כ שבטי ישראל קרית חיים - דף 5 - סקס אדיר

שבטי ישראל קרית חיים

41
היתי שלשום עם בחורה בשם שרה . גיל סביבות 35 שמורה בהחלט ומקצועית מאוד . רזה , גובה כ 165 . מציצה טובה ,עמוקה ומושקעת אבל עם גומי בלבד , לא מהתחלה אבל זרמה גם לנשיקות צרפתיות בהמשך . היתי סופר חרמן וכל העבודה נתתי מספר ווריאציות כשהיא על הגב ונשיקות תוך כדי . ניסתה לזרז אבל בעדינות . סה"כ זיון טוב ושווה שטר כחול .
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

שבטי ישראל קרית חיים

42
דיווח קצר על שרה, יווניה בשנות השלושים דוברת אנגלית וזה כנראה היתרון היחידי
רזה, לא יפה, חזה קטן וריק, לא יודע למה נכנסתי :(
מציצה מקונדמת, כנראה שהיה עדיף כך וסקס קצר. לא אחזור לא ממליץ

שבטי ישראל קרית חיים

43
הייתי היום אצל ויקטוריה.
ויקטוריה 1.65 בערך, חזה בינוני מינוס, בטן אחרי הריונות, שיער שחור ארוך ועיניים כחולות. חייכנית מאד. סה"כ מראה כמעט טוב....

שילמתי ויצאנו לדרך.
לתדהמתי היא היתה מאד סבלנית ולא מיהרה. נגיעות, ליטופים, עבודת יד.
רק אחרי יותר מ 10 דקות התחילה מציצה עם קונדום. אמרתי לעצמי; וואלה, מפנקת. חריג לדירה הזאת.
ואז צילצל הטלפון....

היא כיבתה אותו ואמרה ברוסית (אני יודע קצת): "זה היה טיימר. מעכשיו יש לך 5 דקות..."
לא ידעתי אם לצחוק או לכעוס ??

אחרי שגמרתי, ראיתי שהייתי אצלה 20 דקות שזה זמן שיא לדירה הזאת, אבל זמן הפות נשאר אותו זמן ??
היא לא נותנת תחושת תקתוק אבל נראית בינוני 6לא מתקלחת בין לקוחות.
אני הייתי ממליץ לוותר על ויקטוריה.

מקווה שההודעה הזאת תיכנס, לא ברור לי למה חלק מהודעותיי לא מתפרסמות.

שבטי ישראל קרית חיים

44
דיווח נוסף הפעם על קירה מלפני כמה ימים - תיאום קל הייתה פנויה, הפקידה הבטיחה בחורה "VIP"..
בלונדינית חטובה, גבוהה, מאוקראינה מדברת אנגלית בסיסית+ גיל אמצע סוף העשרים כזה.
נראה מבטיח, גם מבעד לחלוק וגם בגישה אבל... חזה סיליקון אמנם עבודה יפה, אישית זה מוריד לי
וגם השירות היה מקצועני מדי מציצה עם גומי, סקס קצר והביתה. FINISH?
לחובבי המראה הזה - אני יודע שיש הרבה שאוהבים - יש יתרונות חזה סיליקון D יפה אבל לא מספיק רך, שפתיים טיפה מילוי, ובלונד שזוף.
אישית לא אחזור כנראה

מישהו היה עם אליסה או מאיה מהדירה? לא היו דיווחים

שבטי ישראל קרית חיים

45
השעה שמונה וחצי. מתקשר וקובע עם "מיה".
פותחת לי לי את הדלת מישהי שנראית כמו קופאית ממוצעת בסופר ואני לא אומר את זה כמחמאה.
שמנמונת, מבוגרת עם ציצים נפולים.

מכיוון והייתי חרמן להחריד הלכתי על חצי שעה (לגמור ולהשתחרר)
אני חייב להגיד שהייחס שלה היה קצר, קר ומכאני.
גמרתי מהר ועפתי משם, לא לפני שהתלוננה שהרטבתי לה את הרצפה באמבטיה.
אחד הגרועים. לא מומלץ. לא שירותית ולא נעימה

רצוי שהגברת תעבור לממכר מלפפונים בשוק

שבטי ישראל קרית חיים

48
נכון בוני מכוערת מי יאהב מראה בלונדיני עיניים כחולות חזה יפה ורגליים יפות עם מנוע מפואר.לפי דעתי אחת היפות בדיאה הזאת וחוץ מהיופי אני תמיד קיבלתי ממנה שירות טוב וגם שלפעמים היה חסר לי שתיים שלוש דקות כדי לגמור היא לא הלחיצה שצילצל הטלפון.
עכשיו לגבי שאר הבנות .היו אמילי וקטיה שנתנו שירות טוב ונראו נחמד.קטיה היית אפילו פצצה אבל נעלמה מהר לא יודע למה.חוץ מהן שאר הבנות שרה קירה דיאנה פוגעות מבחינת היופי להרבה גברים אבל עם שירות שעדיף להשאר בבית לעשות ביד עם סרטון טוב ולחסוך את ה200 שקל .המקום היה ונשאר תקתוקיה עצה שלי לכו עם צפיות נמוכות המקום הוא לפורקן מהיר מתי שהחרמנות בשמיים אחרת סתם תתבאסו על הכסף והלוואי ולפחות תיפלו על כוסית
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”