כ רימה קרית מוצקין-אתא - סקס אדיר

רימה קרית מוצקין-אתא

1
מפרסמת בxfinder תחת השם רימה ביקרתי אוצה פעמיים.

רושמת כתובת דרך עכו אבל מפנה אחרי זה לבן עמי 22 בקרית אתא

אוקי שימו לב אחים שלי מבחינת גוף היא 10 ממש רזה מעוצבת חזה סיליקון גדול לא מורגש שזה סיליקון. בחורה לראות ברחוב ולהעלם דום.

האמת בפען הראשונה ממש נהניתי אתה למרות שאני שילמתי כדי לזיין אותה אבל היא זיינה לי את המח בחינם סך הכל הכללי החוויהה הייתה חיובית
מציצה נעימה לא מקונדמת.
זיון בשלל תנוחות הבחורה ממש לא ממהרת נותנץ לך לקחת את הזמן
בזמן הזה ממש אוכלת את הראש אבח סך הכל נהניתי

ואז הגיע הפעם השניה לא אכחיש מבחינת זיון היא מעולה אבל אחים שלי היא אכלה לי את הראש ברמה ששמוליק כבר לא הצליח לעמוד
הגיע לרמה שביקשה שאני יקח אותה לים המלח לשישי שבת כאילו אנחנו זוג מלחיצה ברמות מפחידות..

שימו לב זיון מעולה לבוא עם אטמי אוזניים היא כנראה ממש פסיכאטרית.

רימה קרית מוצקין-אתא

8

ביקרתי את העלמה
לפני כמה ימים:

הטוב:

מדובר בוודאות
בבחורה.

צעירה. רזה. ציצים
גדולים מסיליקון.

הרע:

יכול להיות
שהתמונות שלה - אממה - התמונות עברו ריטוש רציני. הבחורה שחומה. מאוד. לא מזכיר
בכלום את המראה הלבנבן שבתמונות
.

פנים לא יפים. עכבריים
משהו. חובשת פאה מגוחכת.

הרע מכל:

הבחורה לא סוגרת
את הפה מהרגע שנכנסתי לדירה ועד שיצאתי. כשקראתי את הדיווח חשבתי שיכול להיות בזה
איזשהו חן. אז זהו שלא. זה חפירות מעצבנות שנובעות מחוסר הביטחון שלה.

ואם יש משהו יותר
גרוע מזונה שלא יודעת להזדיין זה זונה שגם לא יודעת וגם לא אוהבת להזדיין.

הבחורה ניסתה
לתקתק אותי בכל דרך אפשרית.

300 ₪
לחצי שעה (אני הייתי במזגן ברכב אחרי 15 דקות)

אה ועוד משהו –
רימה זה שם ערבי. הבחורה ערביה מבטן ומלידה....

לסיכום - היא מתאימה יותר לדירות של רחוב גושן בקרית
מוצקין. לא לדירה של 300 ₪...

מיותר לגמרי. לא אחזור.

רימה קרית מוצקין-אתא

10
דגמתי את רימה, נתחיל בחלק הטוב.... מדובר בבחורה מבטן ומלידה, לא סתם בחורה אלא פצצת על שלדעתי האישית לא רואה את כל הרוסיות שיש לנו כאן, בחורה ערביה, גוף נדיר, מקועקעת בצורה מדהימה, רזה עם חזה נעים וגדול מאוד, פנים יפות (לאוהבי היופי המזרחי), שפתיים חושניות, מריחה נפלא, עד עכשיו הריח שלה נשאר עלי.... מה אני אגיד לכם מבחינתי במראה היא לא פחות ממושלמת... מציצה חשופה טובה, קצת ליקוקי ביצים ומיד מלבישה כובע... זיון די מכני אבל ברגע שראיתי אותה רוכבת עם החזה והגוף שלה עלי היא קיבלה שפריץ...

נעבור לחלק הרע, כבר בטלפון שהיא ענתה בקושי שמעתי אותה, דיברה מאוד בשקט וכל הזמן דאגה להגיד לי שאני אהיה בשקט כי השכנים יכולים לשמוע, אפילו שגמרתי היא אמרה לי שאהיה יותר בשקט, זה ממש עיצבן אותי, בנוסף מדובר בתקתקנית מקצוענית, אחרי כמה דקות מתחילה לזרז ולא משקיעה יותר מידי בשביל מישהי שלוקחת 300 ש"ח...

לסיכום, אני כנראה אחזור כי אהבתי מאוד את המראה והניקיון שלה, לא מתאים למי שמעוניין בחצי שעה מלאה ומחפש פרטנרית זורמת, שווה 300 רק בגלל המראה השלה לא בגלל השירות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”