כ דירות דסקרטיות נתניה חדרה 2017 - סקס אדיר

דירות דסקרטיות נתניה חדרה 2017

1
אני עוקב אחרי הפורום הרבה זמן
ורציתי לתרום גם כן .
הייתי בכל דירות דסקרטיות בנתניה וחדרה אכזבה
טווח מחירים 200-300
נתחיל מחדרה בחדרה יש שתי דירות דסקרטיות
דירה ראשונה ב
הרברט סמואל פינת קוטלר נמצאות שמה שתי מבגרות מלאות
ועוד דירה ליד כיבוי אש ליד רחוב צה"ל יש שמה משהי מלאה לא נראת טוב
נב יש מקום עיסוי של שתי בחורות בסוף הנשיא ליד ביקור רופא 2 בחורות ב250 שקל עיסוי נראות בסדר לא מי יודע מה
טווח מחירים 200-250 לא זוכר
היה בעבר דירה דסקרטית בהרברט סמואל 43 כבר לא פעילה הרסו את הבניין
עברנו לנתניה
נתחיל מהבחורה שהכי שווה להיות אצלה 250 שקל קוראים לה עדן גבוה נראת טוב שיער ארוך צובעת כל הזמן את השיער עבדה בהתחלה בגורדון 4 בחדר ספא עברה למלון כרמל ועכשיו חזרה
לגורדון 4 מקום ספא ולא חנות סקס זה שתי מקומות שונים .

יש דירה דסקרטית ברחוב רמז שתי מבגורות אחת נראת טוב ואחת נראת פחות טוב יש אפשרות לעשות סקס עם שתיים

יש דירה דסקרטית ברחוב שוהם 4 בנתניה בעבר הייתה שמה נורקמנית בלונדנית כיום יש שמה משהי קצת מלאה עם שיער קרה לא נראת מי יודע מה 200 שקלים מבקשת

יש עוד דירה דסקרטית במלון כרמל ב300 שקל שאני הגעתי הייתה שמה משהי שנראת טוב אבל לא שווה את 300 שקל אני חושב כל פעם יש משהי אחרת שמה אני לא בטוח .. (עונה גבר)

יש דירה דסקרטית חדשה בויצמן 4 ליד השוק צד שני
בחורה שמנה ומובגרת 200 שקל ויש שמה משהי לעיסוי 250 לדעתי לא נראת משהו בכלל
נב לעיסוי יש ברחוב הרצל 43 ליד הקניון משהי צעירה בת 20 פלוס עושה עיסוי ב250 שקל נראת יפה מאוד

יש דירה דסקרטית ברחוב הרצל ליד בנק פועלים משהי שנראת טוב רוסיה שיער שחור וארוך וטיפה מלאה יחסית ב200 שקל הבעיה שהיא מורמרת ואומרת לך לגמור כל הזמן ואומרת לך יאללב כמה זמן הבנתי שיש איתה עוד אחת שעושה עיסוי ב250 לא פגשתי אותה .
יש ברחוב גורדון 4 חנות סקס שיש שמה משהי מובגרת לא נראת משהו כל הזמן מתחלפים שמה הנערות בודק כל חצי שנה המחיר 250 שקל לעיסוי לא שווה לדעתי .

בגדול אין מציאות במיוחד במיוחד לא בחדרה אם שחכתי משהי אשמח אם תזכירו אותן ,מספרים יש הכל בסקסאדיר פשוט תדעו לפי המקום על מי דברתי

7
[QUOTE=itsikzx]
[QUOTE=isz1]מישהו יכול לשפוך אור/זרע על עדן?[/QUOTE]
עדן בחורה גבוה נראת טוב 
 שיער ארוך חום/שחור מבקשת 250 שקל 
זיון סבבה בסהכ בחורה נחמדה לא מורמרת
מספר בסוף  <strong style="margin: 0px; padding: 0px; outline: 0px; -sizing: border-; color: rgb255, 255, 255; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 18px; text-align: start; : rgb22, 25, 29;">5242
<strong style="margin: 0px; padding: 0px; outline: 0px; -sizing: border-; color: rgb255, 255, 255; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 18px; text-align: start; : rgb22, 25, 29;">תראה אותה לא מתאים לך תגיד לה לא תודה 
[/QUOTE]
אתה יכול לסדר לי איתה 2 גמירות בסכום הזה?

10
אשאל לגבי בחורה שממש מסקרנת אותי ולא מצאתי עליה דיווחפוסט

קוראים לה מיה - והיא בין הבודדות שמפרסמות בלבן בנתניה.
היא נראית מדהימה - וצעירה (22), ובהודעה (בעברית!) מוסרת שמסאז' עולה 300 וזיון 700 [ולא זזה מילימטר במחיר]

זה כמעט נשמע טוב מדי כדי להיות אמיתי, ולרוב ישראליות זה נפילה...

מישהו מכיר?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”