LINKA מאתר כתום
. יש משהו מוזר פה. הבחורה כבר חצי שנה בחיפה ואין אף תגובה עליה.
LINKA מאתר כתום
2אבאלה יש משהו יותר ממוזר ...
שרק לפני יומיים נרשמת לפורום ?
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...
LINKA מאתר כתום
3אם זו לינקה, מאשה שמש מנתניה ועוד שמות ופרופילים, אז מדובר בבזבוז זמן וכסף. סטלנית, בטלנית לא אסתטית ולא נקיה.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
LINKA מאתר כתום
4אוסיף על דברי קודמי שלא אוהבת ישראלים מתייחסת לא יפה ומסטולית מבירה.
חבל לכם על הזמן, בזבוז כסף.
LINKA מאתר כתום
6אם זו לינקה מחיפה, מהאתר הכתום, זו שיש לה שיער אדמוני צבוע מקורזל.. היא מגיעה לחיפה פעם ב.. לזמנים לא קצרים. מבקשת בערך 500 לשעה, לא ממוקמת, לפעמים רוצה גם כסף על המונית..או מבקשת שתקפיץ אותה ליעד הבא או לביתה.. עושה הכל עם קונדום, סופר סייפטי.
היא די רזה, חזה די קטן, יותר ממה שרואים בתמונות. קצת שחומה ונראית די מקצוענית. חוויה נחמדה. לא מלחיצה ומאפשרת שני סיבובים, היו לי כאלו ששמו טיימר בטלפון הנייד שלהן, היא לא עושה את זה אבל שעה זו שעה.
היא הייתה הראשונה שהלכתי אליה בתשלום. היה לי פנטזיה לסגור איתה מעגל ושתהיה גם האחרונה שאלך אליה בתשלום.. לא יצא. :)
היא די רזה, חזה די קטן, יותר ממה שרואים בתמונות. קצת שחומה ונראית די מקצוענית. חוויה נחמדה. לא מלחיצה ומאפשרת שני סיבובים, היו לי כאלו ששמו טיימר בטלפון הנייד שלהן, היא לא עושה את זה אבל שעה זו שעה.
היא הייתה הראשונה שהלכתי אליה בתשלום. היה לי פנטזיה לסגור איתה מעגל ושתהיה גם האחרונה שאלך אליה בתשלום.. לא יצא. :)
LINKA מאתר כתום
7האם יש לינק ללינקה? :)
הכוונה או ללינק שלם בממבה, או מספר טלפון, או מס זהות בממבה...
LINKA מאתר כתום
10סוף סוף עומד להיכנס חוק טוב שיעזור למגר את התופעה הזאת של הזנות והמנייאקים הנשואים יפסיקו לחפש כמו חתולים מיוחמים בלי סוף
אבול