כ מסע בין כוכבות - סקס אדיר

מסע בין כוכבות

1
אחד הדברים הנפלאים בצריכת בשירותי מין, להבדיל מצריכת הסמים למשל, שגם החיפוש מוליד עניין ולפעמים תוך כדי חיפוש נוצרות כל מיני סיטואציות מוזרות וכך קרה לי היום.

הבוקר התחיל מתחושת החרמנות הנוראית והיומן הראה שיש חלון הזדמנויות במהלך היום....אז התחלתי לחפש. קודם כל עברתי על כל הנושאים כאן בפורום....מה אני אגיד לכם, הפעם זה לא היה מועיל ולא מצאתי שום שירשור חדש שגרם לי ללכת בעקבותיו וחבל כי להמלצות אמת של החברים ערך ממש לא מבוטל.

אז התחלתי לדפדף במודעות. מאחר וכל המודעות זהות , אז כל מודעה שהייתה ללא התחייבות לתמונות אמיתיות נשלחה לפח, לאחר מכן לאותו הפח נשלחו כל המודעות עם תמונות אמיתיות שלא נראו לי ואז נשארתי עם 8 טלפונים. כאן מתחילה התחרות של זמינות, מחיר ואישיותו של מי שעונה לך.

בקיצור, נברחה מודעה הזו : https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19618
הבחורה נמצאת בחיפה, נו"ש, 200 ש"ח חצי שעה, ליברלית בת 27, אלה תמונותיה

הגעה למקום הייתה מהירה, חניה בשפע, כניסה דיסקרטית, הטלפנית עונה בזמן, מפנה כמו שצריך, תענוג צרוף.
נכנסתי לדירה, גם מאוד נקיה ונעימה. פוגשת אותי אישה, כן - זו שבתמונות, אבל איך להגיד בעדיות? פוטושופ מתברר כתוכנה חזקה מאוד. האישה כלל לא בת 27, אלא בערך 40, גוף טוב לגיל 40, אבל ממש לא כמו בתמונות : הבטן רפוסה, איזו צלקת יחסית גדולה עוברת דרכה (או שזה רק נראה כך).
האישה בעצמה מאוד GFE, ממש.
מציצה טובה וחשופה, נשיקות, נגיעות...(אנאלי לא ביקשתי)....היא השתדלה. חצי שעה עבדה עלי קשה מאוד, בלי לטקטק, בלי למהר, אבל פשוט לא הצלחתי לגמור.
אמרתי תודה, ויצאתי.
הבחרוה היא תיירת מרוסיה, תהיה כאן עוד חודשיים, מאוד שירותית אבל אני לא אחזור.

לא אחזור, לאחזור, אבל צריך לגמור....אז מתקשרים עוד פעם לעוד מספרים.
במקום כלשהואמרו לי תצטרך להמתין 40 דקות - א זלא תודה. במקום אחר התחילו לחרטת, אז גם דילגתי...והנה במודעה הזו שמעתי קול של שפיעות
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11535
מקרה זה מדהים: הבחורה במציאות הרבה יותר יפה ממה שיש בתמונות (שלוש התמונות הראשונות, האחרות לא שלה)
הדירה נמצאת בבת גלים, בגלל החניון החדש של רמב"ם סוף כל סוף אפשר לחנות שם, דירה דיסקרטית, אך בפנים לא משהו
ילדה יפה-יפיה, קומפקטית מאוד, עם חזה טבעי יפה ועומד , לא גדול, אבל מדהים. ושוב מצאתי GFE מלא, מציצה חשופה לא רעה, הכל מותר ושוב אנאי לא ביקשתי.
הילדה מחליפה תנוחות, מקשיבה לבקשות, מאוד שירותית. וממש מאוד מומלצת, הבעיה - גם תיירת שעוזבת עוד 4 ימים.
אגב הפעם זה עלה לי 300 ש"ח.

כך ביליתי שעתיים מיום עבודתי, ומקווה שאחסוך למי מכם את הזמן - תזדיינו בנעימים

מסע בין כוכבות

4
תודה רבה על ההמלצה! דגמתי מיד לאחר העבודה..
מגיע למקום, הטלפנית מכוונת לדירה - דיסקרטית לחלוטין, כמו שידידנו lunatik דיווח, פותחת את הדלת בחורה מהממת, תמונות אמיתיות לחלוטין ( מתי זה קורה לעזעזל?! חח) חייכנית, דוברת אנגלית בינונית פלוס,300₪ מחליפים ידיים, גבוהה - כ1.74, חזה בינוני אבל מושלם, עומד עם פטמות קטנות וחמודות, בחורה מריחה מעולה טוסיק חטוב ושובב, שאר הגוף חטוב ויפה, והמנוע.. איזה מנוע.. בולט החוצה בידיוק כמו שאני אוהב!! בחורה שירותית, GFE, ליטופים, נשיקות , חיבוקים, מציצה ללא כובע נעימה + , לא בולעת עמוק בטענה שהוא גדול, מלבישה כובעון ולעבודה! הבחורה יודעת את העבודה..! שלל תנוחות, רוכבת מעולה, לא מסכימה אנאלי, ביקשתי לגמור בפה, חשבה, אמרה תוספת של 100, הצעתי 50, לא רצתה, הרמתי לדוגי, הבחורה רטובה ומשחקת לעצמה במנוע.. לא מלחיצה בזמן, אבל לצערי ג׳וני לא עמד בזה וסייד את הכובע , מושלם.. לאחר האקט הבחורה מציעה מקלחת, לא משותפת, סירבתי, לא מלחיצה, בזמן שאני מתלבש עומדת לידה עירומה ומדברת מספרת מאיפה באה וטענה שזה היום האחרון שלה.. סיימתי להתלבש נשיקה קטנה , ביקשה טיפ, לא קיבלה אם הייתה מתאמצת עוד קצת(גמירה בפה) אולי..;) מי שנמצא היום בחיפה ורוצה להנות, ממליץ בחול!!

מסע בין כוכבות

5
[QUOTE=lunatik]
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11535

מקרה זה מדהים: הבחורה במציאות הרבה יותר יפה ממה שיש בתמונות (שלוש התמונות הראשונות, האחרות לא שלה)

[/QUOTE]
בתמונה האחרונה (שלא שלה) זה נראה גבר מחופש. לא הבנתי למה לשים תמונה כזאת כשהתמונות שלה עצמה מחמיאות בטירוף.
חרמן היום - חרמן אתמול - חרמן תמיד !

מסע בין כוכבות

8
Specialguy אם זו אכן סבטה מהדר ומוכרת לחברים, אז מדוע היא אמרה שהיא תיירת ופחות מחודש בארץ?
בכל מקרה , שיהיה לכולנו לבריאות.
אגב, מגיעה לה מילה טובה, שלא כתבתי בפוסט המקורי: כעבור 25 דקות החל לצפצף השעון המעורר. היא בדיוק הייתה עם הזין שלי בפה וניסתה לגרום לי לגמור. היא מנסה - אני לא מצליח. הנחישות שלה לגמור אותי כבשה אותי. היא לא חדלה לרגע....עד שאני כבר לא אמרתי לה די. נלחמה עד השניה האחרונה כאילו הייתה זו אולימפיאדה:)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”