כ דיווח אילנה מחיפה - סקס אדיר

דיווח אילנה מחיפה

1

הבחורה נאה מאוד, נראית ממש טוב לטעמי - גוף חטוב, פנים יפות
שיער שחור, צעירה מעריך בת 25, ישבן חמוד, וחזה טבעי גדול ומרשים

התקשרתי לאילנה מפורסמת באתר מספר מסתיים ב133
הפקידה נותנת פרטים 300 ל20 דקות או 400 לחצי שעה וכו'...
הלכתי על 300 שח

הגעתי לאזור והמתנתי 40 דקות אחרי שהפקידה אמרה שאפשר להגיע ומסתבר שיש מישהו כבר בפנים אז התייבשתי סתם ברכב.

מקבלת בעצמאות אזור לא דיסקרטי דירות סטודנטים צמודות כל הזמן הייתה תנועה של דיירים בבניין.

הדירה קצת מבולגנת ריח של וודקה באוויר. מעריך שהיא גם הייתה קצת שיכורה..
מקלחתו לאחר מכן ירידה בלי גומי, אין נשיקות,
עוברים ממסיונרית לדוגי תענוג סה"כ בחורה עם גוף ונתונים שווים אבל!
ברקע אין ספור הודעות, באמצע דפקו לנו היא נבהלה בטירוף חשבה משטרה או משהו... השמוליק כבר נרדם והפקידה מתקשרת לזרז את הפאקינג 20 דקות המזורגגות. אחרי 10 דקות כבר היא מזרזת אותי לגמור כי יש עוד לקוח תכף..

גמרתי ממש בעצבים ועפתי להתקלח, התלבשתי ויצאתי.

סהכ שוד לאור היום 20 דקות של לחץ פעם אחת הספיקה לי זה בטוח.

דיווח אילנה מחיפה

3
פששש תשמע זה אחד לאחד מה שקרה לי שם אתמול פשוט לא להאמין חח ,מעבר למה שכבר כתבת הייתי מוסיף שהבחורה ממש מסריחה מבית השחי ,היא לא מתקלחת בין הלקוחות,זה סיבוב שני שלה בארץ ,למי שהיה איתה במרידיאן זוכר ,גם לי קרה שמישהו דפק בדלת באמצע הזיון, ולפי דעתי זה מתוכנן עם הפקידה ככה שזה יפריע או יזרז את מי שבפנים ,אני יצאתי מהחדר וישב לקוח על המדרגות מחכה שאצא ככה שדיסקרטיות אין לכם מה לחפש שם ,מעבר לכל זה שהיא באמת כוסית פצצה היחס שלה ממש מזלזל כי היא יודעת שהיא פצצה וגם אם כל דבר שתישאל יהיה שלילי עדיין יכנסו איתה בגלל המראה, כי לא כל יום מזדמן לזיין דוגמנית בטח לא בתקופה היבשה שאנו נמצאים בה לאחרונה ,אין נשיקות ,אין אנאלי,אין אפשרות להרים לה את הרגליים למעלה ולתת לה חזק בראש ,לטענתה לא אוהבת ,מי שרוצה שלא לגמור בגומי שיכין עוד 100 זוזים מקסימום על הגוף אין אפשרות לגמור בפה ,בקיצור תיקתוקיה,מעבר לזה שאתה מזיין פצצה אין הנאה ,אני בטוח לא אחזור .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”