כ קוקי הגיעה חדשה לחיפה - מתנה משלמה המלך - דף 2 - סקס אדיר

קוקי הגיעה חדשה לחיפה - מתנה משלמה המלך

11
[QUOTE=charmer]חחח יכול להיות שהגזמתי פשוט הורדתי יותר מידי כסף על מכוערות וטפו טפו אני הרבה זמן בלי נפילות...השבח לאל ולפורום הגואל....
עם העלייה ברמה בקריות אני יסתדר גם בלי מאשה "סוסת הייואור" איך שקראו לה פה
[/QUOTE]

אח יקר

תלמד אותנו אך אתה לא נופל ?
מה אתה בודק לפני החלטה אם ללכת או לא ?
לפחות נלמד כולנו .

אני גם לאחר 1000 נשים לא הצלחתי לדעת אם תהיה נפילה או לא .

למד אותי בבקשה !

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

12
תודה גדולה לשלמה המלך על המענה המהיר ומתן הנייד.
התכתבתי איתה במהנשמע, תודות לגוגל טרנסלייט, אמנם תחת מעולה על פי התמונות אבל לא משלם 350 שח לחצי שעה ובטח שלא 600! לשעה.
ניסיתי לכוון ל40 דק ב 400 אך ענתה בהחלטיות שלא מתאים. אני מוותר, לא בתקציב.
בכלל שמתי לב שלכל התיירות למיניהן יש תעריף קבוע ואלא אם מדובר על משהו באמת ייחודי בנופי ארצנו זה גדול עלי.
שוב תודה על הנכונות וההכוונה.

13
שלמה זה קל צריך 99% מזל ו 1% אם חוזרים לקבועות(דניאל)
לצערנו אין לנו מזל.

מישהו אמר לי, מי שלא עובד לא מתלכלך גם אחרי 40 שנות עבודה.
נפלנו יותר בצעירותנו ובטוח ניפול גם בעתיד גם אם נהיה הכי זהירים והכי מנוסים.

אחלה לילה לכולנו נכנסתי להתקלח........ חחח

מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

14
ללמד? בעבר הייתי נופל, כי הייתי לוקח הרבה סיכונים...היום הולך על בטוח....
לדוגמא באיזור הצפון יש כמה זונות מוכרות יחסית שאליהם הולך ברוטציה, בודי מסאז' כמובן אצל דניאל הקרייתית, וכשסתם חרמן הולך לכמה דירות שהסיכוי לנפילה בהם הוא 10% גג.
פעם ב...מאתר הודעה באתר שבא לי עליה והולך...בד"כ זה נפילה ככה סתם...משתדל לא יותר מפעם ב....

חוץ מזה תתאם ציפיות...אנחנו לא בגרמניה תכלס...אם נכנסתי עם מישהי לעד חצי שעה ב200, נראתה סבבה פלוס ולא תיקתקה, מבחינתי זה לא נפילה, מעבר לזה זה כבר הצלחה בהתאם ליחס, לאיכות זיון, למראה שהוא מעבר לסביר, חריגים...

15
חבריי, בקשר למאשה והגוף שלה: גם אני לא מחבב מלאות, אלא שבמקרה שלה מדובר על תודעת שירות אמיתית. הייתי איתה פעמיים ופעם שניה לקחתי שעתיים ב 800 ₪. לא הצטערתי לרגע. הגברת פתוחה להרבה רעיונות: זוגות, שלישיות, צעצועים....בקיצור - שדה ניסויים מגניב ורחב:)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”