כ הדבר הכי מטורף שהיה פה - דף 3 - סקס אדיר

הדבר הכי מטורף שהיה פה

26
טוב חברים זה פעם שנייה או שלישית שאני מגיב פה בפורום
הייתי אצל גברת לנה בלונדינית מטר 65 גוף קטלני אבל חזה קטן מאוד הייתה כימיה בטלפון כי אני דובר רוסית
הגעתי אליה בשבת ב11 אספתי אותה מהים אחרי שקבעתי איתה שעה כבר ברכב התחילו חירמונים.
הבאתי אליה נרגילה היה לי במקרה ברכב עישנו ביחד שתינו קצת הייתה אווירה סבבה מצצה לי אבל צריכה ללמוד למצוץ מחברתה. נתתי לה כמה שיעורים לאחר מכן גמירה בפה ועוד כמה מספרים הייתי אצלה סהכ כ1:45 דקות היא לא מקלחת בין לבין אלא אם תבקש רק הבחורה לא פעילה במיטה אתה צריך ליזום הכול חייבת ללמוד איך לעבוד תהינו

הדבר הכי מטורף שהיה פה

30
עכשיו יצאתי מיוליה המתוקה אחרי שהבריזה לי בשבוע שעבר.
קיבלה אותי לא בליבנה אלא דקה משם.
אז ככה... מאוד מזכירה את אווה רק שלדעתי הרבה יותר יפה.
כוסית על טוסיק קטן ומתוח עיניים כחולות מרהיבות שפתיים קטלניות. שזופה קטנה וחלקה.
מקלחת קצרה נשיקות שהפכו מהר מאוד לליקוקים הדדיים
שישים ותשע קטלני מציצה עמוקה ורטובה עם חוטים של רוק וקולות גאג כמו שאני אוהב ... דחפתי לה אצבעות גם לכוס וגם לתחת והיא ממש נרטבה ואהבה את זה... אחכ שכבה על הגב וזיינתי לה את הפה חזק ולקחה את זה כמו נמרה. .. ממש ניסתה להשקיע במציצה ובכלל הייתה ממש זורמת נחמדה וכיפית. נתתי לה בדוגי ותוך שתי דקות הוצאתי כדי לגמור לה בפה... זרמה בלי בעיה או פרצופים... מקלחת ועפתי משם ...סה"כ חצי שעה כל הסיפור יכלתי להשאר לעוד סיבוב אבל מיהרתי... סה"כ מקסימה וכיפית... נשארת עד אוקטובר ולא רואה את אווה הכחבה הזאת. תהנו ותשמרו עליה
Wyldeman
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”