כ פצצה בצפון - דף 2 - סקס אדיר

פצצה בצפון

11
טוב אז היא לא פרטית יש לה איגור הפנים שלה נאות גוף פגז כשאני משלם 800 שקל אני רוצה דוגמנית על שאני בחיים לא ישיג אבל קיבלתי מילפית שווה הפנים שלה לא דורשות לדעתי 800 דיבור קר מאוד הבנתי שלא זורמת לGFE(וגם עם תזרום זה יהיה GFE של ילדה בכיתה ז) 800 שקל אני רוצה את כל החבילה ולא חלק וברור שפרטית ללא איגור שיעמוד לי עם סטופר מחוץ לדלת
אמרתי ששחכתי את הגז דולק באוטו ויצאתי משם...
לחברה שמלאים בכסף ורוצים מלפית בעלת גופה פצצית הייתי ממליץ לבדוק אותה גוף אכן יפה
לי חשוב פוצי מוצי ולכן לא רציתי להשאר עם הרובוט שנקרא אליזבת ועם איגור המכונאי המטורף שלה

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

פצצה בצפון

12
זה הדיווח שלי עליה מאוגוסט בביקור הקודם שלה:
מודעה באתר פקידה מכווינה למלון מרידיאן
מחיר 300 שח ל 20 דקות!!! חוצפה... מגיע לדירה פותחת בחורה בסביבות גיל 30 פלוס בלונדינת רוסיה חזה סיליקוני גוף נאה. מציעה מקלחת ונכנסים לעבודה. מציצה טובה בלי חליפה עוברת בין תנוחות בלי להתלוננן סה"כ מקצוענית אין gfe די נחמדה אבל די קרה וטכנית
סה" כ בסדר לא מעבר...

פצצה בצפון

15
בקשר למודעה הבאה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18174

התמונות האמתיות של הבחורה ,באמת בחורה יפה מאוד ובעלת גוף מדהים וחזה גדול ויפה. אבל מחיר יקר ,מתקתקת ,אין GIP רק בתסופת 50 ש"ח ,אם אתה רוצה לעשות לה אוראלי זה תוספת 100 ש"ח ,אין אנאלי.
נכנסתי עם בחורה ל-20 דקות ,אח"כ הצטערת שלא לקחתי חצי שעה ,החורה ניראת טוב ויש לה גוף מדהים וחזה יפה ,היא מתחילה באוראלי טוב אבל שואלת לפניכן אם אתה רוצה עם/בלי קונדום ,אח"כ היא רוכבת אליך קצת ומשנים תנוחה והזדיינו טוב. במהלך הזיון שלי איתה ,היא לקחה את הנייד ובדיקה שלא עברנו את 20 דקות. לזכותה לומר שנתנה לי זיין אותה קצת ואח"כ מצצה לי שוב כדי שאני יגמור ואחרי כן היא עצרה ואמרה שניגמר הזמן.

היא אמרה שהיא עוזבת עד כמה ימים אבל תחזור בחודש האחר.

מחירים:
20 דקות - 300 ש"ח.
30 דקות - 400 ש"ח.
60 דקות - 800 ש"ח.

גוף:
פצצה - תמונות אמתויות ב- 100%.
גוף -10.
פנים-10.
ישבן-10.
חזה-10 (גדול ויפה).

שרות:
סקס - 7 (סקס אהיה טוב אבל לא אהבתי שהסתכלה בשעון).
נשיקות- אין (רק בתסופת תשלום).
אוראלי מצדי -אין (רק בתסופת תשלום).

לסכום:
הבחורה שושווה מאוד ,אבל בגלל המחיר ,400 ש"ח לחצי שעה לפחות + 50 ש"ח ל-GIP + לאוראלי מצדי 100 ש"ח ,כבר הגענו ל 550 ש"ח ,מחיר מוגזם יחסית. לעיתים רחוקות ,ייתכן שאני יבוא אילה שוב.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”