כ ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה... - דף 5 - סקס אדיר

ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה...

44
חברה הגזמתם קלקלתם אותה ישר מתחילה לבוא אם דרישות של 500 סיגריות היא רוצא עלק L.M לייט אמרתי תישארי הייכן שאת ולהתראות
הגזימה לגמרי היא אומרת לי תבוא זריז כי צריך להגיע מישהו
אמרתי לה שאני רוצה לתקתק אותה ולא היא תתקתק אותי??????
אז וויתרתי מראש
Black

ויקטוריה חזרי הביתה...מילנה את עדינה...

45
טוב אז נפגשתי בשנית אם אידה לאחר הדייט הגרוע באוטו שהיה לנו, ומהיום אני מחליף את הכינוי לבבוקר אידה ובערב אידה ובצהריים אולי ליזה.
טוב אז ככה:
אספתי אותה ונסעתי לדירה דיסקרטית של חבר, אידה היתה עכשיו ילדה טובה ירושליים מאז מה שקרה בפעם הראשונה באוטו , הרגשתי לא בנוח שהיא מתאפקת מלדבר אז במקום להגיד לה קומפלימנטים זולים בחרתי... נכון! לסטלבט עליה קצת, טוב די הרבה והיא חייכה וזרמה על צחוקים וסטלבט בחזרה עלי לאחר נסיעת צחוקים של 10ד הרגשתי כבר שאני לא אם זונה בתשלום אלה ילדה יזיזותית מהשכונה אידה מאוד ילדותית היא נחמדה מאוד, שאלתי אותה למה דיברה איתי בפעם הראשונה בזלזול ובהתנשאות זה ממש לא משקף אותה עכשיו,צחקתי ואמרתי לה שאם יש לה פיצול אישיות אני יכוון אותך לפסיכיאטר טוב.
צחקה ואמרה שהיא ככה בהתחלה כדי להראות סוג של "ישראלית כולית" אמרתי שישראלית כולית לא מקבלות לקוחות כי לא יודעות לשרת גברים והולכות למועדונים זולים ותופסות גברים בני 96 שלא יכולים לבצע את ההתנוחה 69 במיטה ולכן אם היא רוצה לעבוד ולעשות כסף צריכה להתנהג כמו שהיא באמת, להיות נחמדה ונעימה והיא באמת נחמדה מאוד.
טוב הגענו לבית לפני שיצאנו מהאוטו ואידה ביקשה שאני יקנה לה סיגריות אמרתי שאבאלה נתן לי דמי כיס רק כדי לזיין לה את הצורה במיטה והוא לא מרשה לי לבזבז יותר כסף,אמרה שאני משהו מיוחד הוציאה כסף מהתיק ונתנה לי לך תקנה שאלתי אם אפשר לקנות בכסף גם סוכריה מחליפת צבעים, דחפה אותי מהאוטו עם הרגל הכוסית שלה והלכתי לקנות לה סיגריות ליד הבית
נכנסנו לדירה ביקשה לשתות והלכה לעשן בזמן שהיא מעשנת בעמידה במרפסת הערמתי לה את כף רגלה והתחלתי לזלול אותה לההנאתי ואז הורדתי לה את הגינס הקצר והתחלתי לאכול לה את ישבני התחת הקטנים שלה. לאחר שסיימה לעשן הלכנו למקלחת ושטפנו אותה טוב טוב עד שהיתה נוצצת וראיתי את השתקפות אשכי בגופה,וישר למיטה!,טוב כמו שאמרו החזה שלה שקיות שוקו היא רזה אבל לא יותר מדי כמו שחשבתי כשהיא היתה עם בגדים(בגלל שהזרועות שלה מאוד רזות חשבתי שהיא תראה כמו ניצולת של עיסקת שבויים אבל היא בסדר גמור היא רזה כמו שצריך לא משהו קיצוני לא היה תלונות לאיבר מיני כלל.)כפות רגליים שלה מושלמות קשת יפה אצבעות ארוכות יפות, כרס אין,התחת שלה קטן אבל החריץ שלה יפה אז סלחתי לה היא בחורה די סקסית האמת הפנים לא של קים קרדישיאן אבל באנו לזיין פה, ולא להציע לה ריקוד רומנטי לאור ירח ולספר לה כמה יפות עינייה.
