכן עושה חשק לגמור לה על הפנים). שיער מרובה על הידיים.. אפילו קצת שיער בבית השחי - ניקיון כללי שלה לא משהו.. אכזבה, אפילו קצת ריח מוזר שלא ברור לי מאיפה הגיע, אבל לא חריף מדיי - סביל.

המחיר יקר 850 ש"ח לשעה לא כולל החדר. (הלכתי על זה כי רציתי צעירה...) לגביי הגיל אגב לא בדקתי בתעודה אבל אכן נראית כבת 20.

התחילה במציצה עדינה וטובה - לא יכולה לקחת עמוק אבל מוצצת לא רע, יש לה את זה... עם ליקוקים ונישוקים באזור הרגיש וכו'.. היה כיף. רציתי לגמור לה על הפנים או לפחות בפה - לא זרמה עם זה לצערי! (חכו - אני זוכר שהבוס אמר שהיא עושה הכל)..

גמרתי לה על הגוף.. השתכשכנו בג'קוזי שמילאתי מראש ושוב למיטה...
עוד פעם התחילה בליקוקים ולהעמיד אותו.. ואז ביקשתי אנאלי - שוב אמרה לא! (כאן כבר הפריע לי מאוד כי זו הסיבה שלא לקחתי את בת ה- 18 המומלצת שגם לפי כל התמונות נראתה טוב יותר). אמרתי לה בסימנים וקצת אנגלית (היא דוברת רוסית בלבד) שהבוס אמר שכן - אמרה "אהה בוס.. בסדר" (ואז הבנתי שחבל שלא אמרתי את זה כבר קודם בעניין הגמירה)...

אנאלי חברים - חור תחת הכי קטן שהייתי בו עד היום (כולל נשים שאינן זונות - עוד ברווקותי!) בקושי הצלחתי להיכנס.. בקושי...
אבל בסוף נכנסתי ופמפמתי אותה חזק מאחור וזה נגמר תוך דקה. לא יכולתי מעבר לזה כי גדול עליי 3 פעמים בשעה. אבל פאק זה היה אחלה פיצוי על האכזבות שהיו לי מהמפגש - חור תחת של בת 20... .

יש לציין שבעניין הזמנים הבוס מדויק וכעבור שעה בדיוק הגיע ממנו צלצול והגיעו לאסוף אותה.
בסה"כ בחורה חביבה אך לא הייתי ממליץ בגלל המראה. אני כן ממליץ ומחפש בעצמי לקחת צעירות! איפה הן הצעירות שעושות הכל.. עזרו לי למצוא!

חבל שלא פורסמו כל הדיווחים שלי...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”