כ דרך עכו 33 - דף 2 - סקס אדיר

דרך עכו 33

11
לצורך ההמחשה - אמש הייתי במדינת ת"א. מדינה שידועה כיקרה יותר מפרובינציית חיפה בהכל. והנה...הלכתי למכון (הידוע כתיקתוקיה) וקיבלתי בדיוק את מה שציפיתי: מציצה וזיון עם גבול של 20 דקות. רק מה...המחיר היה 130 שח בלבד. תענוג. הבחורה נראית נהדר. אומנם קצת מבוגרת אבל היה לה גוף מעולה. ישבן מוצק אש וכוס צר והכל. נהניתי. למה אצלינו זה לא יכול להיות ככה גם?
אני חושב ש130 שח זה מחיר הוגן מאוד תמורת 20 דקות של סקס בינוני עם אישה בינונית. לא?
דעתכם בבקשה.....

דרך עכו 33

12
היי לונג לי , גרתי בבוקרשט תקופה
אני אסביר מה זה לא תיקתוקיה לפחות בבוקרשט..
לא תיקתוקיה זאת בדרך כלל מישהי שכבר כמה שנים טובות במקצוע גילאי 30-45 ועובדת מהבית / מגיעה אליך ולא מתכננת לפרוש בקרוב,
היא עובדת באותו מקום ונותנת שירות מעל המצופה.
מי שבא אליה הולך בגלל השירות וההנאה ופחות בגלל המראה ,
המחיר לא רלוונטי כל אחת ומה שהיא מבקשת .
הגברת בונה שתחזור אליה ולכן היא תתן לך את השירות הכי טוב ,
אין אצלה להסתכל בשעון או לגעור בך לגמור לרוב הסיכום הוא על שעה -שעתיים מפגש, גם אם גמרת אתה לא מגורש, הזמן הוא שלך..
היא תשכב לידך ותעשה לך מסג' או אפילו אתה לה ולא פעם תדגמן לך סט חדש שלה.
לא פעם הייתי משאיר לה טיפ כי פשוט הגברת עשתה לי כיף

דוגמה לגברת בחו"ל שביקרתי רבות ואף טסה מסביב לעולם (ואף הייתה בישראל מספר פעמים לצרכי עבודה) בשביל לענג גברים..

http://andreea-אין לקדם אתרים.com/

תהנו!

דרך עכו 33

13
היי לונג לי , גרתי בבוקרשט תקופה
אני אסביר מה זה לא תיקתוקיה לפחות בבוקרשט..
לא תיקתוקיה זאת בדרך כלל מישהי שכבר כמה שנים טובות במקצוע גילאי 30-45 ועובדת מהבית / מגיעה אליך ולא מתכננת לפרוש בקרוב,
היא עובדת באותו מקום ונותנת שירות מעל המצופה.
מי שבא אליה הולך בגלל השירות וההנאה ופחות בגלל המראה ,
המחיר לא רלוונטי כל אחת ומה שהיא מבקשת .
הגברת בונה שתחזור אליה ולכן היא תתן לך את השירות הכי טוב ,
אין אצלה להסתכל בשעון או לגעור בך לגמור לרוב הסיכום הוא על שעה -שעתיים מפגש, גם אם גמרת אתה לא מגורש, הזמן הוא שלך..
היא תשכב לידך ותעשה לך מסג' או אפילו אתה לה ולא פעם תדגמן לך סט חדש שלה.
לא פעם הייתי משאיר לה טיפ כי פשוט הגברת עשתה לי כיף

דוגמה לגברת בחו"ל שביקרתי רבות ואף טסה מסביב לעולם (ואף הייתה בישראל מספר פעמים לצרכי עבודה) בשביל לענג .. חפשו בגוגל אנדריאה בוקרשט אסקורט (באנגלית)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”