כ הגזמה פראית - סקס אדיר

הגזמה פראית

1
שלום חברים חייב לשטף אותכם .
היום התכתבתי באתר הכתום ( ממבה) , עם אחת בשם אירנה ,
בתמונות נראת חמודה גוף טוב וכותבת שבת 35 .
התכתבי אתה ב" מנישמע" בקשתי פרטים אבל כול הזמן סתתה מהנושא , ולאחר לחץ זה הגיע ,
המתוקה מבקשת 1500 ש"ח על השרותים שלה , ושלא תחשבוא משהוא מיוחד.
אני הייתי בשוק ושעלתי שוב והתשובה חזרה שזה 1500 ש"ח ולא דולר, מזה עפה על עצמה.
היא חושבת שכן זה ערב הסעודית , ניסיתי לרדת למחיר סביר , מוכנה להוריד 100 ש"ח .
החלתי לה בהצלחה לתפוס את הפרייר שישלם לה את המחיר.

בחורות וזיונים הם מהרות החיים.

הגזמה פראית

7
וואו... 1500 חחחחחחח...צחוקבכי
מי הטמבל שישלם על שעה מחיר כזה... ועוד לאיזה עקומה בת 35 חחחחחחחחח...
מצחיקקקקק....בכיצחוק
המקסימום שאני מוכן לשלם לבחורה כוסית בת 21-30 שנראית אש ...Tongue דוגמנית על כוסית... עם שירות טוב .. זה מקסימום 800 ולא מעבר באגורה!Approve
בגדול אני מת לחזור לימים שנערות ליווי /פרטיות (באיכות כמובן)... עלו ..600 -400 ש''ח שעה... איזה ימים ואיזה זיונים נוסטלגיים ורחוקים... בכיTongue כנראה שימי הזוהר של העבר הרחוק כבר לא יחזרו שוב ...חחח לא חשוב .. כיום אנחנו חיים בתקופה נתונה בשביל כל מכוערת כל אחד משלם ים של כסף .. ובסוף מתבאס ... כנראה שצריך להתחיל לתת בראש בחו''ל ... חחחח... וואלה ישראל מבאסת מהבחינה הזאת של זיונים טובים... חחחח ... ממש מעפאן...Disapprove

מה שהכי הצחיק אותי זה שהגברת עשתה לו ''הנחה'' 100 שקל חחחחחחחחחחחח...
אני אישית הייתי משפשפף בבית ושולח אותה קבינימט ... כועסמבולבלצחוק

המצב עגום חברים... ואני רק שואל מתי יחזרו ''ימי הזהור ''... חחח הימים הטובים ... Ermmחיוך

בכל אופן תודה על הפוסט חבר... ושבת שלום לכול החברים היקרים Tongueקריצהאצבע למעלה

סקסוש אש !!! :) :) :) !!

הגזמה פראית

9
[QUOTE=hugedick26]וואו... 1500 חחחחחחח...צחוקבכי
מי הטמבל שישלם על שעה מחיר כזה... ועוד לאיזה עקומה בת 35 חחחחחחחחח...
מצחיקקקקק....בכיצחוק
המקסימום שאני מוכן לשלם לבחורה כוסית בת 21-30 שנראית אש ...Tongue דוגמנית על כוסית... עם שירות טוב .. זה מקסימום 800 ולא מעבר באגורה!Approve
בגדול אני מת לחזור לימים שנערות ליווי /פרטיות (באיכות כמובן)... עלו ..600 -400 ש''ח שעה... איזה ימים ואיזה זיונים נוסטלגיים ורחוקים... בכיTongue כנראה שימי הזוהר של העבר הרחוק כבר לא יחזרו שוב ...חחח לא חשוב .. כיום אנחנו חיים בתקופה נתונה בשביל כל מכוערת כל אחד משלם ים של כסף .. ובסוף מתבאס ... כנראה שצריך להתחיל לתת בראש בחו''ל ... חחחח... וואלה ישראל מבאסת מהבחינה הזאת של זיונים טובים... חחחח ... ממש מעפאן...Disapprove

מה שהכי הצחיק אותי זה שהגברת עשתה לו ''הנחה'' 100 שקל חחחחחחחחחחחח...
אני אישית הייתי משפשפף בבית ושולח אותה קבינימט ... כועסמבולבלצחוק

המצב עגום חברים... ואני רק שואל מתי יחזרו ''ימי הזהור ''... חחח הימים הטובים ... Ermmחיוך

בכל אופן תודה על הפוסט חבר... ושבת שלום לכול החברים היקרים Tongueקריצהאצבע למעלה

[/QUOTE]
צודק נשמה, אני גם זוכר תקופות של סוף שנות ה-90/תחילת שנות ה-2000 שנערות ליווי ברמה של דוגמניות היו לוקחות 200 שקל לשעה וזה היה כולל הכל מהכל!
1500 לשעה? מי שמשלם סכום כזה או שהוא מיליונר או שהוא טיפש.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”