כ מישהו ביקר אצלה ויכול לתת חוות דעת? - דף 2 - סקס אדיר

מישהו ביקר אצלה ויכול לתת חוות דעת?

11
הבנות של התאגיד עושות סבב בדירות.מי שמגיעה לקריון בדרך כלל היא רופינה ובוני מעט מאוד ליה (היא השתלטה על דגניה 60).רופינה היא רוסיה אינדיאנית גבוהה וחזקה שחומה פנים ככה ככה חזה קטן אהאבל תחת יפה נותנת שירות טוב נשיקות ירידות וכו.
בוני היא בלונדינית גובה 1.68 פנים יפות לדעתי גוף פצצה חזה סיליקון מקועקעת .תלוי בזרימה שלכם איתה לחלק נותנת יותר לחלק פחות לא כולם אוהבים לשיקולך

12
בנוגע לדיווח על הדירות האחרות זה דיווח של מר טיטוף לא שלי רק רציתי להגיד לבחור לונגי שאם מחפשים קצת מוצאים .אתם יכולים למצוא דיווחים לפי מס תמונה ככל שהמספר נמוך יותר סביר להניח שיש דיווח.אז במקום לשאול אפשר לחפש

14
סקיהוק ידידי היקר למען הסר ספק הדיווח שנראה פה על שמי הוא של החבר טיטוף . עשיתי העתק הדבק רק כדי שלונגי יוכל להתרשם מהנפילה שחווה טיטוף עם הבחורה .לא יודע למה נהיה על שמי ולא משנה .עכשיו נגיע לעיקר .
מודעה 5769 זה הזקנה מקרית שמואל . זקנה לא שווה ולא שירותית
11060היא חידוש למודעה 8433.היא אכן רוסיה קוראים לה אלה היא מבוגרת לא הייתי אצלה הרבה זמן .ברור לך שהתמונות לא אמיתיות היא נראת גרוע עם שירות חרא .היא מקבלת בדרך עכו 17נכון להיום לשיקולך תרצה תלך .אני מקווה שעניתי לך על השאלה .

16
אהלן,
אפתח בטון הפולני שלי...
אז אחרי שלא הצלחתי לקבל מאף אחד כאן מספרים של בנות מומלצות, לא לרה, לא יוליה.. (אהם אהם..)
קבעתי עם הבחורה שמפרסמת כאן באתר:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11060
בלונדינית מתמונות אמיתיות...
למרות האזהרות - החלטתי ללכת, לא תמיד הראש מקבל את ההחלטות:)

בקיצור, דיברנו, התכתבנו, קבענו - הגעתי לכתובת.
הבחורה נעלמה...
לא עונה לטלפון, לא להודעות, ייבשה אותי למטה ברכב..

אחרי 10 דקות הבנתי את הקטע וזזתי..

כנראה שאכן מדובר בנפילה.

18
ביקרתי את הגברת שמפרסמת ב http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8433
אז עכשיו היא בקריית אליעזר ברח אבנר ( שימו לב כמה בתים משם יש עוד דירה ולא עליה אדווח)
התמונות ממש לא אמתיות אבל יש בהם קמצוץ מהמראה שלה : בלונדינית נמוכה ורזה , לא מקל.
בקיצור לאחר תאום קל התברר שבדירה יש שתי בנות.
הגעתי לדירה ופותחות לי שתי בנות ביחד את הדלת, לא אופיני.
בד"כ פותחת אחת את הדלת ואם היא אינה מוצאת חן בעינך או עפ"י בקשה , מופיעה השניה.
בקיצור מיד הבנתי שיש מצב למפגש משותף גדול יותר, שאלתי ונענתי בחיוב. כדי להיות בטוח שאלתי אם המפגש עם שתיהן ביחד כולל מופע לסבי בינהן ונענתי - זו החברה שלי.
בקיצור כפי שהבטיחו ביצעו אקט מדהים בינהן ואני הצטרפתי.
לא אאריך במה שהיה אבל תאור הבנות:
האחת בלונדינית נמוכה ורזה מבחינת יופי 8/10, השניה גדולה יותר עם נטיה להגדרה - שמנה , מבחינת יופי 5/10.
שרות8/10 של שתיהן.
אין רימינג (אולי בגלל שהיו ביחד ?)
הבלונדינית מדברת אנגלית טובה והגדולה יותר רק רוסית.
מחיר לשתיהן ביחד לחצי שעה 600 (300+300, לא הסכימו ל 500).
יש מצב שאם יגיעו לעומס , יתחילו לתקתק , זו ההרגשה שלי אז נא לא להציף אותן.
נמרון
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”