כ דיווח חדרה - סקס אדיר

דיווח חדרה

1
היי לכולם...כבר שנים צופה מהצד והחרמנות עולה על כל גבול אז החלטתי לשתף קצת את חבריי הפורום בהפתעה נחמדה בחדרה

לפני שבועיים בערך החלטתי שוב בצעדי יאוש אחרונים לפתוח שוב את יד 2 ונתקלתי שוב ושוב באותם מודעות של דירות עמוסות בבחורות לא דיסקרטי ומרגיש זול ומגעיל
ואז נתקלתי בהודעה שעדיין לא ניסיתי..נראה מפתה טוענת שפרטית ובעד 200 שקלים עיסוי של 45 דק לכל הגוף..מספר מסתיים ב990
אמרתי ייאלה מה יכול להיות והנעתי את עצמי לכיוון
מגיע לרחוב העלייה נכנס לבניין ישן מקבלת את פניי הגברת
לדעתי בת 47 48...חזה גדול ועומד...תאכלס קצת מכוערת אבל גוף רזה וניראת יחסית שמורה
מחליפים שטרות ושולחת אותי לחדר...דירה תאמת נקייה ונראה שאכן היא פרטית וגרה בדירה.
מתפשט ונשכב על מיטת עיסויים על הבטן...נכנסת ולהפתעתי ללא חלק עליון...מתגלה חזה עסיסי מאוד.
מתחילה בעיסוי לא כל כך מקצועי אך נעים...מעבירה את הציפורניים על כל הגוף..מתחילה קצת לשחק בביצים ובזין...מרים את עצמי על 4 וישר מתחילה לעבוד על הבחור...לאחר כמה דק מבקשת שאסתובב.
לא שאלתי הרבה שאלות והתחלתי לחפון את השדיים שלה בזמן שהיא משפשת לי את הזין
שאלתי אם אפשר לגעת בכוס ואמרה שאפשר בלי להכניס אצבע...ואני כמובן מחייך ומתחיל לגעת לה בכוס...מכניס ממש מעט את האצבע... עוד כמה שפשופים והופ גמרתי.
מקלחת זריזה סיימנו בשלום שלום ויצאתי לדרכי.
לאחר כמה שעות שוב חרמן..שוב מתקשר שוב מגיע
הפעם מסביר לגברת שאני רוצה לסיים במציצה ומוכן לשלם עוד תוספת של 50...הגברת זרמה!!!!
לא עיסוי הוא שעניין אותי אז פשוט התפשטתי וישר נתתי לה למצוץ...הפעם הסכימה לגמריי שכל האצבע שלי תיכנס והתחלתי לעשות לה ביד כמו משוגע!!!
לסיכום חברים ממליץ מאוד..אישה עדינה נחמדה ומתוקה...להתייחס אלייה בנחמדות ובכבוד ותקבלו המון בחזרה..מאז יש לי מציצה שבועית מעולה!
מקווה שעזרתי...

דיווח חדרה

5
[QUOTE=לשונאי]אין ביד 2 וגם אין רחוב העליה בחדרה . מוזר Ouch[/QUOTE]
אני לא יודע על איזו בחורה הוא מדבר
אבל כנראה שהוא מתכוןן לאחד מהרחובות העליה הראשונה או העליה השניה.

דיווח חדרה

6
אני חושב שזה העלייה הראשונה בית מוזנח בצד שמאל.
לא משהו לרוץ לספר לחברה.
ממוקמת מול הבית שפעם היו שם הבחורות הכי טובות בחדרה בקומה העליונה.לוותיקים שבניינו

דיווח חדרה

8
[QUOTE=לשונאי]

לדעתי הוא מתכוון לאנה מרחוב העליה הראשונה . לא מוצא את המודעה כרגע ביד 2. קטנה רזה פנים באמת לא משהו. היו עליה דיווחים שונים . בזמנו פרסמה בשוגר דדי.
[/QUOTE]
אכן ידידי לשונאי צודק,זו אכן אנה מרחוב העליה הראשונה היא חזרה לפרסם השבוע ביד 2 תחת השם ליקה.
המחיר עלה ל 250 ש"ח.
ביקרתי אצלה השבוע ,עיסוי נחמד ודיי מקצועי ,בביקור שלי היא לא הורידה ישר את החולצה כפי שהיה אצל פותח השרשור.
בעבודת היד היא הורידה חולצה,עבודת יד סבירה.
סך הכל הייתי אצלה כ 35 דקות.
הרושם שלי שאפשר לזרום קצת יותר מעבודת יד (כפי שנרשם למעלה)
האם אחזור? לא בזמן הקרוב.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”