מבטיח לדווח!!
ארלוזורוב 80.
13תודה ל"חיפאי סקסי" שנתן לי את הטלפון של הבחורה, התקשרתי אליה בסביבות 14:00 , יש מצב שהערתי אותה או שהיתה מסטולה. לאור שיחת הטלפון, ולאור המלצות החברים פה נראה לי שאני אמנע מלבקר אותה.
ארלוזורוב 80.
14גם אני בדקתי את העניין ולאחר תאום הגעתי לדירה המצחינה .
כפי שנאמר לפני מדובר במאורת סמים מגעילה כשסרחונות עובש ובאנגים ממלאים את הכניסה .
נאמדה מולי בחורה שעל פני נראת חביבה מאוד אך קצת מעופפת ולא קשורה לעולם .
נכנסנו לחדר והיא ישר הורידה בגדים , הגוף נחמד כיאה לגילה , לקחה את השטר הכחול ונשכבה על המזרון המעופש שעל הריצפה , מציצה קצרה מאוד וחלשה ולאחר כדקה שלחה אותי לשידה שלייד להביא כובעון , חבשתי את הכובעון והיא נשכבה על הגב ופתחה רגליים , שמוליק שהיה זקוף למראה הכוס הפתוח והנפוח שלה התחיל להוריד פרופיל כשניחוח דגים עלה באפי , חדרתי בכל זאת וממש התאמצתי לגמור עם הריח הרע הזה . כל העניין לקח כמה דקות והיא מנותקת מהעולם מדי פעם מקשקשת איזה שטות לא קשורה .
התחפפתי משם במהירות האור לפני שתדבק בי צחנת סמים לעד.
בקיצור , לא ממליץ בכלל ולא שווה את השקלים שזרקתי שם .
כפי שנאמר לפני מדובר במאורת סמים מגעילה כשסרחונות עובש ובאנגים ממלאים את הכניסה .
נאמדה מולי בחורה שעל פני נראת חביבה מאוד אך קצת מעופפת ולא קשורה לעולם .
נכנסנו לחדר והיא ישר הורידה בגדים , הגוף נחמד כיאה לגילה , לקחה את השטר הכחול ונשכבה על המזרון המעופש שעל הריצפה , מציצה קצרה מאוד וחלשה ולאחר כדקה שלחה אותי לשידה שלייד להביא כובעון , חבשתי את הכובעון והיא נשכבה על הגב ופתחה רגליים , שמוליק שהיה זקוף למראה הכוס הפתוח והנפוח שלה התחיל להוריד פרופיל כשניחוח דגים עלה באפי , חדרתי בכל זאת וממש התאמצתי לגמור עם הריח הרע הזה . כל העניין לקח כמה דקות והיא מנותקת מהעולם מדי פעם מקשקשת איזה שטות לא קשורה .
התחפפתי משם במהירות האור לפני שתדבק בי צחנת סמים לעד.
בקיצור , לא ממליץ בכלל ולא שווה את השקלים שזרקתי שם .
אנשים שיש להם זמן הכי מסודרים בחיים
ארלוזורוב 80.
16יש לי פטיש לקעקועים ופירסינגים , אשמח אם מישהו יוכל לתת את המספר שלה בפרטי כמובן שמבטיח לדווח
ארלוזורוב 80.
17מאשש את זה שמעלי, חוויה לא מרהיבה זרמתי איתה ל69 רק אחרי שהתקלחה אמרתי נותנת לא ניקח?
מפה לשם אנחנו על הרצפה וכל העניין קורה בסך הכל נראתה פתוחה לאנאלי אבל לא ניסיתי כי הריח של המקום כבר ירד לי לחיים.
לוקחת 200 לשעה והייתי אפילו אומר לכם לבוא בתחב"צ כי חנייה לא תמצאו שם.
בסך הכל 5/10 אם אתה נואש לך על זה הגוף לא רע והיא אשת שיחה סבבה כשהיא לא מסטולה מהחיים
ארלוזורוב 80.
18שלום לכולם,
אשמח למספר טלפון בפרטי.
הייתי אצל הבחורה הזו בעבר ומעוניין ללכת שוב.
תודה מראש.
אשמח למספר טלפון בפרטי.
הייתי אצל הבחורה הזו בעבר ומעוניין ללכת שוב.
תודה מראש.