כ הפורום הצפוני גוסס לגמרי - סקס אדיר

הפורום הצפוני גוסס לגמרי

1
מנהלים, אני פונה אליכם בבקשה לסנן הודעות טיפשיות בלשון המעטה.
הפורום עזר לי ואני עזרתי לו במשך המון זמן. לאחרונה יש תופעה של בקשות ובלבולי ביצים חסרי תוכן ותועלת. שימו לב שהפורום דועך.
אני מעדיף לראות דיווח אחד או שאלה רלוונטית אחת לשבוע מאשר בלבולים שונים ומשונים ושיחות חסרות תוכן מספר פעמים ביום. הרלוונטיות כאן נעלמת. לשיקולכם
אין אנשים- אין בעיות.

הפורום הצפוני גוסס לגמרי

3
אין מה לעשות אי אפשר להשוות את כמות האנשים במרכז לעומת הכמות בצפון, אפשר לראות רק לפי כמות המודעות שמופיעות באזור המרכז... אני דוגם רק פעם בחודש/חודשיים ולרוב בתאגיד שמביאים בחורה חדשה, מהסיבה הפשוטה שאין דיווחים חוץ מה"מפורסמות" שמקבלות הרבה דיווחים וקשה לתאם איתן לכן זה לפעמים חוסך לי נפילות... כמובן שפה ושם גם הם מביאים תקתקנית או שהתמונות במודעה עתיקות וממש לא מיצג מייצג יחסית להיום אבל לפחות מגיע עם מושג קלוש כלשהו מה אני הולך לראות/לקבל.....

הפורום הצפוני גוסס לגמרי

5
אחת הסיבות למחסור בדיווחים הוא הזמן הארוך שלוקח להנהלה לאשר דיווחים.
דיווח שכתבתי ב 27 לדצמבר עדיין לא אושר (ללא שום סיבה). בזמן שעבר מאז אושרו הרבה "בילבולים שונים ומשונים" (כמו שכתב רפיד).
מאז התכוונתי לדווח שוב פעמיים אבל, כמובן, שלא היה טעם לעשות את זה.

הפורום הצפוני גוסס לגמרי

7
יקירי, כמובן שזכותו של כל חבר לרשום ולפרסם מה שבא לו.
אך לא בעיתונות חופשית עסקינן.
אני מדבר על הרלוונטיות של המקום וכמובן שמנהלי הפורום יעשו כראות עיניהם.. רק הבעתי את דעתי וניסיתי לעורר את מה שהרבה חברים כמוני מרגישים. וההרגשה הזאת שלנו, היא לא טובה לפורום כי הרי הוא מתקיים בגלל אנשים כמוני וכמוכם. הגיע הזמן שיחזור לגדולתו או שיגווע. זו דעתי.
אין אנשים- אין בעיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”