מה אני אגיד - נפילות אחת אחת...
קודם כל דנה / מליסה לא ענתה לי (אין הדבר רומז שהיא לא טובה. פשוט שאני הייי חסר סבלנות וחבל)
התחלתי במודעת פרימיום "מקום חדש בקריות. בחורה ברמה הגבוהה ביותר". מספר טלפון נגמר ב1901. ממוקמת בדגניה 25
תמונות אין סיכוי שאמיתיות. כן בלונדינית. כן חזה גדול. ופה נגמר. רשום במודעה בת 35. יותר כמו בת 53 וגם זו מחמאה. מקומטת, מלאה, מריחה כמו סיגריות זולות. אפילו בשביל 200 לא שווה. אמרתי תודה רבה ויצאתי. אין לי מה לדווח על ביצועים.
הלכתי למודעה אחרת שבדקתי מראש באותו אתר "ישראלית בת 19 וחצי" מספר נגמר ב8413. ממוקמת בדגניה 9.
תחזיקו חזק כי החוצפה לא יודעת גבולות. אומרת ש250 לחצי שעה. מבקש פרטים נוספים אומרת "בוא לפה מאמי ונסגור הכל. אסור לדבר בטלפון" מה שנשמע כמו חשש של בחורה דיסקרטית פרטית היה צריך להדליק לי את כל הדגלים האדומים. הגעתי, התקשרתי אמרה לי להגיע לקצה השביל ושהיא תפגוש אותי למטה.
נראית בסדר. באמת צעירה אבל לא 19 (אולי 25-28). בלונד צבוע, עור כהה, חזה עומד סיליקוני לא גדול. מזמינה אותי פנימה. הבניין מגעיל אבל הדירה יפה.
מתפשט. הגעתי עם 300 מבקש עודף 50. אומרת שאין לה ושבסוף האקט שאני אשאיר לה משהו פקדון ואלך לפרוט בקיוסק למטה שני 50 והיא תחזיר לי (מה?!?!). יצאתי מטומטם ואישרתי.
היא מתפשטת אבל נשארת עם חזיה ועם חולצה. מבקש ממנה להוריד אומרת שחורף וקר (ולי לא קר?)
מתחילה בלהלביש קונדום ומנסה להישכב. אני שואל אותה מה עם איזה אוראלי לחימום? אומרת שהיא לא עושה אוראלי ושהייתי צריך לשאול קודם מה כלול.
בשלב הזה הבנתי שנפלתי אבל זה הולך ומשתפר...
אומר בסדר כי אין לי כח לריב אחרי עקיצה. מתחיל לתת עבודה. לא עברו 15 שניות והיא שאלה אם גמרתי...
לאורך כל האקט היא גם שמה את היד שלה ביני לבינה ומפריעה לי לעבוד. וכל דקה שואלת אם גמרתי. מבקש להחליף תנוחה אומרת לי שזה עוד 50 שקל. "ככה זה כמו באירופה".
ידעתי שה50 האלה כבר אבודים אז שיהיה ואמרתי לה לעלות מעליי. לא אכביר בפרטים אבל אפילו לא גמרתי. הביאה לי ביד עם שמן ועדיין לא גמרתי מכמה שהחוויה הזו הייתה נפילה.
בדרכי החוצה היא אמרה לי לחכות כי המנקה הייתה בחוץ. בדקה ההיא שהמתנתי שם היא הספיקה לענות ל3 טלפונים מ2 פלאפונים שונים (כלומר יש לה עוד מספר איפהשהו) עם אותה טקטיקה "לא נותנת פרטים. מסוכן בטלפון. בוא ונדבר". וכל כך רציתי לצעוק לה לטלפון "אל תבוא זאת מלכודת" אבל לא עשיתי את זה כי התבאסתי.
בשניות האחרונות לפני שיצאתי הספקתי להעביר מבט על הדירה ולקחתי כמה פרטים בעיניים. היא תלתה שם כביסה החדר שירות כלומר היא גרה שם. היו שם בנוסף לבגדים שלה גם בגדים של ילד (או ילדה שאוהבת סמי הכבאי) היה עוד חדר סגור שלא ראיתי. הבחורה באמת חיה שם. כנראה עם הילד שלה וזה מה שהיא עושה למחיה וברור שלא אוהבת את זה.
אני הרגשתי נורא אחרי זה ולא בשבילה (ויקי גם חיה עם ילד ועושה את העבודה שלה באהבה) אלא בשביל הילד שלה. דגניה גם ככה מקום מגעיל ולא נראה שיש אבא בתמונה. מעבר לחוויה הנוראית שאני חוויתי והקנס הכספי והיחס המזלזל. היא צריכה לאסוף את עצמה בידיים ולעשות משהו עם עצמה בשבילה ובשביל הילד שלה.
תייבשו אותה מבחינת ביקורים. אל תתקרבו לדגניה 9. תנו לה להבין שהמסלול הזה שבחרה בנתיים לא בשבילה.
מקווה שהעוקץ עליי יציל אחרים.
אני חוזר להתנזרות לחודשיים אחרי החווית פח הזו.