כ הנפילה שנמנעה - סקס אדיר

הנפילה שנמנעה

1
אחרי כל הנפילות שאני קורא כאן בימים האחרונים ,אני מתארגן קצת בודק במפרסמות באתר כאן ובאתרים אחרים , מתקשר שואל בודק -מחירים בשמיים 300-250 זוזים בין 20-30 דק למיפגש . לא להאמין כועס
בסוף מתקשר לדירה במוצקין רח' ישכר -קול של צעירה רוסיה מלבב 30 דק 250 זוזים מאמי, יש צעירה בת 20, תבוא יהיה כייף. נו אחרי כל מה ששמעתי לפני בטלפון אמרתי יאללה נלך על זה. מתקלח מסתדר קצת בושם ונוסע, מגיע לכתובת מתקשר המאדם אומרת להמתין . ממתין ורואה בן דוד
יוצא מהבניין לא עם ארשת פנים שמחה במיוחד...
בקיצור נכנס לדירה -פותחת לי את הדלת מישהי מלאה בערך בת 30 מכוערת אחת עם שיניים קדמיות בולטות כמו ארנב, סיגריה ביד Ouch, כל החדר הקטן מסריח וחנוק מסגריותDead כולו מבולגן . מכיוון שכבר הייתי חרמן שאלתי מה בתפריט -ענתה לי 250 לעשרים דקות בלי נשיקות, מציצה עם קסדה בלבד. אמרתי שבטלפון נאמר לי חצי שעה במחיר הזה ואז יצאה מאיזה דלת צדדית עוד מישהי מדברת בטלפון וזיהיתי את קולה כזאת שדיברה איתי . שאלתי מה קורה פה ? אמרה שזה מה יש מאמי במבטא כבד->אמרתי סבבה אני עושה אחורה פנה ועזבתי כלאחר כבוד.
גם מחירים מטורפיםגם שרות והגינות אפס גם דירה מטונפת ומלוכלכת וגם בנות על הפנים
!

Dirty Deeds Done Dirt Cheap

הנפילה שנמנעה

6
[QUOTE=לשונאי]

"30 דק 250 זוזים מאמי, יש צעירה בת 20, תבוא יהיה כייף."

זה בדיוק המשפט שאמור להדליק את הנורה האדומה המהבהבת ולרדת מהעניין. כל הכבוד שנטשת בזמן .
[/QUOTE]

היא התבלבלה במקום בחורה בת 30 ו20 דקות אמרה בת עשרים ו30 דקות.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

הנפילה שנמנעה

7
[QUOTE=סרגוסטי]תודה על ההזהרה חבר, תפרסם את הקישור של המודעה שלא יהיו פה עוד כאלה שיפלו ברשת.[/QUOTE]
שאלתי את האדמין -אין רשות לפרסם קישור מאתר אחר.
המספר 0524963514
(במקרה של דיווח נפילה יש אישור ורצוי וצריך לפרסם מספר)
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

הנפילה שנמנעה

8
[QUOTE=חייפאי]

[QUOTE=סרגוסטי]תודה על ההזהרה חבר, תפרסם את הקישור של המודעה שלא יהיו פה עוד כאלה שיפלו ברשת.[/QUOTE]
שאלתי את האדמין -אין רשות לפרסם קישור מאתר אחר.
המספר 0524963514
(במקרה של דיווח נפילה יש אישור ורצוי וצריך לפרסם מספר)

[/QUOTE]
תודה רבהחיוך

הנפילה שנמנעה

9
חבל על הזמן על הדלק והעוגמת נפש...Dead
תחסוך כספים לליווי... קריצה
אני כל הזמן קורא כאן תדיווחים על ''דירות'' ו''מכונים''... ומהדברים שנכתבים .. אני מבין שבגדול זה חרא ... לא שווה תכסף...מבולבל
(זאת מסקנה שהגעתי אליה מזמן! ) ...Approve אני אישית .. משתדל לא ללכת למקומות האלה ... Shockedעצוב

תודה על הדיווח... קריצהמוחא כפייהחיוך גדול

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”