התחלנו במציצות משותפות ומזמוזים, טוב הפרח שלה צר ואחד הטעימים ביותר, ישראל אהרוני לא יצליח לבשל משהו יותר טעים מזה זה בטוח, והפרח הטרופי האחורי שלה פשוט שלמות לאיבר מיני הזכרי המורעב, חדרתי לה לכל חור אפשרי לתחת ,לכוס, לפה לאוזן(חבל שלא נכנס), ונסחפתי והכנסתי אותו כמעט לתוך שקע בקיר מרוב שהייתי באטרף חרמנות אליה.
היא מוצצת ליגה אחת המוצצות הטובות שהיו לי אפילו השואב האבק של מנדי לא יכול ככה.
היחידה שיכולה עליה במציצות זאת סלינה אבל סלינה היא לא בדיוק בחורהקריצה אז מה שאומר שאידה המנצחת בתחרות המציצות השנתית שלי. טוב השפתיים הענקיות שלה היו טעימות היה כיף לנשוך ולמצוץ לה אותן לא אהבתי את הגודל אבל די אהבתי את הטעם
טוב זיינתי אותה 10ד בכניסה הדרומית לבאר שבע האחורית, ואז 10 דקות בצפונית לחרמון בתנוחת דוגי, ואז בתנוחת החסידה עוד 20ד, ואז בתנוחת הבואש האפריקאי המשוגע עוד 20ד. עושה רימינג כמו שהיא אופה עוגה לכבוד חג המולד מצויין! סהכ לא הייתי אצלה הרבה אולי... חמש שעות וחצי מזויינות!
כן חמש שעות וחצי מזויינות שכלל סקס ואז ארוחה משותפת ואז מזמוזים וליקוקים ועיסויים ואז שוב ארוחה ואז שוב סקס ירדתי אולי 3 קילו של מסת שריר איתה פשוט הרגשתי שאני אם מאהבת או אם פילגש או אם הגרושה של החבר הגינגי שלי אופס לא הייתי צריך לרשום את הפרט הזה נו טוב... היא לא מסתכלת על השעון כל עוד אתם מבדרים אותה וכל עוד אין לה לקוח אחריכם זה לא אומר חמש שעות של סקס כן אבל זה אומר שאפשר לתת בא הרבה מספרים עם הפסקות, אבל תבדרו אותה בכך שתצחיקו אותה תנו לה משהו טוב לאכול(לא בולבול יא מצחיקים) תכינו לה קוקטל טוב, תעשו לה עיסוי, צפו בפרק טוב של ספיידרמן (אופס טעיתי דיווח הזה שייך לפורום הפדופילי של איזה אתר אמרקאי שאני מתאמן עליו ביצירות שלי) אבל הבנתם את הרעיון כל עוד תדאגו לה בזמן שעותה אצלכם תקבלו חוויה מצויינת.אני נהנתי איתה מאוד לדעתי היא הזיון הטוב ביותר שלי תקופה ארוכה מאוד אם לא הכי טובה.
396 שקל חדש לחמש שעות וארבעים דקות, 4 שקל הלכו לה על הסוכריה המחליפה צבעים שליTongue מה חשבתם שצחקתי אני ישראלי אמיתי.
מראה: מה שאני אוהב אצל נשים היה לה קעקועים רגליים רזות יפות, תחת וחזה לצערי לא בטעם שלי אבל היא אישה מינית וסקסית מאוד ולכן אהבתי את המראה שלה אחרי הכל למרות שבפגישה הראשונה השוותי אותה לכוסיות הצעירות והתקתקניות שהייתי איתן טעות חמורה תמיד תנו שאנס לכל כוס שתפגשו לכו תדעו איזה הפתעות תקבלו
שרות: מה אני יגיד נותנת הכל מהכל לא לוקחת תוספת על אנאלי אין תקתוק חמש שעות מזויינות וארבעים דקות 101000
הבחורה היחידה שאני נותן לה ציון מקסימלי ומעבר בשירות שלה.
האם אני חוזר לאידה? כן רק עם טבעת נישואים לכף רגלה
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”